IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
55
4.9.19 10:15
@NEMCH1AX píše:
@Alice 20tiprocentní No myslela jsem si, že v pátek, jakože 11 den :D ale nechci to uspěchat tak možná počkám až na ten 14. dne do pondělí :)

já jsem na sebe zvědavá, jak dlouho to vydržím čekat na testování. Z mého centra mám důrazné doporučení v propouštěcích papírech testovat až 16. den po ET. Což je až příští čtvrtek, tedy za strašně dlouho. Nicméně v mém případě to skoro smysl dává, i když jsem už těhotná krátce byla, nikdy se mi neukázal test pozitivní v době, kdy už by měl, ale až později. I loni po IVF to bylo skoro až za tři týdny. Takže nevím nevím. A strašně se bojím dalšího zklamání, teď aspoň můžu žít ještě pár dnů v nějaké plané naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.9.19 11:17

@EvickaEva tak mne to čeká zítra a taky mám strach před OPU. Naposledy jsem měla 7 a jenom 3 byli k oplození. Teď tam je 10 a uvidíme výsledek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.9.19 11:23

@Sisinka1990 já bych to nebrala jako selhání. Prostě to nejde. Jednou když jsem byla na průchodnosti vejcovodu tak mi doktor řekl že všechno je jenom v hlavě. U nás nenašli nic co proč nemůžeme mít. Car navštěvují 2 roky. Teď mne čeká druhé ivf a zatím nám nikdo neřekl proč. Když máš partnera který ti je oporou tak to zvládnete úplně v pohodě. Ten můj se mnou jezdí snad na každý vyšetření. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
4.9.19 11:29

Ahoj holky. Mám strach, že je vše ztracené. Dneska trochu krvácím - taková jasná červená krev, ale jen malinkato. Bojím se, že se mi rozjede menstruace a tím bude všechno ztracené :( Ach jo ja se na to fakt vy… Možná by to mohlo být z toho Utrogestronu beru 2-2-2. Menstruaci bych ale očekávala až v neděli kdyby měla přijít :( Vůbec nevím co s tím dělat, nemáte náhodou někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
4.9.19 11:53

@NEMCH1AX já naposled brala utrogestan a právě to bylo ztracené a nemohla jsem začít krvácet. Doktorka mi řekla že utrogestan mi nechce přirozeně zpustit menstruaci. Takže jsi myslím že nemusí to být nic hrozného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 12:11

Asi nějak není dobrý den, já jsem se dozvěděla, ze z pěti odebraných vajíček byli tři prezrala a dvě vhodná k napichnuti ale nekvalitní, ale tím ze nebyli jiná, tak je napíchla, ale jen jedno jeví známky oplodnění. Ale tím, ze je nekvalitní, tak pravděpodobnost, ze to je ten “Superman”, tak je malá, ze vše dal půjde Ok, optimismus střídá realismus. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
4.9.19 12:20

@Alice 20tiprocentní to me mrzi. Ale porad jeste to muze vse dopadnout. I jedno muze stacit musis doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4.9.19 15:29

@NEMCH1AX i u nás se po ET bere Utrogestan 2-2-2 a naopak bych teda řekla, že přes něj ti menstruace nepůjde a časově to taky nevychází na menstruaci, tak bych to neviděla ztracené. Do dvou dnů trvání a jen malinkato, bych nechala, třetí den nebo při silnějším bych udělala test a šla do CARU řešit, co se děje. Ale to jen laicky, telefonická konzultace s Carem by ti asi napověděla víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.9.19 13:58

@Alice 20tiprocentní ; @NEMCH1AX…teda obě vás neskutečně lituji a moc mě mrzí vaše trable. to jsou nějaké skvrny na slunci nebo co?!

jinak mě se loni stalo, že jsem přes Utrogestan dostala v termínu očekávané menstruace cosi jako menstruaci, ale nakonec se ukázalo, že jsem byla těhotná. takže bych z toho nutně nevyvozovala ještě uplně to nejhorší, ale asi by bylo nejlepší naběhnout do CAR, i kvůli těm hormonům, co bereš…

@Alice 20tiprocentní - jaký je dnes vývoj? změnilo se od včerejška něco? držím palce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.19 14:14

@muslik dnes se změnilo jen to, ze jsem to trochu víc pochopila :lol: to jedno oplodněné se dal nevyvíjí, ale to ještě jeden den nechá pod sledováním v inkubátoru, kdyby náhodou, ale spis je předpoklad, ze to zítra ukončí když se nic nebude dít a budou mi vracet peníze za prodlouženou kultivaci. Říkala ale ze se to dalo předpokládat, protože bylo s nějakou granulovanou cytoplazmou, což se normálně nenapichava a berou se jiné, ale ona to zkusila když jiné nebylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
55
5.9.19 14:26

@Alice 20tiprocentní
ach jo, to mě teda moc mrzí tohle slyšet:-/ a vědí, proč ty vajíčka resp embrya nebyla nic moc, nebo klasická odpověď, že se to prostě stává?:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
5.9.19 14:29

Ahoj holky. Tak ja lezim na kapackach s hyperstimulakem. Jedine pozitivni co me dnes těší je 8 krasnych embryek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5.9.19 14:44

@muslik proste jsem je asi tak nějak staré a nekvalitní vyprodukovala :) aspoň jsem neměla žádné komplikace a nevypotrebovala žádnou dovolenou, ani žádné plane očekávání po transferu, akorát proste -1 pokus, snad příště budou chytřejší při stimulaci a já jsem si to vyzkoušela.
Jsem zvědavá, kdy teď budu moc naskocit do dalšího pokusu.
@Renata1991 ty Jo, tak posilam hodně síly! Ještě ze se mas na co těšit pak až jim udělají genetiku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
5.9.19 14:47
@Alice 20tiprocentní píše:
@muslik proste jsem je asi tak nějak staré a nekvalitní vyprodukovala :) aspoň jsem neměla žádné komplikace a nevypotrebovala žádnou dovolenou, ani žádné plane očekávání po transferu, akorát proste -1 pokus, snad příště budou chytřejší při stimulaci a já jsem si to vyzkoušela.
Jsem zvědavá, kdy teď budu moc naskocit do dalšího pokusu.
@Renata1991 ty Jo, tak posilam hodně síly! Ještě ze se mas na co těšit pak až jim udělají genetiku

To je jediny co mi ted dodava silu pri tech hroznych bolestech. Jeste aby byla genetika ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
5.9.19 21:14

@Alice 20tiprocentní ahoj, tak to me mrzi :( snad to priste vyjde a treba zjisti kde je problem :) @Renata1991 ty jo na kapackach jo? No tak hlavne ze to podchytili :)

Ja byla dnes na krvi na HCG, doktor rikal ze krvaceni nemusi nic znamenat kort kdyz je jen lehke tak uvidim zitra co krev prozradi :) kdyz to bude negativni tak si necham v pristi. KETu dve embryjka a snad se jedno chytne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí