IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3423
20.8.19 20:22

@Alice 20tiprocentní jj ja taky chodim k primari a obcas mi prijde ze neco zapomene a pak se tomu podruhe divi ze nam to nerekl. Kam chodis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 20:48
@Renata1991 píše:
@Alice 20tiprocentní jj ja taky chodim k primari a obcas mi prijde ze neco zapomene a pak se tomu podruhe divi ze nam to nerekl. Kam chodis?

Do Sanusu v HK. A ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
20.8.19 20:52

@Alice 20tiprocentní ja chodim do fertimed centra v olomouci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 20:55

@Renata1991 a z jakého důvodu jste si teda naplánovali to gene vyšetření před Transferem? Já do toho nesla, tak uvidím, abych nelitovala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
20.8.19 21:12

@Alice 20tiprocentní nam to bylo primo doporuceno lekarwm protoze partner ma hodne spatny spermiogram tak aby se nam tam nezatoulala nejaka spatna mrska. Tak proto. A hradi to pojistovna tak si myslim ze je to pro nas lepsi. Mit tu jistotu ze je to urcite v poradku. A ty 4 tydny proste pockame na ten transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 21:21
@Renata1991 píše:
@Alice 20tiprocentní nam to bylo primo doporuceno lekarwm protoze partner ma hodne spatny spermiogram tak aby se nam tam nezatoulala nejaka spatna mrska. Tak proto. A hradi to pojistovna tak si myslim ze je to pro nas lepsi. Mit tu jistotu ze je to urcite v poradku. A ty 4 tydny proste pockame na ten transfer.

Tak to chápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
20.8.19 21:46

@Alice 20tiprocentní a ted ve ctvrtek jdeme prave ke genetikovi asi vypsat nejaky papiry a tak. Tak sem zvedava co nam k tomu jeste povi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
21.8.19 16:57

Holky tak ja uz mam po OPU :potlesk: jsem rada ze to mam za sebou, mela jsem tam 17 vajicek. Zitra si mame volat kolik se nam jich podarilo oplodnit :)

@muslik jak to vypada u tebe? Bude v patek odber? Je docela fajn, ze ti to vychazi na vikend pac ja mam docela bolesti a jsem zvedava jak to zitra v praci zvladnu! 😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.8.19 17:51

@NEMCH1AX zítra bude zase líp, záleží samozřejmě, jakou práci máš… Držím pěsti, aby se oplodnilo, co nejvíce vajíček! Zítra pisni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
21.8.19 22:33

Holky je tady nekdo kdo uz ma po ivf a ceka na krev..strasne me boli jako ze prava ledvina, vice dole a bricho na pravo jako ze takovy tlacivy…trochu me to desi;(.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.8.19 11:13
@NEMCH1AX píše:
Holky tak ja uz mam po OPU :potlesk: jsem rada ze to mam za sebou, mela jsem tam 17 vajicek. Zitra si mame volat kolik se nam jich podarilo oplodnit :)@muslik jak to vypada u tebe? Bude v patek odber? Je docela fajn, ze ti to vychazi na vikend pac ja mam docela bolesti a jsem zvedava jak to zitra v praci zvladnu! 😂

ahoj, moc držím palce ať už je to jen a jen lepší :-)
Já jdu na OPU zítra, bojím bojím narkózy. Krásný počet vajíček, moc zavidím. Tentokrát to vypadá, že budu ráda, když jich bude 6-8, ale uvidíme…doktorka mě uklidňovala, že zase mohou být kvalitnější, než když jich je vyhnaný velký počet. ale je to loterie.

Při předchozím IVF jsem byla po odběru úplně kaput až do transferu 5. den, bolelo to hodně, měla jsem i horečku a náběh na OHSS. Ten se naštěstí plně nerozjel, dle rad doktorky jsem fakt hodně byla a jedla samé jogurty, kefíry, doplňovala to sypanou bílkovinou. Ale asi je to i množstvím folikulů, také jsem měla loni nějakých 18 kousků. Letos i to břicho je nafouklé méně. Nemůžeš zůstat doma a odpočinout si? Já do transferu chci být doma tak jako tak, uvidíme, zda budeme tentokrát čekat až na 5. den (to by byla středa) nebo to už bude hned v pondělí či úterý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 11:29
@muslik píše:
ahoj, moc držím palce ať už je to jen a jen lepší :-)
Já jdu na OPU zítra, bojím bojím narkózy. Krásný počet vajíček, moc zavidím. Tentokrát to vypadá, že budu ráda, když jich bude 6-8, ale uvidíme…doktorka mě uklidňovala, že zase mohou být kvalitnější, než když jich je vyhnaný velký počet. ale je to loterie.Při předchozím IVF jsem byla po odběru úplně kaput až do transferu 5. den, bolelo to hodně, měla jsem i horečku a náběh na OHSS. Ten se naštěstí plně nerozjel, dle rad doktorky jsem fakt hodně byla a jedla samé jogurty, kefíry, doplňovala to sypanou bílkovinou. Ale asi je to i množstvím folikulů, také jsem měla loni nějakých 18 kousků. Letos i to břicho je nafouklé méně. Nemůžeš zůstat doma a odpočinout si? Já do transferu chci být doma tak jako tak, uvidíme, zda budeme tentokrát čekat až na 5. den (to by byla středa) nebo to už bude hned v pondělí či úterý…

jakou sypanou bílkovinu jsi brala? Já někde četla o Protifaru. Nejsem zvyklá (nechutnají mi) moc bílkovinové potraviny, tak se taky chystám na něco takové? Která fáze je pro OHSS nejrizikovější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.8.19 11:36
@Alice 20tiprocentní píše:
jakou sypanou bílkovinu jsi brala? Já někde četla o Protifaru. Nejsem zvyklá (nechutnají mi) moc bílkovinové potraviny, tak se taky chystám na něco takové? Která fáze je pro OHSS nejrizikovější?

brala jsem Protifar, tak mi to doporučila lékařka. Tento prášek se schová v jakémkoli jídle. Jinak jsem měla za to, že ten OHSS hrozí primárně až po odběru (nevím, zda jen do transferu nebo i po něm, mě se každopádně asi den po transferu ulevilo a pak už to bylo ok). Moje kamarádka ten syndrom měla a skončila s tím v nemocnici a hodně to tehdy řešila a vyprávěla o tom, tak proto jsem to pak řešila i já, jinak bych upřímně k tomu informace moc neřešila a nějaké více se nafukující břicho bych asi tak moc neřešila, nejsem v těchto věcech moc „řešič“, spíše trochu ignorant.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 12:23

@muslik držím pěsti ať jsou samé krásné vajíčka, zítra se ozvi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.8.19 14:26

@muslik tak mame 10 oplodnenyh vajicek holky, ostatni byly nezrale a nebo se je nepodarilo oplodnit :) ja vcera lezela s pani na pokoji, ktere rekli ze ma jen 7 folikulu a na konec z toho mela 10 vajicek :) sice uz nevim kolik oplodnenych ale asi jde mit i vic folikulu. Nez vajec :) takze drzim palce at mas sama zrala!

Jinak nejradeji bych doma zustala ale v praci nema nikdo tuseni co se deje a tak nechci upoutavat pozornost :( premyslim, ze si vezmu neschopenku asi az po transferu. Mam bolesti a dost nafoukle bricho ale doufam, ze mi to odezni do nedele!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí