IVF prosinec 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13107
10.12.14 17:31
@lelis píše: :lol: 12. den stimulace, v po byl poslední Gonal, kdy jdeš na kontrolní UTZ? oni ti tam už předběžně poví

na UTZ jdu v pátek - to bude 9. den stimulace :think:
tak uvidíme, co z nich vypadne ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.12.14 17:32
@lelis píše:
to ještě nevím, uvidím, co mi doporučí, když teď už ty dvě rozmlouvají.
hlavně hodně pij, to mi včera pomohlo při tom nafouknutí

hodně pít prý pomáhá i teď po tom odběru, tak se pořádně prolévej! ;) :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
183
10.12.14 17:37
@Janice78 píše:
hodně pít prý pomáhá i teď po tom odběru, tak se pořádně prolévej! ;) :jazyk:

jen běhám na wc, tak jsem z toho nadřená :D
no tak uvidíš, jestli už v pondělí nebo úterý bude odběr :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
10.12.14 17:42
@lelis píše:
jen běhám na wc, tak jsem z toho nadřená :D
no tak uvidíš, jestli už v pondělí nebo úterý bude odběr :think:

být to na mě, tak jdu hned zítra… jen abych to měla za sebou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
10.12.14 20:05

Martrich
Ahoj, rychle? Myslíš MS? Jestli jo, tak myslím, že to bylo 9 den po ET (3denní embryo). Nechápala jsem. Hlavně jsem to měla jedno dopoledne málo, druhý den nic, další den už víc a další už nic…takže pro mě je zahádou který den cyklu ted vlastně jsem :lol: ale Mudr to prý pozná dle sliznice na UZV :think:
To chápu, myslím, že každý neúspěch musí srážet víc a víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
10.12.14 20:12

Nikola 81
Jo i já žila v tom, že když už to někde „smíchaj dohromady“ tak to musí být tutovka :lol: ale je to jak sazka, to už vím ted také.
Hlavně jsem byla překvapená, že mi z dost odebraných vajíček nakonec zbylo málo. Na UZV před OPU jsem měla 14, odebrali mi 10, oplodnilo se 5. Tak máme „něco“ v mrazáku. Nechápu, proč nedělaj automaticky PK, ted už bych si ji vydupala.
Zbyde jich méně (uvádí se 1/3) ale zase to musí být ty „nej“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12134
10.12.14 20:52

Já to dostala sedmý den po vložení 4 denního embrya, asi 24. den cyklu. Normálně mam cykly 30 a více. Taky nechápu. Na první IVF vyšel syn, tak jsem si říkala, dobrý, druhý půjde z mrazáku. A ejhle, ono to nejde :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.12.14 07:43

Ahojky holky.. můžu se k vám přidat?? Já už mám sice IVF za sebou a teď čekám až si budu dělat test… dneska jsem 8. den po ET dvouch 5denních embryi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.12.14 09:06

@Vena123 No to mě taky překvapilo. Já měla 15 vajíček, odebrali mi jich 13 - z toho bylo 7 prý nezralých, 6 se prý vyvíjelo krásně a nakonec zamrazili jenom dvě (já nešla na ET kvůli zdravotním problémům, tak jsem šla další měsíc na KET). Ale uklidňuje mě, že ty dvě jsou prý velmi kvalitní ve stádiu blastocysty… ale radši bych byla kdyby zamrazili všechny, i ty méně kvalitní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.12.14 09:08

@Therezka tak to moc moc držím palečky :hug: :hug: já byla 1.12. na transferu (1 embrojko) a dělala jsem si test 9.12. ráno a byla jasná čárečka :D, tak já myslím, že už klidně můžeš začít testovat… :potlesk: dej pak vědět! :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.12.14 09:59

@Nikola 81 tak to ti moc gratuluji… já doufám, že i já sem budu moc napsat kladnou zprávu…s testem ještě počkám…jsem posera… :-D ale je fajn vědět, že to holkám vychází třeba hned na první pokus… moc bych si to přála :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13107
11.12.14 10:04

Jé, vy jste všechny už po zákrocích… blednu závistí :D
Já dnes stimuluju teprve 8.den, vyzvedla jsem si předoperační vyšetření a zítra bude kontrolní UTZ - tak uvidíme, co mi Dr. poví.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
11.12.14 10:09

@Therezka děkuju za gratulaci, to úplně chápu, že radši počkáš, taky jsem si říkala, že jsem měla ještě chvíli počkat, protože to ze začátku může být klidně biochemické a to je pak super velké zklamání, když už je člověk natěšenej a pak nic… takže máš úplnou pravdu :D
@Janice78 to bude určitě dobrý, nebooooj :hug: je to spíš taková formalitka, to vyšetření a na ultrazvuku ti řekne, kolik máš vajíček… možná nebo až příště, ale každopádně neměj obavy :lol: a uteče to jak voda, za chvíli bude transfer :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66
11.12.14 10:50
@Janice78 píše:
Jé, vy jste všechny už po zákrocích… blednu závistí :D
Já dnes stimuluju teprve 8.den, vyzvedla jsem si předoperační vyšetření a zítra bude kontrolní UTZ - tak uvidíme, co mi Dr. poví.. :think:

vůbec se není čeho obávat, mně na ultrazvuku řekl doktor, že snad tam něco bude nooo není to úplně ono ale to dopadne :D potom mě vzali 26 oocytu z toho bylo 10 dobrých vajíček, 9 se jich oplodnilo a do 5. dne bohužel přežili jen 4 ale i za to jsem byla ráda… podle mě je lepší aby ti nechali opravdu jen ty silné jedince at je větší šance na uchycení :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1725
11.12.14 13:42

Nikola 81
Bezva, blahopřeji k „pozitivitě“
Jo člověk se zaraduje, že je jak nosná slepice :lol: a nakonec zbyde trošek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek