IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
138
22.8.19 14:28

@muslik jinak te narkozy se neboj :) ja se bala a usnula jsem ani nevim jak a pak se probrala az na pokoji :D byla jsem jeste dlouho potomdost sjeta a mlela nesmysly ale pak to odeznelo😂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.8.19 15:38

tt

Tak dnes 10 den po ivf.;;)Jak zvladate stimulku a cekani na transfery holky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.19 15:39

@Mildres
Paráda gratulace!! Je to tvé první IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.19 15:45

@Mildres
Já jsem dnes 13 den po ET, test jsem si dělala 11 a bohužel jedna / :( zkusím ještě 14 den, ale už tomu moc nedávám… jak se citis? Mas nějaké příznaky nebo tak? Mě dost bolelo břicho prvních pár dni, teď ho mám ještě pořad trochu nafouklé ale to je všechno :S

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
22.8.19 15:49
@NEMCH1AX píše:
@muslik jinak te narkozy se neboj :) ja se bala a usnula jsem ani nevim jak a pak se probrala az na pokoji :D byla jsem jeste dlouho potomdost sjeta a mlela nesmysly ale pak to odeznelo😂

díky. já už s narkozkou bohužel opakované zkušenosti mám, ale nějak nedávám to čekání před, jsem možná asociál, ale takové to jak si přes tím ženy sdělují své dojmy, chtějí se bavit, vyměnovat zkušenosti a já si připadám jak asociál a mám tlak 200/150 hrůzou :-) ale vím, že to dám :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 15:54
@Mildres píše:
Tak dnes 10 den po ivf.;;)Jak zvladate stimulku a cekani na transfery holky.

Super :potlesk: to vypadá nadejne. Takové zprávy tu potřebujeme k povzbuzení :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.8.19 16:00

@LuCiE07 sem tam me pichne, vcera me bolela ledvina, a strasne me bolej prsa.Ano je to me prvni ivf. Jeste vydrz, kolika denni embrio ti zavadeli.??Drzim palce vsem. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
22.8.19 16:00

@Mildres jee to je hezke :) tak at to jde jen tak dal!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.8.19 16:13

Moc holky dekuju;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.19 17:11

@Mildres
Právěže 5 denní :? Jak dlouho jsi po transferu měla klidový režim?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.8.19 17:51

@LuCiE07 sem doma dva dny, a pak do prace makala sem docela obstojne.Jsem kadernice a mela sem z toho hruzu co sem si toho trubka nabrala. Delam temer denne od rana do vecera tak jsem si dnes vzala volno a sla na houby;)Test mi sili uz od 6 dne.Ale dokud jsem nevidela tu dnesni dalnici neverila jsem. Vubec sem neverila ze zrovna nam by se mohlo zadarit takhle hned.Ale vyhrano nemame tak doufame.My take 5 denni kultivace. Priplatily jsme jeste za ten monitorink.Moc ti drzim palce, pac celej ten proces je vazne narocnej.Mate mrazacky?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.19 19:01

@Mildres
Já byla 3 dny a pak jsem šla taky do práce. Myslím, že dýl zůstávat asi ani nemá smysl no :nevim: já právě doufala, že nám to vyjde - zdravá jsem, tak jsem neviděla problém proč by ne :D Monitoring nám řekli, že nemá smysl, nakonec jsme měli stejně jen 1 embryo, takže by byl zbytečný a mrazáčky bohužel nemáme :( takže celý proces absolvovat znovu… připlatili jsme si akorát embryo glue. Ten monitoring v čem myslíš že je dobrý?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.19 19:11

@Mildres gratuluju :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
22.8.19 19:17

@LuCiE07 https://www.babyweb.cz/…a-novy-zivot doporucily nam ho tak sme ho doplatily.Ze je nemuseji vytahovat, ze vidi vse, a ze je to proste lepsi. Clovek v tu chvili nevi zda to neni jen o penezich ale asi jsem za to rada. Vkladali ti teda uz blastocystu??My mame jeste 2 v mrazaku.Dali nam k tomu I fotku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
22.8.19 19:24

@Mildres
My se na to právě ptali a říkali, ze v našem případě je to zbytečné, že by to doporučili spíše starším párům, tak jsme se tím víc nezabývali a věřili jim :think: Určitě je to k něčemu dobré to je jasný, kolik vás to stálo navíc? V tom našem Caru mi hlavně přijde, že na co bychom se nezeptali, to nevíme, se vším jsou hned hotoví :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí