Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Janez chceš praštit hned, nebo až potom. Jakou kategorii vadných kusů myslíš? Když už tak bych prosila kategorii originálních jedinců a mezi ně se prosím pěkně hlásím taky. ![]()
Holky, teď tu zkoumám zprávu o léčbě a naše embrijko mělo hodnocení 1× XB/1. Nepletu li se, znamená to expandovaná blastocysta, že. ![]()
@monat jsi zlato
Já proste potřebuju vynadat abych se vzpamatovala. manzel dela to samý
Já vim ze jsme originální
Jako otehotnet napoprvé napodruhé je fakt nuda ![]()
@monat jojo expand. blastocysta známky 1tzn mi pěkná
Je super ze ji kultivovali do 5.dne
A kolik jste platili ak se můžu zeptat? ![]()
@Janez jenom 10.150,– Kč. Což mě mile překvapilo. Ten vyskoký TK byl asi řízení Boží, pač jiak by PK neudělali.
@Janez to ne treba u vas se prijde proc ale u nas netusi ani machac ted co se stalo
@izinka-s třeba se tvé tělo jen vypořádávalo s následky stimulace a je možné, že při KET, když budeš „čistá“, půjde všechno tak jak má. ![]()
@monat tak to je moooc hezky za 1 blasticku..to byl opravdu osud.tak se držte! ![]()
@monat ja doufam. Machac rikal ze at pak hledim uz byt tehotna ze se s tim crcam
sprimar. Jak to neklapne tak uz fakt nevim
ale vy se drzte s prckem at si to ty ktera mi doda ten optimismus svyma // ![]()
@sofka34 rada bych ale budu autem a takova ridicka abych si troufla autem do centra a jeste tam nekde parkovala to nedam. Leda v santovce hane nebo globusu ![]()
@izinka-s klidně i jinde
. To se mi machruje, jedu s manželem autem, sama bych to po Olmiku nedala, takže Tě chápu ![]()
@sofka34 jako ridicka spatna nejsem ale prave vim jake je v centru parkovani zadne misto a ted je to tam hodne rozkopane. No a vyjimecne jedu sama. Tak bych chvilu mohla na kafe nebo obed
budem hladne
Čau holky tak v santovce sraz? Parkování je tam zadarmo ale zase blbe se tam člověk nají. no tak pro vas uplne nejlepší bude Haná, je tam i restaurace kam chodíme na menu..byla to naše šťastná rest.po každém dobrem utz…no co už ![]()
Holky a ke Clinic dojedete? Být Váma tak si zastavím u Terna a jdu do kavárny pod Clinic, jsou sice dražší, ale mají to tam fakt moc pěkné. ![]()