Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NEMCH1AX píše:
@Renata1991 tak to nevim, ale myslim, ze ti je asi vsechny odsat museji aby se ti zase pomalu mohli zmensovat ty vajecniky
No me prave rekl ze mam ten levy vajecnik vysoko nad delohou a mam na nem srusty ze sem ji z nej asi ty folikuly nepodari odsat a kdyz sem se ptala jestli to nevadi ze tam zustanou tsk rekl ze ne ze sami prasknou a odejdou z tela.
@Renata1991 ahaa tak to dava docela smysl
tak drzim palecky at z toho mate pekny pocet vajicek zralych ![]()
Ahoj ženy, čekám na MS abych mohla začít stimulaci no včera jsem slabe opravdu slabe spinila dneska, to samé tak jsem volala do caru jestli mám zítra dojet sestra mi řekla ať to nepromeskame tak mám dojít zítra na 10.15
No ale už nespinim a nic. Cyklus mám jak kdy od 30 do 33 dnes je to 31 zítra 32 tak jsem z toho zmatená
jestli tam zítra nepojedu zbytečně.
Těhotná být určitě, nemůžu.
MS mám 3 4 dny a z toho první dva dny jen trošku ale takhle no maximálně mne pošlou domu asi že ![]()
Jo a, dala jsem si už horkou sprchu teplé na bříško aby se to rozjelo a nic ![]()
Nijaky rady ![]()
@Nikol25559 Rady bohužel nemám, ale já když jsem čekala na MS před stimulaci, tak jsem měla 4 dny zpozdeni a po tom, co identifikaci sem napsala, tak jsem ji do půl dne dostala
Na druhou stranu to mas pořad ještě v case tvého normálního cyklu a hlava děla divy, tak se zpozdeni určitě muže stát. Ale chápu ze ještě resis ten víkend. Tak uvidíš co dnes na kontrole.
Holky, tak už mám naplánovaný OPU na úterý, 14.den stimulace. Dr mluvil o tom, že je ještě hodně vysoká hodnota estradiolu (E2) a že teda je potřeba aby dozráli, čemuž teda úplně nerozumím. Folikuly teď dva 17mm a čtyři pod 14mm
ale už zítra mám úplně poslední stimulaci, jen v neděli Ovitrelle. Tak nevím co si myslet. Ale věřím, že vím co dělají, kdyžtak snad budeme chytřejší do dalšího pokusu.
@Alice 20tiprocentní to já mam jenom podle ultrazvuku. Nikdy mi při stimulaci nebrali krev. Já naposled měla 10 s toho odebrali 7 a jenom 3 byli ok. Ale držím palce
@Alice 20tiprocentní urcite vedi co delaji. To bude v poradku uvidis. Ja mam taky posledni stimulaci zitra a zitra vecer budu pichat i ovitrelle.
@Renata1991 jj, tak to máš o den dříve, tak na tebe budu myslet, ty pak vlastně budeš čekat na tu genetiku viď.
@Alice 20tiprocentní jj.. Rekli nam ze to muze trvat 2 az 4 tydny nez budou vysledky. Doktor mi rekl ze nechame probehnout jeden menstruacni cyklus a ze ten dalsi kdyz bude vse ok mi budou delat ten ET.
Holky tak preju hodne stesti
. A muzu osobni dotaz? Nestalo se vam nektere pri kratkem protokolu, ze jste krvacely vice dni? mam dneska 7 den a stale mam silnejsi spineni. A lehcr pobolivani vajecniku. Minuly cyklus IVF jsem to tak nemela. ![]()
@EvickaEva píše:
Holky tak preju hodne stesti. A muzu osobni dotaz? Nestalo se vam nektere pri kratkem protokolu, ze jste krvacely vice dni? mam dneska 7 den a stale mam silnejsi spineni. A lehcr pobolivani vajecniku. Minuly cyklus IVF jsem to tak nemela.
Ja mam sice dlouhy protokol ale ja take dlouho spinila. Menses mam bezne 5 dni a ted jsem jej mela 9 dni. Takze si myslim ze se to stat muze
Ahoj holky dneska jsem byla na klinice abych začala stimulaci ale čekám až se rozjede MS.
Máte někdo zkušenosti dostala jsem PERGOVERIS v perech