IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2.9.19 08:36

@Mildres já pojedu na ultrazvuk 11.9., já na krvi právě nebyla, CAR to po mě nechtěl, ale teď zvažuju jestli nejít na krev aspoň jako samoplátce..holky v jiné skupině mě nasadily brouka do hlavy, chodí na stejnou kliniku a na krev šly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
2.9.19 11:47

@N.i.k.i.s.e.kk to slysim prvne ze by se neslo na krev. Radeji bych teda taky sla vzdyt prave podle te krve se obednava uz. taky premyslim ze si jeste dojdu at vim ze se vse zveda jak ma. vidis to jdes driv nez ja. rikali 14 dni a budou to 3 tydny.Tak mi dej vedet at mam den dopredu dobre zpravy ;))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.9.19 12:06

Ahoj holky. Hlasim se po odberu. Odebranych krasne zralych 13 vajicek. Takze zatim spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.9.19 13:08

@Renata1991 paráda :potlesk: :potlesk: A jak se citis takhle čerstvé po tom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.9.19 13:17

@Alice 20tiprocentní narkoza uplne v pohode. Jen me teda hrozne boli podbrisek ale to je pry normalni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.9.19 14:34

@Renata1991 tak to je paradicka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
2.9.19 14:38

@EvickaEva snad se jim podari vsechny oplodnit a budou se hezky vyvijet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
2.9.19 16:18

@Renata1991 tak to je krasny pocet :) drzim palce at se pekne oplodni a vyvijeji :) hlavne ty bolesti podbrisku nepodcente - ja mela velke po transferu a kdyz neustopovaly supajdila jsem do Caru na ultrazvuk ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
2.9.19 17:40

@Renata1991 o tom nepochybuj.. A i kdyby se nepodarily vsechny tak jsou urcite mezi nima i supermani, kteri jsou jasni :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.9.19 20:24
@Alice 20tiprocentní píše:
@muslik díky za info, to pravé já jsem si taky říkala, ze kdyby to šlo špatně, tak z toho třeba aspoň zjisti něco víc, nebo dokážou lépe vybrat to Embryo k transferu,, který se vyvyji nejvíce normálně, i když se obavám aby bylo co pozorovat, no v úterý uvidím.

V úterý… Zítra? Moc držím palce, dejte vědět jak to dopadlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
2.9.19 20:25
@Alice 20tiprocentní píše:
@muslik díky za info, to pravé já jsem si taky říkala, ze kdyby to šlo špatně, tak z toho třeba aspoň zjisti něco víc, nebo dokážou lépe vybrat to Embryo k transferu,, který se vyvyji nejvíce normálně, i když se obavám aby bylo co pozorovat, no v úterý uvidím.

V úterý… Zítra? Moc držím palce, dejte vědět jak to dopadlo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.19 11:34

Ahoj, tak já mám odebráno 5 vajíček, ale ještě mi neřekli nic o tom, jak jsou kvalitní a zralá, tak uvidíme, co zítra zavolají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.9.19 11:44

@Alice 20tiprocentní Ahoj, tak snad z toho bude nějakej silnej kousek. Držím pěsti :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
3.9.19 11:46

Holky já jsem dneska 8. den po ET a začalo mě pobolívat v podbřišku a tlačí mě pravej vaječník tak doufám, že se mi nevrací ten hloupej hyperstimulák! Snad je všechno v pořádku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
3.9.19 11:48

@Alice 20tiprocentní ahoj. To neni vubec spatne. A jak se citis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí