IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.8.19 12:53

@NEMCH1AX ty peníze asi přebije ten hezký průběžný výsledek :lol: Na to, kolik máte zamraženo, mi ani ta cena nepřijde tak vysoká. Tak držím palce při čekání a nesoustředění se ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
26.8.19 14:42

Ahoj. Dnes jsem byla na kontrole. Mam za sebou 9 dni stimulace. Na pravem vajecniku mam 8 folikulu na levem jen 4. Zatim nejvetsi ma 14 mm. Ve čtvrtek jdu znovu na kontrolu. Bohuzel mi bylo oznameno ze to vypada ze se jim nepodari z toho leveho nic odebrat. Mam na nem srusty. Tak doufam ze na tom pravem budou vsechny kvalitni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.8.19 15:03

Ahoj, neves hlavu :) i z jednoho vajecniku muze byt hromada krasnych s zralych vajicek :) mene nekdy muze znamenat vice :) :srdce: vy mate ale nejakou dlouhou stimulaci? :) Na kdy vidi odber?

@Renata1991 píše:
Ahoj. Dnes jsem byla na kontrole. Mam za sebou 9 dni stimulace. Na pravem vajecniku mam 8 folikulu na levem jen 4. Zatim nejvetsi ma 14 mm. Ve čtvrtek jdu znovu na kontrolu. Bohuzel mi bylo oznameno ze to vypada ze se jim nepodari z toho leveho nic odebrat. Mam na nem srusty. Tak doufam ze na tom pravem budou vsechny kvalitni.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.8.19 15:05

To je pravda :) proto to ani nehodlam resit, jsem rada za ty mrazacky ❤️️

@Alice 20tiprocentní píše:
@NEMCH1AX ty peníze asi přebije ten hezký průběžný výsledek :lol: Na to, kolik máte zamraženo, mi ani ta cena nepřijde tak vysoká. Tak držím palce při čekání a nesoustředění se ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.8.19 15:07

Tak snad vam i podle te citlivosti nastavi tu hormonalni stimalaci :) s jake to zatim je v Gennetu? Jste spokojena?

@Jancink píše:
@Nikol25559 Nene ja jsem prazska, chodim do Gennetu. My mame vsechny testy v naprostem poradku, jen ja mam endometriozu nejvyssiho stupne, tak se nam prirozene absolutne nedari. Nedelej si starosti, vsechno probehne jak ma a co vim, tak narkoza je tady jen chvilkova a pak uz je zase clovek relativne pri plnych smyslech :). Ja jsem spis zvedava na hornony. Dalo by se rici, ze jsem trochu hypersensitivni, tedy na vse reaguji az dost. Jedna injekce ovitrelle pri IUI mi dala zabrat az az, tedy vubec nevim, co se bude dit se vsim tim mnozstvim behem IVF.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.8.19 15:09

Tak jak to vypada? Na kdy je planovany transfer a jak jste se rozhodla :) tesime se na dobre zpravy :)

@muslik píše:
Tak mám odběr za sebou, nečekaně 12 folikulu a 10 vajec z toho, sami byli překvapení, protože podle ultrazvuku to vypadalo o dost méně. Uff. Tak snad tentokrát něco kvalitního prezije do transferu, po předchozí zkušenosti pro mě teprve teď nastane pravý stres ☹️️A Teda holky, mám na vás kvizovku, pokud by to rozumně do transferu přežilo, volily byste 1 nebo 2 embrya? Doktorka mě dost zaskočila, neboť mě dnes celkem dost směřuje ke 2 kouskům, ze v mém případě větší šance. Byt každý doktor říká něco jiného, vím. Je mi jasný, že vzhledem k tomu, že jde o 2.ivf,ze bychom přišli o jeden pokus od pojišťovny. Ale nevím zda to fakt raději risknout a dát tam fakt ty 2. Dilema jak hrom, nikdy jsem o tom neuvažovala, doktorka mě zcela zaskočila, uff.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
26.8.19 15:12
@NEMCH1AX
@NEMCH1AX píše:
Ahoj, neves hlavu :) i z jednoho vajecniku muze byt hromada krasnych s zralych vajicek :) mene nekdy muze znamenat vice :) :srdce: vy mate ale nejakou dlouhou stimulaci? :) Na kdy vidi odber?

