Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Holkyyyyyyyyyy
tak prý krásně pozitivní - 3256 Hcg, sestřička mi pogratulovala a objednala na ultrazvuk 29.12.
pořád si říkám… „nesmím se radovat… pak budu zklamaná, když to nedopadne..“ ale teď jsem si řekla, ale co, já na to kašlu, budu se radovat a když to nevyjde, tak to přežiju, teď se prostě raduju
Moc Vám všem přeji úspěch a pozitivní testíky!!
@bibous @lelis děkuju moc
teď se uvidí, jestli bude bít srdíčko
![]()
Nějak se neozývá Janice78, snad jí tam moc nezničili na tom odběru… ![]()
Zdravím vás holky…tak čekání se vyplatilo… 14. den od ET dva pozitivní testy hladina HCG 500… takže prý vše OK a v pondělí první ultrazvuk… ![]()
Ach, holky, ja bych se k vam „pozitivnim“ tak rada pridala!
@Therezka to jsou super zpravy ![]()
@Therezka Jéééé gratuluju moc Therez
to je krásný!! Tak teď už budeme čekat na
![]()
@bibous budu moc držet palečky, aby to vyšlo tobě i Janici78, bylo by super, kdybychom se mohly všechny radovat spolu ![]()
@Therezka teď mě napadá, že jdeš na ultrazvuk docela brzy… já jsem teď 17 den a na ultrazvuk jdu až 29.12.2014… myslíš, že už by ti kontrolovali, jestli bije srdíčko…? Přemýšlím, že bych si zašla ke svému gynekologovi, abych věděla dřív - už na Vánoce… ![]()
Holky, co jste pozitivni, mely jste taky takove jako menstruacni krece v brise? ja o tom cetla na internetu, ze to tak byva, ale presto ma clovek strach, aby to za chvili nedostal ![]()
jinak dnes jsem 8.den po ET a krome tech bolesti zadne problemy nemam - ani jsem nespinila…
@bibous Já myslím, že je to dost běžné! Já to úplně nemívám - už vím, jak jsem byla těhu víckrát, vždy mám takové píchání a brnění v podbříšku, ale vím, že většina ženských má křeče a jako by před menstruační syndrom… takže žádné strachy!
@lelis píše:
@Janice78 tak jak???
OPU mám za sebou
, oplodnilo se 7 vajíček, přičemž 5 je jich dostatečně nadějných ![]()
OPU se přežít dalo, menší krizi jsem teda měla - na pár vteřin jsem fakt zatínala zuby - ale analgosedace dobrý.
K večeru to přišlo k sobě, takže přesně jak jsi popisovala - chodila jsem v překlonu a pila, mužíček připravil pořádný stejky (když se mají jíst ty bílkoviny
)
a dneska ještě ležím jak dárce krve - bolí to pořád, hlavně, když se zvedám ![]()
@Nikola 81 no já mám super doktora…
je to můj jak ošetřující lékař, tak i lékař v CARu… sám mi řekl, že mi chce udělat první fotku do Vánoc at se mám čím chlubit, ale že mi nezaručí co tam bude vidět ![]()
@bibous je to asi normální… mně doma říkali že se moc pozoruju…
ale měla jsem strach… moje sestra to měla i na začátku přirozeného těhotenství… prý je to hodně spojené s hormonální změnou
@bibous píše:
Holky, co jste pozitivni, mely jste taky takove jako menstruacni krece v brise? ja o tom cetla na internetu, ze to tak byva, ale presto ma clovek strach, aby to za chvili nedostal
jinak dnes jsem 8.den po ET a krome tech bolesti zadne problemy nemam - ani jsem nespinila…
no výborně - a kdyže se bude testovat?
![]()