Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EvickaEva dekuji.. Zitra jdu na druhou davku kapacek. Dostala sem injekce na rwdeni krve a nejaky leky. Ale po tech sem ted v noci zvracela.
@Renata1991 to je mi moc lito, snad to utrpeni nebude mit dlouhe trvani. Ja uz se chystam na to. Za hodinku uz bych mela byt na klinice.. Jsem nervozni jako hrom.
@EvickaEva nebud. Je to uplne v pohode. Kdyz sem to zvladla i ja a to jsem na takove veci hrozny posera tak to zvladnes levou zadni.
@Renata1991 dekuju za podporu.. Prave to nechapu, ze se tak bojim, kdyz uz jsem na tom jednou byla… Spis mam asi nerva z vysledku, aby to nedopadlo jak minule ![]()
@EvickaEva musis verit ze to bude v pořádku. Urcite tam nejaky vystouraji
@EvickaEva držím palce já byla včera. A tak jsem byla nervózní že jsem i manžela poslala pryč. Nakonec to dopadlo líp než první ivf. Teď čekám co se povedlo
@EvickaEva tak ať je OPU bezproblémové a odeberou co nejvíce dobrých vajíček. Ať nám sem prineses nějaké dobre zprávy ![]()
@Rebecca2018 tak se budeme těšit na další zprávy, co se povedlo
@Renata1991 musi.. A jak se ted citis ty?… Uz jsem na pokoji a cekam.
@Alice 20tiprocentní no u prvního 10 f a 7 vajíček a teď 18 f a 13 vajicek.
@EvickaEva me uz kapou kapacky. A vzali mi krev a kdyz to nebude dobry tak zitra zase kapacky.
@EvickaEva tak právě volali nakonec bylo jenom 12 vajíček s toho 3 nepoužitelné a 9 oplodnili. Jedno se přestalo vyvíjet tak máme zatím 8 snad vydrží. Aspoň trochu pozitivní zpráva
@Rebecca2018 píše:
@EvickaEva tak právě volali nakonec bylo jenom 12 vajíček s toho 3 nepoužitelné a 9 oplodnili. Jedno se přestalo vyvíjet tak máme zatím 8 snad vydrží. Aspoň trochu pozitivní zpráva
Tak to mas tam jak ja. To je super. ![]()