Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Rebecca2018 no s těmi injekcemi je to děs mám to samé beru ještě fraxiparin na ředění krve. Takže ráno si dávám perugon v peru večer fraxiparine. A od zítřka mi tam dali certifide. Které si musím sama doma naredit a pak na nohy. ![]()
Tak to jsem zvědavá co tam bude do pondělí. Takže už má zavedené embrijka a teď čekáš to je hezký já už se těším až tohle bude zamnou a posunem se zas jen aby to vše klaplo tak držím moc pěsticky
![]()
@NEMCH1AX píše:
@Alice 20tiprocentní ahoj, tak to me mrzisnad to priste vyjde a treba zjisti kde je problem
@Renata1991 ty jo na kapackach jo? No tak hlavne ze to podchytili
Ja byla dnes na krvi na HCG, doktor rikal ze krvaceni nemusi nic znamenat kort kdyz je jen lehke tak uvidim zitra co krev prozradi
kdyz to bude negativni tak si necham v pristi. KETu dve embryjka a snad se jedno chytne
Tak co výsledky krve? držím palce i na nohou…:-)
@Nikol25559 no já jsi pichala večer clexane na ředeni krve to mi i zůstalo a pak večer po sobě gonal luveris a cetrotide. Já se bála toho míchání ale s opatrnosti jsem to zvládla. Spíš jsem měla alergickou reakci po cetrotide ale do půl hod to byla pohoda. Teď je máme ve skumavce a pravděpodobně až úterý si půjdu vyzvednout když to dobře dopadne
Holky tak ja bohuzel nic
test z krve negativni, embryjko se asi vubec nechytlo
tak snad to vyjde z mrazacku ![]()
@NEMCH1AX skoda, ale je dobre, ze to beres s vírou v další pokus, mrazacci se určitě těší ze dostanou šanci ![]()
@NEMCH1AX sakrys, tak to mě Moc a uprimne mrzí. Kdy půjdete využít mrazácky? Jde to teoreticky nějak hned nebo by si mělo tělo nějak odpočinout?
Ja Teda mám pocit, že to IVF nikomu nevychází. Dvě kamarádky teď také byly, jedná dokonce jen o týden přede mnou, a též nic… ☹️️ Padá z toho na mě trochu splin, protože já se dnes celý den cítím, jako že to brzy dostanu. Vím, že to je asi temi hormony ale nevím nevím, moc nedoufam
Holky tak z 10 ti.. 8 zralych a 5 se jich podarilo oplodnit.. Uplne doufam, ze alespon 2 vydrzi prosim prosim..
Ahoj, no jdu ve ctvrtek za doktorem tak uvidim co mi rekne ale chtela bych to hned v dalsim cyklu pripadne hned v tom cyklu potom. Doufam ze je vsechno v poradku protoze porad krvacim tak jsem zvedava, co my doktor rekne
Ja se ani nedivim ze to nevyslo, nejdriv ten hyperstimulak a pak mozna jsem mela vic odpocivat. Priste budu chytrejsi a necham si dat embryjka dve a budu doufat s verit ze se jedno chyti:) podle me po te stimulaci ten transfer neni moc idealni - vajecniky jsou zvetsene a celkove to telo je hormonalne dost rozhozene, verim ze v normalnim cyklu to pujde lepe
@muslik
@Mildres nebyla, ve středu jedu na ultrazvuk, tak uvidím
Kamarádka byla taky na IVF a taky krev nechtěli, nebrali jí krev ani při kontrolách na klinice.
@N.i.k.i.s.e.kk dej vedet ja se toho ctvrtka asi nedockam, zacala sem mit navaly horka, pot, cerno pred ocima moc bezva stav.;)
@NEMCH1AX
tak moc držím palce!
já to dnes 13. den po ET nevydržela a testovala a nic, bílo, samozřejmě bych ještě asi měla pár dnů počkat (mám to dělat až ve čtvrtek), ale jsem z toho klasicky trochu zkrouhlá a pesimistická, protože si říkám, že 13. den po by tam už asi něco vidět mělo být, takže asi tak