Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@muslik bezva
Držím pěsti, aby jsi měla co nejvíce krásných embryí ![]()
@NEMCH1AX bezva, držím pěsti, aby se i nadále krásně vyvíjely! ![]()
Ahoj holky, v zarime ceka take ivf a tak uz vas nejakou dobu procitam, takze jste mi nevedomky davaly rady a za to dekuji
.Kdybych vam narusovala vasi skupinku, presunu se pak to,,ivf zari”, pokud nejaka vznikne
. Drzim vam vsem moc palce, at vam tady vyjdou vsechny pokusy, mrazeni i dalsi psychicky narocne veci. Ve zkratce o me, snazime se o mimco pres 6 let a zdravotni komplikace z me strany uz nas popohnaly do CARu
.@Nikol25559 ja cekam menstruaci 9.9., tak v tom budeme spolu casove
, drzim palce.
@Jancink ahoj, vítej, klidně se přidej, však ono více z nás tady se určitě prehoupneme do září, ale všichni doufáme, ze už ne moc dal
ale i na to se musíme psychicky připravit ![]()
@Jancink
tak to budu držet taky moc moc palce jinak taky chodíš do Zlína? U nás je Sparny spermiogram, mám hrůzu co se týče narkozy a úplně všeho ale tfuj tfuj nesmím se hrotit hned na zacatku.
Jsem zvědavá jak to bude vše probíhat cca 7 8 dní a měla bych to dostat
Takže pak, dej vědět ![]()
@Alice 20tiprocentní Moc dekuji. Ja jsem jeste ve skupince, kde se tak nejak temer vsechny prehupujeme do dalsich mesicu uz od dubna. Takze vim, ze se to bohuzel deje, ale tam jde o prirozene poceti, tak doufam, ze tady (a samozrejme i holkam tam) s IVF to nebude temer nikdo
.
@Nikol25559 Nene ja jsem prazska, chodim do Gennetu. My mame vsechny testy v naprostem poradku, jen ja mam endometriozu nejvyssiho stupne, tak se nam prirozene absolutne nedari. Nedelej si starosti, vsechno probehne jak ma a co vim, tak narkoza je tady jen chvilkova a pak uz je zase clovek relativne pri plnych smyslech
. Ja jsem spis zvedava na hornony. Dalo by se rici, ze jsem trochu hypersensitivni, tedy na vse reaguji az dost. Jedna injekce ovitrelle pri IUI mi dala zabrat az az, tedy vubec nevim, co se bude dit se vsim tim mnozstvim behem IVF.
@Jancink takže už máš za sebou iui no doufám že to bude probíhat taky dobře.
@Jancink teď se snažím myslet pozitivně musíme budu držet palce a pak dej vědět
![]()
Holky prosim vas - kolik jste doplaceli za Gonal 900 nebo 450 jednotek?
@NEMCH1AX píše:Já za Gonal 900 1400 Kč
Holky prosim vas - kolik jste doplaceli za Gonal 900 nebo 450 jednotek?
@Alice 20tiprocentní to me prijde v poradku. Me nauctovali hrozne moc penez za leky - byli tam nejakr zmatky pri predavani a nakonec za 1 gonal 900 a jeden 450 my nauctovali neco kolem 3950
a kdyz jsem se prihlasila tak to ani neumi spocitat 🙄
No ve finale je to jen o 1500 vic nez to melo byt takze to asi resit nebudu
dneska mi transferovali tu nasi krasnou blastocystu a dostali jsme i obrazek
huraaaa - tak a ted uz jen cekat 14 dni, hlavne se na to nesoustredit
jinak secteno podtrzeno my jsme v tom za jeden cyklus za 27 700 a mame 8 mrazacku ❤️️ Ten kdo ma transfer pred sebou, neni se ceho bat, je to frk frk s uz je tam, pak si pul hodky polezite s huraaa domu ![]()