Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LuCiE07 říkala, že do pátku bychom čekali jen kdyby bylo z čeho vybírat… já byla na odběru včera ráno a měla jsem si volat dnes 8:30 kolik se podařilo oplodnit. Budu jim věřit a pojedu tam ve středu.. Je to děs a opravdu kdo nezažije, nepochopí…
Nebooooj, do te stredy se urcite neco zmeni;)Mam po transferu, nemohl se tam dostat ze musi nadzvednout cipek a popotahnout si delohu…no tyyy brdooo. NIKISEK drzim palce…
@N.i.k.i.s.e.kk
Ano, tak by to mělo správně být, proto jsem se na to u mě taky ptala, když nebylo z čeho vybírat
Určitě vědí, co dělají
To čekání, než bude transfer a jestli vůbec proběhne je asi nejhorší…pak dva týdny do testu, ale to už prožívám klidněji mi přijde ![]()
Mysli pozitivně, doufám že vše dobře dopadne!
Jo Jo, musí se věřit, ze vědí co dělají, těch příběhu, ze se chytlo třeba jen jedno a to bylo to to pravé je tady na emisními spoooousta, tak snad to i u tebe dobre dopadne.
To už jste všechny hezky daleko, já si ještě budu muset počkat.
@N.i.k.i.s.e.kk Ahoj, vůbec si z toho nic nedělej. My máme chlapečka z dvoudenního embrya ![]()
@N.i.k.i.s.e.kk píše:
@kaiserin moc ráda čtu tyto příspěvky, děkuju za podporu!
On člověk samozřejmě doufá, že toho bude co nejvíc, ale už to bylo mnohokrát napsáno, kvantita nezaručuje kvalitu. Známá měla 19 folikulů, z toho jen 2 nezralá vajíčka, nakonec má dítě z IUI…My jsme měli z prvního IVF 6 vajíček, z toho 1 ZT v 9tt a 2 embrya špatná po rozmražení, z druhého nebylo ani OPU a z třetího 2 embrya zavedli 2.den (z toho máme syna) a 2 jsme měli 4denní na KET, který ale nevyšel (pův. 10 vajíček). Takže určitě nezoufej, i jedno embryo může být to pravé! ![]()
Ahoj holky, tak konečně ta mrcha s obr zpožděním přišla a dnes večer začínám píchat. Tedy, provádět to bude partner, já toho nejsem schopná.
Bojim bojim, vyskakují mi vzpomínky na loňský předchozí pokus…Zároveň mi vše připadá jako poprvé, je zajímavé sledovat, jak každá klinika se v drobnostech liší. Třeba mě v novém působišti překvapilo, že mě nechtějí 2. DC vůbec vidět (a tedy se ujistit, zda je vše v pořádku před pícháním) a první kontrola až 8. DC… jak jste to měli vy? Jinak píchám klasiku Gonal, nějakých 225 jednotek
@N.i.k.i.s.e.kk píše:
@muslik myslím si, že za zpožděním může být stres. Já vždy měla MS přesnou jak hodinky, ale ve chvíli, kdy jsem ji chtěla, čekala na ni, tak nic. Zkus na to nemyslet, dej si vínko, čti si nebo se zaměstnej nějak jinak a uvidíš…
@muslik
Tak supeer!
ze začátku mi taky píchal partner, ale na třetí den už jsem to zvládala sama.. jinak u mě byla jen jedna kontrola po týdnu a pak za pár dní rovnou odběr. A měla jsem 150jednotek, po tom týdnu se přidala další injekce.
@muslik Tak dobra zprava, ze už se do toho můžeš pustit. Já mám dlouhý protokol, tak něčím, jestliže normální, ze té před pichanim nekontroluji. U mě zase paradoxně neřeší, kdy mi začíná nebo konci mentruace a od 20.DC je vše téměř “predplanovano”.
Ahoj Holky, já jsem teď třetí den stimulace. Píchám si Gonal každý večer a citím takový tlak ve vajčníkách, měl to někdo? Je to naše první IVF ze zmražených spermií ![]()
@muslik Ahoj, a v jakém CARu jsi? to mě připomíná ISCARE, kam chodím já
TAké Gonal a také kontrola až 8. den. Píchám si 200 jednotek a od čtvrtého dne pak už jen 150 ![]()
@LuCiE07 píše:
Jinak holky, řekly jste to někomu z vašeho okolí, co podstupujete? Rodině, kamarádům? Nebo se s tím zatím perete sami s polovičkami…
Ahoj, my jsme se rozhodli to nikomu neříct. Manželovi našli před pár měsíci rakovinu a dochází na chemoterapie. O miminko jsme se začali snažit těsně před diagnozou a bohužel jsme to nestihli. Naštěstí máme zmražené nějaké vzorky spermatu. Máme strach že by nám to okolí rozmlouvalo a tak jsme si to nechali pro sebe. Vy jste to někomu řekli?