Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@EvickaEva při prvním jsem dostala s car narovinu jsem řekla že dělám na směny a nevím jsi představit jsi píchat injekce v práci. A teď jsem řekla svému doktorovy a dal mi ji bez problémů. Když vysolim tolik prachu a nervů tak by měli v čáru trošku brát ohledy. Ale v tomhle úplně bez problémů.
Hlásím se po prvním ultrazvuku, vše je v pořádku a odpovídám 6+2, už byl i náznak
Další kontrola za týden a pokud bude vše v pořádku, tak už mě předají mé doktorce ![]()
@N.i.k.i.s.e.kk jupi jupi mam obrovskou radost. Jasne ze bude vse v poradku;)Zitra pisnu jdu jen jednou k nim a pak hned ke svemu mudr. Drzela sem ti celej den vsechny palce. ![]()
@Mildres dnes budu držet pěsti já tobě, po kontrole se ozvi!
@N.i.k.i.s.e.kk gratuluji, je to krasne
snad se i my vsechny snazilky dockame
opatrujte se a dejte vedet jak vse probiha ![]()
Ahojte holky tak dnes 6 - ty den. 2 zamrazeny a treti se jeste moza podari zamrazit…holky uz tohle je po minule zkusenosti uspech. Ted budou dalsi nervicky, ale pohnuli jsme se zase o kus dal 😀 🎉
@N.i.k.i.s.e.kk a vsichni, tak mam po Uz, odpovidam 8.t. a srdicko bylo krasne videt. Jeste jednou ultrazvuk u nich za 14 dni
.Uf spadl mi obrovskej sutr.
Mate někdo zkušenosti, ze byste začínali další pokus IVF po předchozím neúspěšném hned následující cyklus?
@Alice 20tiprocentní osobni zkusenost nemam ale doktori to nedoporucuji, je to velke zatizeni pro telo. Je treba dat si pauzu ![]()
@NEMCH1AX no mě právě teď po neúspěšném IVF Dr. řekl, že do toho půjdeme hned až mě přijde další MS, akorát krátkým protokolem tentokrát. Že prý využijeme ještě že je tělo nastimulované, abychom snad získali více vajíček.