IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
309
17.12.14 13:26

Holkyyyyyyyyyy :mrgreen: :mrgreen: tak prý krásně pozitivní - 3256 Hcg, sestřička mi pogratulovala a objednala na ultrazvuk 29.12. :dance: :dance: pořád si říkám… „nesmím se radovat… pak budu zklamaná, když to nedopadne..“ ale teď jsem si řekla, ale co, já na to kašlu, budu se radovat a když to nevyjde, tak to přežiju, teď se prostě raduju :mrgreen: :mrgreen: :hug: Moc Vám všem přeji úspěch a pozitivní testíky!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.12.14 15:29

@Nikola81 gratuluju, to je nadherne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
17.12.14 15:30

@Nikola 81 juuuu, gratuluju :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
17.12.14 15:42

@bibous @lelis děkuju moc :D :hug: teď se uvidí, jestli bude bít srdíčko :srdce: :lol:
Nějak se neozývá Janice78, snad jí tam moc nezničili na tom odběru… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
17.12.14 15:49

Zdravím vás holky…tak čekání se vyplatilo… 14. den od ET dva pozitivní testy hladina HCG 500… takže prý vše OK a v pondělí první ultrazvuk… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
17.12.14 16:29

Ach, holky, ja bych se k vam „pozitivnim“ tak rada pridala!
@Therezka to jsou super zpravy :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.12.14 07:56

@Therezka Jéééé gratuluju moc Therez :dance: :dance: to je krásný!! Tak teď už budeme čekat na :srdce: :lol:
@bibous budu moc držet palečky, aby to vyšlo tobě i Janici78, bylo by super, kdybychom se mohly všechny radovat spolu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.12.14 08:04

@Therezka teď mě napadá, že jdeš na ultrazvuk docela brzy… já jsem teď 17 den a na ultrazvuk jdu až 29.12.2014… myslíš, že už by ti kontrolovali, jestli bije srdíčko…? Přemýšlím, že bych si zašla ke svému gynekologovi, abych věděla dřív - už na Vánoce… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
499
18.12.14 09:53

Holky, co jste pozitivni, mely jste taky takove jako menstruacni krece v brise? ja o tom cetla na internetu, ze to tak byva, ale presto ma clovek strach, aby to za chvili nedostal :(
jinak dnes jsem 8.den po ET a krome tech bolesti zadne problemy nemam - ani jsem nespinila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
18.12.14 10:24

@bibous Já myslím, že je to dost běžné! Já to úplně nemívám - už vím, jak jsem byla těhu víckrát, vždy mám takové píchání a brnění v podbříšku, ale vím, že většina ženských má křeče a jako by před menstruační syndrom… takže žádné strachy!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
18.12.14 11:18

@Janice78 tak jak???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 12:16
@lelis píše:
@Janice78 tak jak???

OPU mám za sebou :D, oplodnilo se 7 vajíček, přičemž 5 je jich dostatečně nadějných :D
OPU se přežít dalo, menší krizi jsem teda měla - na pár vteřin jsem fakt zatínala zuby - ale analgosedace dobrý.
K večeru to přišlo k sobě, takže přesně jak jsi popisovala - chodila jsem v překlonu a pila, mužíček připravil pořádný stejky (když se mají jíst ty bílkoviny ;) )
a dneska ještě ležím jak dárce krve - bolí to pořád, hlavně, když se zvedám :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.12.14 12:27

@Nikola 81 no já mám super doktora… :D je to můj jak ošetřující lékař, tak i lékař v CARu… sám mi řekl, že mi chce udělat první fotku do Vánoc at se mám čím chlubit, ale že mi nezaručí co tam bude vidět :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
18.12.14 12:34

@bibous je to asi normální… mně doma říkali že se moc pozoruju… :lol: ale měla jsem strach… moje sestra to měla i na začátku přirozeného těhotenství… prý je to hodně spojené s hormonální změnou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
18.12.14 12:37
@bibous píše:
Holky, co jste pozitivni, mely jste taky takove jako menstruacni krece v brise? ja o tom cetla na internetu, ze to tak byva, ale presto ma clovek strach, aby to za chvili nedostal :(
jinak dnes jsem 8.den po ET a krome tech bolesti zadne problemy nemam - ani jsem nespinila…

no výborně - a kdyže se bude testovat? :think: :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital