Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@NEMCH1AX píše:
Holky já jsem dneska 8. den po ET a začalo mě pobolívat v podbřišku a tlačí mě pravej vaječník tak doufám, že se mi nevrací ten hloupej hyperstimulák! Snad je všechno v pořádku!
mě v podbřišku taky bolí, vždy odpoledne či večer, včera teda docela fest, ale už vím, že je to tím utrogestanem. hyperstimulák si myslím, úplně laicky, by se už v této fázi neměl vytvořit nebo vrátit, doktorka mi vysvětlovala, že buď po odběru nebo krátce po ET. Já byla na ET před týdnem, tekutina v břiše byla, ale podařilo se mi to pitím „rozehnat“ a už o ničem nevím.
Jak řešíte „klidový režim“ po ET? připadám si úplně marná, chodím normálně do práce, akorát teda žádná joga, žádná hospoda, připadám si po večerech docela marná, nemám chuť se nikým společensky vídat… toho testování se snad nedočkám…
@Alice 20tiprocentní píše:
Ahoj, tak já mám odebráno 5 vajíček, ale ještě mi neřekli nic o tom, jak jsou kvalitní a zralá, tak uvidíme, co zítra zavolají.
Uff, tak další krok za vámi. držím palce ať se dobře vyvíjejí…teď hlavně hezky nohy nahoru a hodně odpočinku
Holky je normalni aby me druhy den po odberu porad jeste docela dost bolelo bricho. Pripadne mi jako by me bolel nejen podbrisek ale cele bricho. Nechci zbytecne stresovat a volat do caru. Mam se obavat hyperstimulaku?
Překvapivě jsem úplně v pohodě, zatím ani v podbrisku mě nebolí, ale tak taky moc jsem toho ze sebe nedala ![]()
@NEMCH1AX kdy budeš testovat?
@muslik Tak klidový režim nijak extra nedodržuji - kromě sportování, alkoholu, tahání těžkých věcí funguju uplně normálně. Do hospodky s kámoškama zajdu a akorát si dám jen nějaké nealko. A budeš čekat na ten 14. den? Já mám takové nutkání, že bych třeba testovala v pátek ráno
Ale asi to vydržím až do toho pondělí, nechci být zbytečně zklamaná ![]()
@Alice 20tiprocentní No myslela jsem si, že v pátek, jakože 11 den
ale nechci to uspěchat tak možná počkám až na ten 14. dne do pondělí ![]()
@Renata1991 Ahoj Renčo, hele mě také dost bolelo břicho. Na transferu jsem byla ve středu a měla jsem bolesti až do neděle. V pondělí mě to pak začalo ustávat. Je fakt, že já jsem z toho byla docela psycho a tak jsem letěla už ve čtvrtek do CARu a hned jsem dostala injekce na ředení krve a tak - jenže já bydlím hned ulici vedle CARu a možná proto sem tam taky lítila s každou blbostí. Z vlastní zkušenosti bych to ale nepodceňovala
Pokud to neustupuje tak si raději zajdi ![]()
@Renata1991 mě bylo nejhůř právě dva dny po ET, pokud by se to ale nelepšilo, tak určitě zavolej do CARu a zkonzultuj to, udělají ti případně ultrazvuk a hned budeš vědět, jestli je vše ok. Já začala víc pít a bylo mi líp…
Dekuji za nazor a radu. Necham to do zitra. To nam stejne budou volat jak se nam to vyviji. Tak kdyz to nebude lepsi tak si domluvim navstevu.
@NEMCH1AX já bych nevydržela a sla bych do toho už ve čtvrtek, ten cca 10.den nebo 11.den. Tak uvidíš, jak to vydrzis ![]()
Ahoj holky, zatím jsem na IVF nebyla, čeká mě první návštěva centra ted 11.9. mám za s sebou 2 ZT z přirozeného početí. S blížící se návštěvou CARu cítím strašnou porážku. Strašný pocit, že jsem jako žena selhala…
Bojím se, co najdou/nenajdou, co bude, jak dlouhá ta cesta bude.. ![]()
@Sisinka1990 ahoj
neboj se nic a urcite si jako zena neselhala! Doktori dneska umi zazraky
nekolik desitek ne-li stovek tisic takovych zazraku uz lita po svete ❤️️
Ahojte holky tak cca 7 folikulu vel. 17.. Jsem zvedava.. Tentokrat to musi vyjit.. Punkce nejspis v patek…to mi jeste zavolaji podle krve… Mam trosku strach z odberu aby byl bez komplukaci.
@Sisinka1990 žádná porážka, vždyť je přece fajn se posunout dál, pátrat po příčině, proč to nejde přirozeně. Mysli pozitivně! ![]()
@Sisinka1990 vítej zde, příroda je mocnejsi než my, tak to musíme brát, to bychom byli hodně sebevedomi, kdybychom si mysleli, ze všechno ovlivníme, takže žádná porážka, Na druhou stranu medicína už v dnešní době pomáhá tu přírodu trochu směřovat správným směrem, tak věř, ze i u tebe v Caru to tak bude. Hezky řečeno od @N.i.k.i.s.e.kk
@EvickaEva to je hezké těch sedm, určitě to vyjde lépe než minule, OPU jsi už zažila ne, tak nejí čeho se bát a pak při dalším vývoji vajíček už jen si drzet palce.