Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alice 20tiprocentní já byla na ET minulou středu, testovat budu nejdříve příští pondělí. Chodím do práce, funguju normálně, tak to i utíká…
Tak já jdu na odběr buď v pátek nebo v sobotu. je tady některá z vás na tom podobně, nebo všechny jste již po ET?
já jsem překvapená, jak je každý cyklus IVF jiný - minule při obdobném množství Gonalu velké množství folikulů, nyní s odstupem třičtvrtě roku menší množství…jsem zvědavá, jak se to do konce týdne ještě povyvine, tak moc si přeji, aby bylo aspoň něco ke zmražení...…...
@muslik držím pěsti, ozvi se, kolik nakonec bylo vajíček, třeba je jich méně než minule, ale o to kvalitnější. Kdy tě čeká OPU? My žádné mrazáčky nemáme…
@LuCiE07 to je teda škoda, tak ještě vydrž, třeba to za 3dny bude příjemné překvapeni, ale asi je potřeba se připravit i na opacnou možnost
Držím ještě palce aspoň na tu malou naději.
@N.i.k.i.s.e.kk jsi dobra ze drzis a netestujes předčasně. Mě MS dorazila cca 5 hodin po tom, co jsem si sem postezovala a napsala příspěvek
tak je dobre, ze ta skupinka funguje
a tento týden snad teda začnu stimulaci.
@LuCiE07 no je to tezke ale manzel zvlada chemosky docela statecne a nema skoro zadne vedlejsi ucinky
proste verime a doufame, ze to zabere a bude moci na operaci aby to odstranili
drzim palce aby Vam to vyslo!
![]()
Ja jdu tuhle stredu tak to budeme mit podobne
budeme cekam spolu! Boli me uz desne vajecniky
tesim se az mi to vysajou uz 😂
@muslik píše:
Tak já jdu na odběr buď v pátek nebo v sobotu. je tady některá z vás na tom podobně, nebo všechny jste již po ET?já jsem překvapená, jak je každý cyklus IVF jiný - minule při obdobném množství Gonalu velké množství folikulů, nyní s odstupem třičtvrtě roku menší množství…jsem zvědavá, jak se to do konce týdne ještě povyvine, tak moc si přeji, aby bylo aspoň něco ke zmražení...…...
@NEMCH1AX píše:
Ja jdu tuhle stredu tak to budeme mit podobnebudeme cekam spolu! Boli me uz desne vajecniky
tesim se az mi to vysajou uz 😂
To jsem ráda, že aspoň nějaký parťák nadalku😁 já se zatím cítím nad očekávání dobře, když sem začala min. týden píchat, měla jsem dva dny takové hormonální blues, ale jinak dobrý, vaječníky zatím bolí daleko méně než při minulém pokusu (i když tehdy tam taky bylo daleko víc kousků). Na mě teď trochu furt padá srovnávání s předchozím pokusem, což se mi zatím nedaří moc vypudit z hlavy. Ale bude to dobré!
@muslik a kolik mas folikuku? Hele na kvantite nezalezi
ale na kvalite jo
urcite tam nejakej bojovnik bude ![]()
@N.i.k.i.s.e.kk a sla jsi hned druhy den po transferu do prace? Ja vaham ze na neschopenku nepujdu a proste pujdu do prace jakoby nic ![]()
@Alice 20tiprocentní asi jsem to napsala špatně. Na ET jsem byla ve středu 14.8.2019, na testy je ještě mooooc brzo.
Ahoj. Ja od 1.8. picham decapeptyl to jsem byla 21.den cyklu. Menstruaci sem dostala se zpozdenim 11.8. A od 18.8 picham decapeptyl a puregon pen. Takze dnes mam za sebou 2.injekci a porad spinim a dnes dokonce silny prujem. Mate s tim nektera podobnou zkusenost?
@N.i.k.i.s.e.kk me prave CAR rika ze mam zustat doma par dni ale prijde mi to zbytecne navic v praci jsem nic nerekla a tak nechci aby se neco provalilo, asi by nemeli radost ze jim chci plachnout na materskou ![]()