Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Renata1991 no tak už jenom držet palce nech se nám to povede. A budeme moct i něco zmrazit.
@Renata1991 a kolik vám je zůstalo na zmrazení? Já mám pořád strach aby tam něco zustalo
@Renata1991 takže všechno co vam oplodnili? To je neuskuteční úspěch a velká gratulace.
@Rebecca2018 jj i doktor rikal ze je to dobry vysledek. No odebralii jich 13. Vsechna byla zrala tak 5 neoplodnili
@Renata1991 tak ti fakt je úžasní výsledek. Já doufám že aspoň 3 - 4 by mohli vydržet do úterý. Budete jedno i zavádět nebo všechno zmrazit?
@Rebecca2018 my vse mazime. Cekame na genetiku. Urcite vydrzi.
@Rebecca2018 jo, to určitě dopadne dobře, to poukazuje na docela dobrou stimulaci, už by bylo dobré, aby sem přibyla nějaká další těhotná ![]()
Ahoj holky mám od neděle zahájenou stimulaci dnes byla kontrola.
Na ultrazvuku levý vaječníků 11 folikulu a na pravém 8 folikulu další kontrola v pondělí a ke konci týdne odběr.
Dokrot mi říkal že je to pěkný. Ale zeptám se ještě tu kolik ste měli a myslíte že je to Dobry děkuji moc ![]()
@Nikol25559 já jsem včera byla na odběr podle ult jsem měla 10 až 12 nakonec 18 a stoho 12 vajíček. Myslím že je to velice fajn. Já u prvního měla 10 fol. A 7 vajíček a jenom 3 byli ok
@Alice 20tiprocentní no při prvním jsem měla málo tak jsem jsi teď pichala ještě luveris a bylo jich o hodně více. U první se taky povedlo těhotenství ale skončilo biochemický. Tak uvidíme teď co se povede. Spíš se bojím reakce dítka doma ten odmítá sourozence tak i teď jsou ty jeho reakce někdy sama hrůza. Já věřím že to budu bojovníci.
@Rebecca2018
Díky za odpověď a jak se cítíš po odberu
Takže abych tomu rozuměla měla si Teda
18 folikulu - - - > a z toho vzniklo 12 vajíček a těch následujících 5 dní sleduji jak se vyvíjí ![]()
No jsem ráda ale na to že si píchám 5 den injekce tak mám bříško nafoukle a trošku to bolí dotkor říkal že se ještě zvětší ale jsem ráda že je vše v pořádku
Takže čím více folilu tím lépe. Takže větší pravděpodobnost na vajíčka a pak na embrijka. ![]()
Děkuji moc radej se 5× zeptám 😀
@Nikol25559 přesně tak. Mně bolelo podbrusko když jsem brala injekce. Já při první stimulaci blbě reagovala a měla jsem jenom 10 f a s toho 7 vajíček a ne každé bylo zralé. Teď mi doktorka přidala další hormon. Spíš doktorka se při první stimulaci vyjádřila že je to taková i zkouška jak bude tělo reagovat. Ono když oplodni vajíčka tak buď 3 nebo 5 den se vkládají. My jsme jsi doplatili prodlouženou takže 5 dní. První ivf se vyvijalo jenom jedno tak mi ho vložili už 2 den ze mu bude líp u mně. Teď mne taky bolí spodek břicha ale není to až tak strašný. nejhorší jsou injekce ja měla 4 injekce každý den a břicho modrý. Teď jsi už pícham jenom jednu na ředění krve
Holky tak ve zprávě 10 oocytu.. Takze oproti minule jupiii.. Tak hlavne at to pokracuje tak krasne jak to zacalo.. ![]()