IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
589
28.8.19 13:51

@EvickaEva ahoj já mám zítra taky kontrolní ultrazvuk. V neděli jsem začala. Je to moje druhé ivf a taky asi 6 neúspěšných inseminace. Ja se bojím že nezvládnu když to nevyjde a snažím se zaměstnávat myšlenky někde jinde. To jsem jsi dala předsevzetí že na net ani podívám a jsem tady…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.19 13:58

@EvickaEva @Rebecca2018 holky držím pěsti. Já měla taky dvakrát IUI neúspěšně, v srpnu 1. IVF a teď se každé ráno dívám na pozitivní test, je to teprve začátek starostí a nervů, ale stojí za to bojovat! Předtím jsme se s manželem snažili čtyři roky přirozeně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
28.8.19 14:02

@N.i.k.i.s.e.kk my v lednu 7 let snažení. Jedinou výhodou je ze jedno dítko už doma máme úplně přirozeně a snad jenom se na mne manžel podíval a byla jsem těhotná a zjistila jsem to v druhém měsíci když jsem si šla předepsat antikoncepci. A teď jak šílená čekám a doufám že MS nepřijde a dělám hned testy :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.8.19 14:42
@NEMCH1AX píše:
@muslik Ahoj, tak co? Myslím na tebe a doufám, že už máš transfer za sebou :) Dej vědět jak to šlo!

Ahoj, moc děkuji. Byla jsem včera z toho transferu nějak kaput, že jsem se úplně zapomněla ozvat. Transfer mám za sebou a kupodivu se nakonec podařilo i 3 kousky zmrazit, tak mi to dodalo velkou psychickou vzpruhu. Normálně se některé z pondelka na úterý rozjely, byť to nejdřív nevypadalo nic moc. Momentálně se valím doma, protože jsem že všech těch hormonů úplně kaput. Teď začne to divné období čekání a čekání, ale jsem ráda, že konečně nemusím chvíli chodit po doktorech a na různé zákroky. Trochu se Teda ještě těší ten OHHS, včera na tom transferu bylo zase o něco více tekutiny v břiše, transferu to množství nebránilo, říkala doktorka, ale musím to asi hlídat aby se to nezhorsilo. Teda hlídat, ehm, prostě jen pít a pít, což je pro mě jak za trest, ale chápu že to jinak nejde.
No a jak se to vše vyvíjí u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
28.8.19 15:36
@EvickaEva píše:
Ahojte holky, tak jdu za vami pro povzbuzeni a trochu ze vyzpovidat. Jsem po dvou neuspesnych IUI a jednom neuspesnem IVF. Zacinam od znova, zitra jdu na prvni kontrolu pri stimulaci kratky protokol. Zacinam byt pekne nervozni a nevim jak se s tim vyporadat. Proste davam si do palice, ze to tentokrat vyjde.. Ale ta nervozita me zacina ovladat. Jak se s nervozitou vyporadavate vy?

Moc držím palce. Návod nemám, je to prostě náročné, kazda se s tím vypořádá po svém. Že by mi neco konkrétně pomáhalo, to se říct nedá. Prostě se to musí přežít. Klidně probrecet, kazda na ty dávky hormonů reaguje trochu jinak. Mě castecně pomáhá se odreagovat prací, které mám hodně a zároveň mi flexibilně umožňují pracovat z domova, když je třeba. To je taková moje osobní berlicka, která mi dodává klidu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
28.8.19 16:20
@muslik píše:
Ahoj, moc děkuji. Byla jsem včera z toho transferu nějak kaput, že jsem se úplně zapomněla ozvat. Transfer mám za sebou a kupodivu se nakonec podařilo i 3 kousky zmrazit, tak mi to dodalo velkou psychickou vzpruhu. Normálně se některé z pondelka na úterý rozjely, byť to nejdřív nevypadalo nic moc. Momentálně se valím doma, protože jsem že všech těch hormonů úplně kaput. Teď začne to divné období čekání a čekání, ale jsem ráda, že konečně nemusím chvíli chodit po doktorech a na různé zákroky. Trochu se Teda ještě těší ten OHHS, včera na tom transferu bylo zase o něco více tekutiny v břiše, transferu to množství nebránilo, říkala doktorka, ale musím to asi hlídat aby se to nezhorsilo. Teda hlídat, ehm, prostě jen pít a pít, což je pro mě jak za trest, ale chápu že to jinak nejde.
No a jak se to vše vyvíjí u tebe?

Tak to je super přeci, že máte i malé mražáčky, tak budu držet palce :) Mě ten hyperstimulák ustoupil, píchám si tedy ještě injekce na ředení krve a od pondělí v sobě nosím malé embryjko a doufám, že se tam udrží a nepustí se - a jak říkáš, teď už jen to čekání a čekání! Pokud to psychicky vydržím tak test si budu dělat až 9.9. v pondělí - takové pěkně datum :D Takže ještě 11 dní čekání před sebou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.19 17:31

@NEMCH1AX taky jsem byla rozhodnutá testovat až čtrnáctý den, ale nakonec jsem to nezvládla a první test jsem si udělala osmý den po ET.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.8.19 18:13

Rebecca2018.. Mam taky strach z reakce, ale musi se to povest! Do jakeho centra chodis?.. Jinak holky diky za podporu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.8.19 18:36

Nebo spis holky do jakych center chodite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.19 18:42

@EvickaEva IVF Clinic Olomouc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.8.19 18:55

@N.i.k.i.s.e.kk a spokojenost?.. Nejhorisi je, ze se zacinam strachovat s tim pokud to opet nevyjde tak menim centrum… Ale tohle resit nechci a porad mi to jde na mysl :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
28.8.19 19:18
@EvickaEva píše:
Rebecca2018.. Mam taky strach z reakce, ale musi se to povest! Do jakeho centra chodis?.. Jinak holky diky za podporu!!!

Gennet Praha a ty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
28.8.19 19:27

Sanatorium Helios Brno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.19 20:05

@EvickaEva já jsem spokojená úplně maximálně :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.8.19 21:36

@muslik tak to je fajn, držím palce při čekání, ať se pekne drží :-)
@EvickaEva já do Sanusu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital