Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@grokat ahoj tak já potřebuju asi tu psychiatrickou pomoc nejvíc
ale už je líp
vzduch se vyčistil a už to bereme trochu optimisticky ![]()
Ahoj holky
tak jak to která máte naplánované? Zůstává že ve stejném car, kdy jděte na konzultace? My teda příští úterý, monat je čekatelka, Izi byla dnes, Sofi v pondělí a vy holky ostatní? ![]()
Holky, prosím, jaké je to v IVF Clinic s léky? Musí se kupovat u nich nebo Vám dají recept do lékárny?
Tak holky hlasim my byli dnes a pokud na uz 21.3. Bude sliznice ok tak si pojedeme pro velokonocniho zajicka ve forme KET na velikonocni pondeli
Hergot holky ja uz tak taky pottebuju slyšet neco optimistického…
ted ten týden bude dlouhý jak týden pres výplatou ![]()
@Janez vidím, že jsi v obraze, která to jak máme
. Já poradna 21. 3. poslechnu si co mi ještě toto centrum může nabídnout, případně budu zvažovat změnu. Z Heliosu mi odepsali, že doplatek za léky 5 až 6 tisíc, to teda nevím za co. Taky prý u nich platí, že pojišťovna hradí 2250 jednotek. Já špatně reaguji, vždy mám velké dávky, ale max. jsem doplácela vždy 2.000 Kč, kdy samozřejmě mi byl předepsán nejlevnější lék, i když jsem stimulovala Gonalem, tak se třeba končilo Fostimonem, Merionalem. @izinka-s to jsou parádní vyhlídky, do KET bych taky šla hned, ale když nejsou mrazáčci, tak je to horší no a docela hnus na psychiku, celý proces znovu.
@sofka34 sam machac rikal ze KET je lepsi nez ET protoze nemas prehormonovane telo. Tak jsem sama zvedava jestli se povede nebo jsem vadna…ja jedu taky 21.3. Na uz 11:45
@sofka34 sam machac rikal ze KET je lepsi nez ET protoze nemas prehormonovane telo. Tak jsem sama zvedava jestli se povede nebo jsem vadna…ja jedu taky 21.3. Na uz 11:45
@Janez jak ne tak budu pry podstupovat vysetreni taky no
tak doufam ze nejsem vadna
@izinka-s hmmm tak to už já jsem bohužel v kategorii vadných kusů ![]()