Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@grokat ja jsem zdravotnik
a o to horsi pacient @monat at se bublince u tebe libi taky mi ji ukazali manza byl se mnou dojel dom a rikal ze uz nevi jak to bylo pry jakysi kolecko @Janez no tvuj manza nema ridicak? Ty jo u nas nastesti jo je profi ridic s nim jsem v OL za 45minut mimo dalnici. Jo krizovka ja po bilym testu takou depku a muj chlap jak kdyby nic.
@grokat já jsem bohužel taky zdravotník tudíž ještě větší plašan než normálně ![]()
Holky, zdravotník nezdravotník, já plaším taky a pěkně. Asi jsem i trochu degenerovaná tím, že máme v rodině pár lékařů i sestru a ještě mi po dlouhodobé nemoci zemřela mamka. Občas se mě někdo z doktorů ptá, jestli nejsem náhodou z oboru a už mi i řekli, že bych se mohla léčit sama.
No jo no, asi tím ty lékaře štvu, ale já za to nemůžu. Kdybych zvládala pohled na krev, tak jsem asi zdravotnicí taky. ![]()
@monat me se libi jak v nemocnici rodinnym prislusnikum rikame ze ty odbery nejsou treba a kdesi cosi ale jak jde o me nebo rodinu necham si nabrat celej abecedni seznam…moje rodina jsou jen zdravotnici a ucitele ![]()
@grokat jééé, tak to je paráda, to Tě tady potřebujeme všechny
![]()
@izinka-s píše:
@monat me se libi jak v nemocnici rodinnym prislusnikum rikame ze ty odbery nejsou treba a kdesi cosi ale jak jde o me nebo rodinu necham si nabrat celej abecedni seznam…moje rodina jsou jen zdravotnici a ucitele
Moje rodina jsou zdravotníci a policajti a učitelka na ZŠ je tchýně