Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@grokat registrace kobzultace a uz vysetreni se v Cliniku neplati
Holky nemáte prosím vas, ceník Ivf clinic? Jde mi hlavně o to jestli se tam provádí PGD, což ve fn prý nedělají..
@lentilka 1 píše:Četla jsem na jejich stránkách, že je plně hrazeno. Mají to napsané v novinkách. Taky se nás to asi bude týkat
Holky nemáte prosím vas, ceník Ivf clinic? Jde mi hlavně o to jestli se tam provádí PGD, což ve fn prý nedělají..
@lentilka 1 píše:
@grokat no to nevím jestli se to vztahuje na samoplatce
Aha, tak to taky nevím
Toto mi poslaliz Heliosu- Odběry krve - cca 11.000,– Kč
Spermiogram základní - bezplatný
Test integrity DNA spermií - 2500,–
Balíček funkčních testů spermií- 3800,– Kč
Stanovení karyotypu (genetika) - 5000,– Kč/osoba
Platby pro IVF v případě samoplátce jsou následující:
IVF výkon - 26.000,– Kč
Odběr krve na pohlavně přenosné infekce 2× 2000,– Kč
Oplození oocytů pomocí metody ICSI - 9000,– Kč
Oplození oocytů pomocí metody PICSI - 3.000,– Kč
Prodloužená kultivace - 7.000,– Kč
Asistovaný hatching - 4.000,– Kč
Léky - cca 15.000,– Kč - platba za léky je závislá na stimulačním protokolu. Tuto dávku určuje lékař na základě Vaší anamnézy
Zamražení prvního embrya 4000,– Kč
Zamražení každého dalšího embrya 1000,– Kč
V případě zájmu o genetické vyšetření embryí - 39.500,– Kč
Lékař stanoví, která z těchto vyšetření by pro Vás byla vhodná. poslali z heliosu toto-
Už jsem uplně mimo jak pořád hledám ruzné diskuze a recenze který car by byl nejlepší i finančně…ale už jsem psala email do ivf clinic, na objednani na konzultaci…tak jsem zvedava co odepíší…jde mi hlavne i to PGD…
Holky, při stimulce v Clinic, berou Vám i krev u každého ultrazvuku na zjištění jak rostou folíci? Nedočetla jsem se to na stránkách, a to je právě to, co mě láká do u Heliosu v Brně, prostě ty dávky nestřílí, ale drží se rozborem krve. Manžel už je rozhodnutý, že chce jít tam.
@lentilka 1 clinic je clinik plus reprofit se k nim sloucil.ceny si myslim maji dobre a myslim ze i ta pece je na vysoke urovni
@lentilka 1 IVF Clinik je bývalý Reprofit a myslím, že stále pod něj z nějaké části spadá. Když jsem dnes byla platit za IVF, tak se sestřičky bavili, že faktury posílají i do Brna. Jukni na Reprofit a mezi lékaři stále najdeš i Dr. Machače. Reprofit byl svého času velmi vyhlášený a určitě patří mezi ta lepší centra.
@sofka34 v průběhu stimulace krev neberou, dělají jen UTZ. Za zkoušku nic nedáš, ale Helios bude asi dražší.
No pročetla jsem nějaké recenze i na Helios a byly jako u všech center dost různorodé. ![]()
@monat nene driv nyl clinik zvlast a reprofit zvlast jeste 2 roky zpet to byly dve centra ale sloucili se tak mi to sestricka primo rikala