IVF srpen 2019

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3423
9.9.19 11:47

Tak ja dnes byla na kontrole a nakonec nam zbylo jen 5 embryek. 3 se nam posledni den prestali vyvijet😔 a ted uz jen pockat na vysledky te genetiky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 13:06

@muslik to není moc optimistické, nějaká šance na zvrat je, ale je potřeba se už asi připravit i na neúspěšný pokus :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.9.19 13:07

@Renata1991 5 finálních je moc hezké a rozhodně spíš nadprůměr, takže bych radost neztrácela!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3423
9.9.19 13:09
@Alice 20tiprocentní píše:
@Renata1991 5 finálních je moc hezké a rozhodně spíš nadprůměr, takže bych radost neztrácela!!!

Dekuju za podporu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
138
9.9.19 13:53

@muslik nemusi to tak byt! Dej tomu jeste par dni a treba to vyjde :) urcite se tim nenech rozhodit a nebo si v lekarne kup krevni test :) pry se jen pichnes do prstu a ukaze hodnotu HCG ;) drzim palce :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
704
9.9.19 17:51

@Rebecca2018 „je to v hlavě“ je snad ta nejhorší věta.. fakt to nesnáším.. podobně jako "nemysly na to "… jasně.. to se dělá jak? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
9.9.19 22:43

Holky tak dneska studena sprcha.. 3 se rozpadaji a zbyvaji dve… Prosim prosim at vydrzi do ctvrtka. Chytla jsem nerva nejistotu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.9.19 07:35

@Sisinka1990 přesně když někdo řekne nemysli na to a uvidíš hned otehotnis. Mám jednu známou povedlo se jí otěhotnět a snažila se půl roku vysvětlovala mi jak dlouho jim to trvalo. Já budu v lednu 7 let. Celé těhotenství mi psala a zvala na kafe že když jsi pohladím její bříško tak se to povede. Já jsem ráda že má zdravého chlapečka a všechno má v pořádku ale proč mi psala každý ultrazvuk a všechno já se tolik nabrecela. Dnes mi mají volat kolik přežilo embryí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.9.19 07:36

@EvickaEva já cekam dnes na tel. Volali naposled v pátek a dnes by měli taky. Jsem zvědavá jak to dopadne. Neboj budu to bojovníci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.9.19 08:09

Tak jsem se dočkala. 5 je vydrzalo do dnes. Jedno bude transfer a 4 mrazacci. Jsem ráda a doufám že se to povede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.9.19 08:38

@Rebecca2018 to je naaadhera😘tak tfuj tfuj tfuj pro stesti at vyjde hned prvni kabrnak 😀

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.9.19 09:30

@EvickaEva děkuji doufám že se to konečně povede. Taky držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.9.19 09:52

@Rebecca2018 dekuji.. Toho zutrka se fakt desim.. Mam odpoledni jdu az na 14.00 a vyskakuju tady z kuze.. Myslim si, ze tolik navareno a naklizeno jsme nemeli za cely rok :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
589
10.9.19 10:09

@EvickaEva to já jsem jsi vzala neschopenku od začátku stimulaci. Celý víkend jsem malovala a uklizela aby jsem na to nemyslela. Horší bude teď 14 dní vydržet jestli se to povedlo nebo ne a pak čekání na ultrazvuk. Budu muset něčím zaměstnat hlavu aby člověk na to nemyslel a nehledal různé příznaky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
10.9.19 10:30

@Rebecca2018 a tu neschopenku ti dali v car? Ja kdyz se ptala u nas jak se to resi, kdyz jsem sla na opu v patek tak mi rekl, ze neschopenku na nic nepotrebuju.. Rikam no ja potrebuju omluvit ten patek v praci. Pry dostanete razitko.. Jsem zvedava co mi na to v praci reknou. Jinak to cekani na vsechno je neskutecne… Doufam, ze zadny priste nebude, ale pokud ano menim car a i kdyby coby neschopenku taky vezmu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí