Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Nikol25559 rentgen ti neudělají když jsi těhotná. Když budeš mít vložené miminko tak by nešla. Přes ket bych se toho vůbec nebála.
@Rebecca2018
Ano kdybych už byla do toho bych nešla už vůbec. Jde mi o to že tehu ještě nejsem v době rengenu budu mít 14 dní před ketem.
Asi ne je to celkem doba před ket nemělo by to vadit ![]()
@Nikol25559 kdyz máš 100 procent jistotu že nejsi tehotna tak by se toho nebála. Já jsem většinou zubaře upozornila že se snažíme o miminko tak jame rentgen plánovali když jsem měla MS nebo těsně po ní. Asi by to tam řekla. Vím že u nás v nemocnici dávají podepsat papír že prohlašujes že nejsi těhotná.
@Mildres Tak už i my máme kompletní výsledky prvního screeningu a vše je v pořádku ![]()
@N.i.k.i.s.e.kk Tak super, ja stale rizikove a zakaz vseho, uplne vseho;)drzim palce, bylo videt co to je zda chlapecek Nebo holcicka? ![]()
@N.i.k.i.s.e.kk paráda, tak to už můžete hrdě hlásit do světa ![]()
Ahoj holky! Tak ja se hlasim zpet
minuly mesic jsem to po neuspesnem srpnovem IVf nedostala a musela jsem na vyvolavacku - mela jsem 4 tydny zpozdeni hruza! Takze se KET nekonal! Ted cekam menstruaci 20.11. A tak doufam ze prijde na cas potvurka jedna at muzeme na zacatku prosince vlozit par marazcku
moc vam vsem gratuluju a tem co to nevyslo! Neveste hlavu! Je treba myslet pozitivne
manzel ma tento tyden posledni chemoterapie a tak verime ze si k vanocum nadelime 2 darecky - miminko a konec toho hnusneho rakovinoveho utrpeni ![]()
@NEMCH1AX tak to mas teda čekání, ale snad budou ty hezké konce jak pises a nabere to správný směr, držím palce.
@Mildres píše:
Ahoj holky, jak pokracujete?
Ahoj
ja jdu zitra rano na KET
tak mi drzte palce! A co ty?
@NEMCH1AX Ahoj, držím palce na KET. Já mám těsně před prvotrim. screeningem, tak jsem napnutá a těším se a doufám, že bude vše v pořádku a já to budu moct všude rozhlásit ![]()
Holky, držím pěsti, aby vše bylo, jak má…Je to neuvěřitelné, ale já jdu příští týden už na druhý screening ![]()