No to mi jeste nerekl. Ve ctvrtek jdu znovu na kontrolu. No ja mam dlouhy protokol. Zacinala sem 14 injekcema decapeptylu a od 18.8 puregon. Ted sem 9. Den stimulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.8.19 15:14

Tyy brdo, to je hood e injekci sle stoji to za to! Jste statecna! Ja injekce nesnasim 💀 🙄 tak drzim palce at vam ve ctvrtek řeknou kdy a jak ;)

@Renata1991 píše:
@NEMCH1AXNo to mi jeste nerekl. Ve ctvrtek jdu znovu na kontrolu. No ja mam dlouhy protokol. Zacinala sem 14 injekcema decapeptylu a od 18.8 puregon. Ted sem 9. Den stimulace.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.19 15:26

@Renata1991 Tak to snad aspoň budou kvalitní, když jich není po tuctech. Já po pěti dnech stimulace dnes na kontrole 6-8 folikulu, což říkal, ze není mnoho, tak uvidím, jak to bude pokračovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
26.8.19 15:31
@NEMCH1AX píše:
Tak jak to vypada? Na kdy je planovany transfer a jak jste se rozhodla :) tesime se na dobre zpravy :)

Díky za optání… Momentálně z toho mám velmi mizernou náladu, protože (dle mého pesimistickeho) očekávání nám zase vše neskutečně chcipe, dnes už zbyly jen 4 kousky a nic extra kvality ale čekáme na zitrek. Takže se určitě bude dávat jen 1 kousek a ještě budeme rádi. Ach jo děje se ti zas a znova, to už fakt není možný… Navíc se mi dle dnešní kontroly mírně rozjel hyper stimulační syndrom. Zatím Teda mám jen pít a pít a pít a doufám, že se to do zítra nějak nezhorsi… Ach jo, tohle vše je asi fakt jen pro psychicky silný jedince, to já fakt nejsem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
26.8.19 15:35

Nevzdavej to! Chce to hodit se trochu do pohody, i z tech 4 muze neco byt! Neztracejte nadeji a zkuzte myslet pozitivne. Ten hyperstymulak rozezenete! Ja ho take rozehnala. Psychicky stav hraje velkou roli a je dulezite byt v pohode :)

@muslik píše:
Díky za optání… Momentálně z toho mám velmi mizernou náladu, protože (dle mého pesimistickeho) očekávání nám zase vše neskutečně chcipe, dnes už zbyly jen 4 kousky a nic extra kvality ale čekáme na zitrek. Takže se určitě bude dávat jen 1 kousek a ještě budeme rádi. Ach jo děje se ti zas a znova, to už fakt není možný… Navíc se mi dle dnešní kontroly mírně rozjel hyper stimulační syndrom. Zatím Teda mám jen pít a pít a pít a doufám, že se to do zítra nějak nezhorsi… Ach jo, tohle vše je asi fakt jen pro psychicky silný jedince, to já fakt nejsem
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
26.8.19 15:39

@NEMCH1AX no snad uz to bude ve ctvrtek dobry a uz mi reknou kdy mam prijit na odber.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
26.8.19 15:40
@NEMCH1AX no snad uz to bude ve ctvrtek dobry a uz mi reknou kdy mam prijit na odber.
@Alice 20tiprocentní píše:
@Renata1991 Tak to snad aspoň budou kvalitní, když jich není po tuctech. Já po pěti dnech stimulace dnes na kontrole 6-8 folikulu, což říkal, ze není mnoho, tak uvidím, jak to bude pokračovat.

A velikostne jak? Ja mela nejvetsi 14 a zbytek 13 mm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
984
26.8.19 15:59

@NEMCH1AX Doufam, ze ano, upozornovala jsem je na to hned, tak rikali, ze budou brat ohled. Ja jsem v Gennetu maximalne spokojena. Je to tovarna jako kazda jina, ale pristup vsech se mi tam zatim maximalne libi. Vy jste odkud prosim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.8.19 16:03

@Renata1991 to mě neříkal, budu zjišťovat ve čtvrtek na další kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí