IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.8.19 21:46

@NEMCH1AX mě v CAR řekli, že nemám zvedat těžký věci, nesportovat, klidovější režim. Šla jsem normálně do práce, po práci si vždy na chvilku lehla, odpočinula si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.8.19 10:42

@N.i.k.i.s.e.kk Ja si take myslim, že není důvod k neschopnosti :) Zítra mám odběr a tak se toho trochu děsím - hlavně té narkózy i když je to jen 10 minut. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 11:13

@NEMCH1AX už jsi někdy byla pod narkózou? Prostě jen usneš a vzbudíš se na pokoji až bude po všem. Někdo pak zvrací, ale na to jsou na klinikách taky zvyklí. Já šla v devět na sál a v deset už jsem se oblíkala a po konzultaci s doktorkou šla domů :) Držím pěsti, aby vše proběhlo bez komplikací a byly zralé vajíčka, pak pisni :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 11:15

@NEMCH1AX budeš mít následující den po OPU volno v práci? Já kdybych měla jít na OPU znovu, tak si určitě den po vezmu dovolenou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.8.19 11:18

@N.i.k.i.s.e.kk No já právě ještě nevím, uvidím jak mi bude asi. Nabízejí mi nemocenskou ale nedávají na méně jak na 3 dny a já už nemám moc dovolené v práci :D Navíc jsem nedávno nastoupila tak nechci vyvolávat nějaké podezření. Jdu ve středu tak jsem si říkala, že si vezmu nemocenskou na 3 dny do pátku ale nevím jestli to není zbytečné. Bylo ti nějak špatně den potom nebo proč by sis vzala po druhé volno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 11:23

@NEMCH1AX hlavně k vůli únavě a bolestivějšímu podbřišku, ale na nemocenskou bych k vůli tomu nešla..to zase ne. Je to ale individuální…kolik máš folikulů?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
20.8.19 11:40

@N.i.k.i.s.e.kk No právě, příjde mi to zbytečný :D A zase co doma tři dny že? Doktor včera říkal že 12 vpravo a 8 vlevo ale mám pocit jako bych jich tam měla padesát. Myslela jsem, že se mi trochu uleví až to odsajou!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 12:22

@NEMCH1AX já to takto nedokážu posoudit, protože jsem měla jen sedm vajíček, celkem asi deset folikulů. Mě víc bolel podbřišek po OPU, přirovnala bych to k bolesti, kterou mívám první den MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 19:41

@Renata1991 ahoj. Budeme to mít asi trochu podobně, já 21DC (8.8)začátek, MS také se zpožděním a zítra jdu pro rozpis stimulace a začnu pichat, ale MS už odchází. Uvidím, jak na to budu reagovat, ale věřím, ze i ten průjem není úplně neobvyklý. Je to přece jen šok pro to tělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
20.8.19 19:45

Alice mam otestovano od 6 dne a carka krasne sili, tak se modlime aby vse bylo ok.Co ty?? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
20.8.19 19:46

@Alice 20tiprocentní ahoj. Tak to jsem rada. Vcera jsem byla docela vydesena protoze sem mela ten prujem a docela me bolelo bricho tak sem prave nevedela jestli neni neco spatne. Tak to si aspon budeme moct sdelovat zkusenosti kdyz budem tak zhruba stejne na tom. Ty mas 1.ivf?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 20:04

@Renata1991 ano, 1.IVF. Až zítra se dozvím co a kolik si budu pichat, pak dr říkal ze když vše půjde jak má, tak s tímto protokolem bude za cca 11 dni OPU a pak za 5 dni ET, mezitím kontroly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
20.8.19 20:07

@Alice 20tiprocentní no ja dostala rozpis leku na 9 dni. Pak jdu na kontrolu 26. A dozvim se co a jak dal. Ja nebudu mit ET hned. Nam je budou mrazit a vzorky posilat na genetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 20:16

@Renata1991 zda se mi, ze doktoři se spoléhají, ze si holky vše najdou na internetu, tak nijak extra nevysvetluji co a jak, teda možná to je tím, ze já chodím k primarovi, který teda je asi zavalen až nad hlavu, ale na co se nezeptam, to nevím. Tak taky jsem rada za možnost to s někým sdílet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.8.19 20:20
@Renata1991 píše:
@Alice 20tiprocentní no ja dostala rozpis leku na 9 dni. Pak jdu na kontrolu 26. A dozvim se co a jak dal. Ja nebudu mit ET hned. Nam je budou mrazit a vzorky posilat na genetiku.

Tak to Jo, když mas tu genetiku. Nám ji geneticka doporucovala kvůli věku nad 35 let, ale dr řekl, ze mu to nyní, když tam z gene vyšetření nevyšlo nic špatného, tak jen kvůli věku to dělat napoprvé přišlo zbytečné. Vy jste do toho šli kvůli něčemu konkrétnímu ( do toho gene testování před ET?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí