Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky, hlásím se 12. den po ET s pozitivním těhu testíkem
Pozitivní je už od 9.dne, nakonec jsem nevydržela a testovala hodně brzo. Je to teprve začátek, ale nezbývá než věřit, že bude vše v pořádku
Všem Vám tady přeju stejně pozitivní výsledek!
Ja jsemz Prahy a chodim do Iscaru a jak rikas - tovarna jako kazda jina ale pristup super ![]()
@Jancink píše:
@NEMCH1AX Doufam, ze ano, upozornovala jsem je na to hned, tak rikali, ze budou brat ohled. Ja jsem v Gennetu maximalne spokojena. Je to tovarna jako kazda jina, ale pristup vsech se mi tam zatim maximalne libi. Vy jste odkud prosim?
Juuu tak drzim palce at to hlavne zistane tak jak ma ❤️️ Pujdete ted na kontrolu na svou gyndu nebo do Caru? Ja premyslela co pak vlastne??
@N.i.k.i.s.e.kk píše:
Tak holky, hlásím se 12. den po ET s pozitivním těhu testíkemPozitivní je už od 9.dne, nakonec jsem nevydržela a testovala hodně brzo. Je to teprve začátek, ale nezbývá než věřit, že bude vše v pořádku
@NEMCH1AX ve středu budu volat do Caru výsledek testu, tak se dozvím, co dál..ale vím, že určitě první ultrazvuk bude v Car..
@muslik věř mi, ze v každým z nás je víc síly, než si dokážeme představit, pracuju s lidma každý den a je i prokázáno, ze to jak věci vidíme a jak premyslime, hodně ovlivňuje realitu, která se nám děje. Je jednodušší brát rady co pít / jist apod., ale myslím si, ze rady typu “myslet pozitivně” a nevzdávat to, jsou stejně důležité, samozřejmě už trochu těžší na realizaci, ale to dáš!!
@N.i.k.i.s.e.kk píše:
@NEMCH1AX ve středu budu volat do Caru výsledek testu, tak se dozvím, co dál..ale vím, že určitě první ultrazvuk bude v Car..
@N.i.k.i.s.e.kk píše:
Tak holky, hlásím se 12. den po ET s pozitivním těhu testíkemPozitivní je už od 9.dne, nakonec jsem nevydržela a testovala hodně brzo. Je to teprve začátek, ale nezbývá než věřit, že bude vše v pořádku
Gratuluji, to je úžasná zpráva!!!
@Alice 20tiprocentní píše:
@muslik věř mi, ze v každým z nás je víc síly, než si dokážeme představit, pracuju s lidma každý den a je i prokázáno, ze to jak věci vidíme a jak premyslime, hodně ovlivňuje realitu, která se nám děje. Je jednodušší brát rady co pít / jist apod., ale myslím si, ze rady typu “myslet pozitivně” a nevzdávat to, jsou stejně důležité, samozřejmě už trochu těžší na realizaci, ale to dáš!!
Děkuji moc za podporu. Já vím… Cloumaji se mnou momentálně stále hormony a to je pro mě úplně nejhorší, jsem typ člověka, co je zvyklý si držet vše, včetně emocí, hodně pod kontrolou, a teď je to prostě silnější než já
a zase to přejde, to vím moc dobře, co člověk vše zkousne a má sílu jít dal
@NEMCH1AX píše:
Ja jsemz Prahy a chodim do Iscaru a jak rikas - tovarna jako kazda jina ale pristup super
Musím říct, že tvrzení o super přístupu v iscare mě hodně překvapuje. Sama jsem si tím prošla, včetně mých dvou kamarádek, a musím říct, že přístup není moc dobrý, navíc neskutečně šetří s podstatnými informacemi, což potom člověk zjišťuje až při dalším pokusu, nechci to moc rozvádět, ale já už bych tam nevkrocila, strašně mě to tam zklamalo, ta anonymita, na vse stále čekat a čekat, potkavat další a další doktory, které o tobě nic neví, v důsledku čehož dlouho nikdo neřeší to, co je podstatně atd atd. Nechci, aby to vyznělo negativně, ale teprve když jsem teď poznala jinou kliniku, vidím, co vše tam nefunguje…
Ja si myslim, ze je to i hodne o tom jak si to clovek zaridi a co jsem se tak bavila s jinyma holkama pri odberu tak i o tom na jakou sestru tam clovek narazi 😂 U me slo vsechno hrozne hopem. Informaci jsem mela az az a kdyz jsem neco nevedela tak mi vsechny otazky byly zodpovezene. Vzdycky me vzali i kdyz jsem nebyla objednana a nikdy jsem necekala na nic. Na druhou stranu to chapu z tveho pohledu - bavila jsem se tam s holkama co rikali, ze cekaly dlouho a ze nedostaly skoro zadne informace - nechtelo se mi tomu verit. Je to asi individualni protoze tam byla i slecna, co prisla na doporuceni sve sestry, ktera pred par lety diky ISCARE porodila uz 2× ![]()
@muslik píše:
Musím říct, že tvrzení o super přístupu v iscare mě hodně překvapuje. Sama jsem si tím prošla, včetně mých dvou kamarádek, a musím říct, že přístup není moc dobrý, navíc neskutečně šetří s podstatnými informacemi, což potom člověk zjišťuje až při dalším pokusu, nechci to moc rozvádět, ale já už bych tam nevkrocila, strašně mě to tam zklamalo, ta anonymita, na vse stále čekat a čekat, potkavat další a další doktory, které o tobě nic neví, v důsledku čehož dlouho nikdo neřeší to, co je podstatně atd atd. Nechci, aby to vyznělo negativně, ale teprve když jsem teď poznala jinou kliniku, vidím, co vše tam nefunguje…
Ahoj. Tak já začala stimulovat v neděli. Je to moje 2 ivf, tak jsem zvědavá jak to dopadne. Všem držím hodně palečky.
@Rebecca2018 ahoj, tak snad půjde vše jak má. Podělís se s nami o tom, jaké bylo první IVF? A jaky mas teď protokol?
@Alice 20tiprocentní první bylo úplně v pořádku listopad 2018. Měla jsem gonal cca 10 nebo 11 dní. Na ultrazvuku 10 vajíček. Odebrali 7 ale jenom 3 byli zralé. Na oplodnění jsme nepoužili žádnou metodu a i tak se vše oplodnilo. Po 3 dnech se vyvíjelo jenom jedno a to mi zavedli. Všechno bylo v pořádku až s krve jsem měla málo jednotek a bylo to biochemické. Od té doby mám cysty a ne vždy jsme mohli začít s druhým ivf. Teď se to povedlo a mám taky gonal a dnes budu přidávat luveris. Jsem taky zvědavá jak to všechno dopadne.
Hlasim ze krevni testy ok, hcg 873.za 14 dni uz.;))drzim palce vsem;)