IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3423
22.8.19 19:34

@LuCiE07 ahoj. Jen se pripojim. Jak si psala ze monitorink doporucuji starsim parum tak nam jej doporucili a rekli nam ze je to lepsi kdyz je hlidaji po celou dobu ze lepe rozeznaji ktere jsou nejlepsi pro transfer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.19 19:38

@Renata1991
Aha, no taky si myslím, že je vcelku jedno jak stará vajíčka jsou :nevim: jak už jsem psala, na co jsme se nezeptali, bychom nevěděli - i info o monitoringu a embryoglue jsme se museli dočíst jinde a pak nám řekli, že to davat nemáme. Zajímavé, příště si na to tedy dáme větší pozor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
22.8.19 19:42

@LuCiE07 a jak si se ptala na tu cenu tak sem se divala a u nas v caru to je za 5500

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.19 21:13

@Renata1991
Ano, u nás je stejná cena teď na to koukám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.8.19 21:34

@LuCiE07 byl 3900.jinak je pravda ze starsi sem;))holky a na kolik vas to vyslo celkem??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.8.19 07:21

Tak u me se rozjozdi hyperstimulak holky 😂 ale nastesti jsem vcera byla v Caru a podchytili to, dostala jsem injelce na redeni krve, udelali mi ultrazvuk a dneska jdu jeste na dalsi jestli to odezniva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.19 07:31

@NEMCH1AX je, tak to je dobre, ze to podchytili. Naopak to třeba pomůže, píšou mírný OHSS zvyšuje šance :-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.8.19 07:46

Myslis jako celkem IVF?
Ja zatim platila jen 4000 zalohu na leky a 18000 zalohu na proces, ale pocitam s tim, ze budu jeste neco doplacet! A to jsme si vlastne nic extra krome prodlouzene kultivace nehradili ;)

@Mildres píše:
@LuCiE07 byl 3900.jinak je pravda ze starsi sem;))holky a na kolik vas to vyslo celkem??
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.19 07:52

@Mildres já platila 18 500,–Kč v tom jsou léky, ICSI a prodloužená kuktivace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
23.8.19 13:33

Tak mám odběr za sebou, nečekaně 12 folikulu a 10 vajec z toho, sami byli překvapení, protože podle ultrazvuku to vypadalo o dost méně. Uff. Tak snad tentokrát něco kvalitního prezije do transferu, po předchozí zkušenosti pro mě teprve teď nastane pravý stres ☹️️

A Teda holky, mám na vás kvizovku, pokud by to rozumně do transferu přežilo, volily byste 1 nebo 2 embrya? Doktorka mě dost zaskočila, neboť mě dnes celkem dost směřuje ke 2 kouskům, ze v mém případě větší šance. Byt každý doktor říká něco jiného, vím. Je mi jasný, že vzhledem k tomu, že jde o 2.ivf,ze bychom přišli o jeden pokus od pojišťovny. Ale nevím zda to fakt raději risknout a dát tam fakt ty 2. Dilema jak hrom, nikdy jsem o tom neuvažovala, doktorka mě zcela zaskočila, uff.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
23.8.19 13:39

Tak to je super! Zatim gratuluji :)

Dejte si jenom jedno a nebo se rozhodnete podle toho kolik embrijek budete moci zamrazit :) dve embrijka muzete dat vzdycky :) treba z tech deseti bude i neco do mrazacku:)

@muslik píše:
Tak mám odběr za sebou, nečekaně 12 folikulu a 10 vajec z toho, sami byli překvapení, protože podle ultrazvuku to vypadalo o dost méně. Uff. Tak snad tentokrát něco kvalitního prezije do transferu, po předchozí zkušenosti pro mě teprve teď nastane pravý stres ☹️️A Teda holky, mám na vás kvizovku, pokud by to rozumně do transferu přežilo, volily byste 1 nebo 2 embrya? Doktorka mě dost zaskočila, neboť mě dnes celkem dost směřuje ke 2 kouskům, ze v mém případě větší šance. Byt každý doktor říká něco jiného, vím. Je mi jasný, že vzhledem k tomu, že jde o 2.ivf,ze bychom přišli o jeden pokus od pojišťovny. Ale nevím zda to fakt raději risknout a dát tam fakt ty 2. Dilema jak hrom, nikdy jsem o tom neuvažovala, doktorka mě zcela zaskočila, uff.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.8.19 21:31

@muslik to jsou zatím dobre zprávy. Taky bych volila jen jedno, přece jen ten pokus navíc je dost velký psychicky “polštář” a případně dvě můžete zkusit při dalším pokusu, který ale snad nebude, protože se povede tento! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1315
24.8.19 10:20

Ahoj ženy tak se k vám přidávám a od září mne to čeká. Volala jsem si do caru pojistovna schválena. Tak teď čekám na tu mrsku 1.9 by mela dorazit tak už začínám být pěkně nervózní..
:think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
24.8.19 11:58
@Alice 20tiprocentní píše:
@muslik to jsou zatím dobre zprávy. Taky bych volila jen jedno, přece jen ten pokus navíc je dost velký psychicky “polštář” a případně dvě můžete zkusit při dalším pokusu, který ale snad nebude, protože se povede tento! :-)

Uff, tak všech 10 kousků se podařilo oplodnit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
24.8.19 13:11

Tak super :)

Ja dneska volala a nam se vsechny taky zatim i dobre vyvijeji a jsou osmibunecne :) Krasnych deset fazolek ❤️️❤️️

@muslik píše:
Uff, tak všech 10 kousků se podařilo oplodnit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí