IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31.8.19 13:10

@NEMCH1AX a ty taky jak se vede? rozehnala jsi OHSS a máš naplánovaný ET, nebo jsem zaspala a už jsi na transferu byla? Chtěla jsem se ještě zeptat, vím, že v ISCARE mají taky ten individuální monitoring embryí - připlácela sis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
31.8.19 17:28

@Alice 20tiprocentní Ja jsem dneska 6.den po transferu :) OHSS jsem sice rozehnala ale porad si musim pichat fraxiparine na redeni krve a uz me to docela stve, mam uplne rozpichane bricho a do toho to cekani 🙄 🆘 Jinak ten individualni monitoring jsem si nepriplacela a myslim, ze je zbytecne. Ja mela 10 zralych vajicek a z toho 10 krasnych embryjek, jedno ve me a devet v mrazaku ;) myslim, ze oni ty inkubatory otviraji opravdu jen pokud je to nezbytne nutne :) Horsi je to cekani, krome bolesti prsou na sobe nic zvladtnoho nepozoruju ale to je urcite z toho utrogestronu 🙄 Pozorovala jsi na sobe nejake zmeny nez sis udelala test? A jak se dari? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31.8.19 18:01

@NEMCH1AX tak to už mas jen par dni do testování, to mas fajn. Já mám teprve plánované OPU při prvním IVF, takže testování ještě daaaaleko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
31.8.19 22:51

@N.i.k.i.s.e.kk, jak se citis? vse ok??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 08:32

@Mildres jj cítím se dobře, občas mě píchne v podbřišku a jsem unavenější, ale nemůžu si stěžovat. Jediný, co mě taky štve jsou ty injekce na ředění krve, břicho rozpíchaný, modřiny..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
1.9.19 11:57

@N.i.k.i.s.e.kk to ti verim, ale to zvladnes.me bolej strasne prsa..uz chci mit po uz. Horsi nez cekani na test;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 12:59

@N.i.k.i.s.e.kk @Mildres holky je super, ze tady máme už dva takovéto pozitivní příklady :palec: ze to jde ;) tak držím palce dal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 14:32

@Mildres a kdy máš jít na ultrazvuk? Byla jsi po pozitivním testu i na krvi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.9.19 19:28

@Alice 20tiprocentní
Ja mám už transfer od úterý za sebou… 😁 Teď už jen čekání a čekání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.9.19 19:32
@NEMCH1AX píše:
@Alice 20tiprocentní Ja jsem dneska 6.den po transferu :) OHSS jsem sice rozehnala ale porad si musim pichat fraxiparine na redeni krve a uz me to docela stve, mam uplne rozpichane bricho a do toho to cekani 🙄 🆘 Jinak ten individualni monitoring jsem si nepriplacela a myslim, ze je zbytecne. Ja mela 10 zralych vajicek a z toho 10 krasnych embryjek, jedno ve me a devet v mrazaku ;) myslim, ze oni ty inkubatory otviraji opravdu jen pokud je to nezbytne nutne :) Horsi je to cekani, krome bolesti prsou na sobe nic zvladtnoho nepozoruju ale to je urcite z toho utrogestronu 🙄 Pozorovala jsi na sobe nejake zmeny nez sis udelala test? A jak se dari? :)

Jak zvládáš to čekání po ET?
Já teda těžce ne ☹️️ neumím se navíc klasicky moc šetřit, jo, jako nesportuju, ale jinak práce za zahradě a tak, občas proložené knížkou.
Jak je ti po tom utrogestanu a spol? Mě zase klasicky bolí chvílemi podbrisek, jako bych to měla dostat, ale to už znám, že je to od těch prášku. Jinak Teda lituji že musíš píchat další injekce, jsem ráda, že toho jsem usetrena, i když přítel říkal, že by mi klidně injekce vesele po hal dal, už měl z toho takový rituál

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
1.9.19 19:38

Hahaha :D no tak to je dobrej - ja si musim pichat injekce sama. Me je dobre, jako by vubec nic neprobehlo, nepocituju zadne zmeny a to me trochu desi :zed: jinak to cekani je silene, ale budu chtit vydrzet az do pristi nedele netestovat :) Jinak po tom Utrogestronu mam pocit ze me boli trochu prsa ale jinak nic :)

@muslik píše:
Jak zvládáš to čekání po ET?
Já teda těžce ne ☹️️ neumím se navíc klasicky moc šetřit, jo, jako nesportuju, ale jinak práce za zahradě a tak, občas proložené knížkou.
Jak je ti po tom utrogestanu a spol? Mě zase klasicky bolí chvílemi podbrisek, jako bych to měla dostat, ale to už znám, že je to od těch prášku. Jinak Teda lituji že musíš píchat další injekce, jsem ráda, že toho jsem usetrena, i když přítel říkal, že by mi klidně injekce vesele po hal dal, už měl z toho takový rituál
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.9.19 19:39
@Alice 20tiprocentní píše:
@NEMCH1AX a ty taky jak se vede? rozehnala jsi OHSS a máš naplánovaný ET, nebo jsem zaspala a už jsi na transferu byla? Chtěla jsem se ještě zeptat, vím, že v ISCARE mají taky ten individuální monitoring embryí - připlácela sis?

Vím, že dotaz nebyl na mě, a byla jsem tedy jinde než v iscare, ale individuální monitoring sem si priplacela, po 1.ivf,kdy se nám téměř vše přestalo vyvíjet, jsem to já i lékaři uvítali, aby se případně do detailu rozklicovalo, co se stalo. Nakonec nám to dali domu na USB 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
1.9.19 19:44
@NEMCH1AX píše:
Hahaha :D no tak to je dobrej - ja si musim pichat injekce sama. Me je dobre, jako by vubec nic neprobehlo, nepocituju zadne zmeny a to me trochu desi :zed: jinak to cekani je silene, ale budu chtit vydrzet az do pristi nedele netestovat :) Jinak po tom Utrogestronu mam pocit ze me boli trochu prsa ale jinak nic :)

Jo, s těma injekcema mě taky pobavil, jsem ráda že v tom sem se na něj mohla spolehnout. Prsa mě zatím neboli, ale při předchozím pokusu hodně bolely. No, jsem na to vše pěkně zvědavá, jak to dopadne. Trochu mě překvapilo, že v PFC doporučili testovat nejdříve 16.den po transferu, ne klasických 14. Mno, to mi vychází na čtvrtek 12.,tak si možná říkám, že se hecnu a počkám až na pátek 13.,kdyz už tak 😁 ale samozřejmě to reálne tak dlouho nevydržím a úplně se zase bojím toho bílého testu. Mě při předchozím IVF (které skončilo zamlknutim a revizi) stejně test ukázal až někdy 3 týdny po, tak mě to úplně desi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1.9.19 19:51

@muslik díky za info, to pravé já jsem si taky říkala, ze kdyby to šlo špatně, tak z toho třeba aspoň zjisti něco víc, nebo dokážou lépe vybrat to Embryo k transferu,, který se vyvyji nejvíce normálně, i když se obavám aby bylo co pozorovat, no v úterý uvidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1123
1.9.19 21:35

@N.i.k.i.s.e.kk .byla minuly tyden psala js tady ze hcg neco prez 800.uz nevim. na uz jedu 12.9.a ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí