Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Tak posílám povzbuzení pro ty, kterým to v průběhu této diskuze nevyšlo, ať nevěší hlavu, protože mě také ne, ale zadařila se hned následující stimulace a po dnešních výsledcích z krve mám potvrzeno - pozitivní ![]()
@N.i.k.i.s.e.kk ahoj.dnes me pustily ze spitalu, v utery jsem zacala masivne krvacet, vypadalo to zle ale je to drzak.Byl tam hematom prez placentu a placenta je blbe polozena tak zadnej sex a leharo ale ted uz to nejak zvladem;))nejhorsi 2 dny fakt.na screnink jdu 24.drzte se holky
@Mildres no to musely být nervy, ale tak to je super ze vydrželo, teď už zvládnete všechno
Opatruj se.
@Mildres No tak to ti věřím, že to byly nervy! Já byla vyřízená i jen ze špinění, natož toto!!! Držím pěsti, aby bylo už jen dobře!!! ![]()
Holky dekuju, priznavam ze sem to psych vubec nezvladla. stredu sem probulela tak ze si z ni nic nepamatuju. Otres fakt.To krvaceni bylo jak kdyby me nekdo podrizl. Nikomu nepreju.Po ultrazvuku napisu moc se tesime.;)
@N.i.k.i.s.e.kk tak mame po skrininku, vse je v poradku jen se strasne mrskala tak bylo obtizne ji zmerit;))stale muzu jen lezet..:(to nevadi hlavne ze je vse ok ![]()
Ahoj holky čekám na MS a ta by podle bolesti bříška měla dojít dneska nebo zítra.
19 den cyklu budeme vkládat mrazacka. A potřebovala bych se poradit mám problém s celistnim kloubem 2 dny zpět sem nemohla vůbec otevřít pusu a preskakuje mi tam. To už delší dobu spíš let. Ale nikdy mne to nebolelo.
Jsem objednaná do kl. Poradny 20. 11 teď bych ale musela na rengen. Zadanku si vyzvednu příští týden v úterý a do konce týdne bych si zařídila ten renget. Šli by ste do toho pokud vás cca od rengenu čekat ket za třeba 10 14 dní?
Diiiky moc nechci nic riskovat a možná je to blbost ale radej se zeptám.. I na rengenu samozřejmě