Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@N.i.k.i.s.e.kk super teh. prukazku uz mam.Tak to vypada ze si tady budem psat samy..;(Obcas napis jak je, co noveho. Drzim palce at vse zvladnes, preju pohodove tehotenstvi.;) ![]()
Holky moc vam gratuluji a preju vam to
me ceka kryoembryo transfer tento mesic tak az to prijde tak dam vedet
zatim si ziju normalnim zivotem a cekam ![]()
@Rebecca2018 myslím ze jen Mildres a Nikisek, i když to vlastně není úplně málo. Mě jak nedošlo k transferu, protože nebylo co, tak jsem hned skočila do stimulace další a zítra mám ET, tak pak uvidíme.
Holky tak ja si sla pro termin ket a dostala jsem termin hysteroskopie s kyretazi. Mam spousta myomu a vysokou sliznici. Pristi stredu jdu na to… Mam z toho strach, ale doufam, ze to bude ku prospechu vsemu.
@EvickaEva
ty Jo, tak to je drsne. Mylný, to je jasné, ale Já myslela, ze vysoká sliznice je dobre…,
@Alice 20tiprocentní no, neco jsem si o tom cetla, protoze jsem tam nebyla schopna slova a chtelo se mi desne plakat. Pry nizka je spatne, ze se nema, kde embryo uchitit a vysoka, ze klouze a neuchyti se taky… Ale to jest otazka jestli je to tak..ani mi nerekl tu vysku jeste pry tam videl nejake tecky… No byla jsem jak smyslu zbavena, ale vim, ze jsem ji pri te stimulaci mela treba 22 coz je obr a to mi nedoporucovali et a ja myslela, ze to odejde s menstruaci po opu.. A ona zas tak narostla. Jen doufam, ze tam bebude nic horsiho, ze me proste vycisti a bude to vse pekne pripravene… Doufam, doufam, doufam 😔
@EvickaEva Jj, oni si s tím snad poradi a bude to v poradku, lepší dočkat času než si tímhle zkazit KET. Tak to ještě aby člověk kromě nízké sliznice řešil aby zase nebyla moc vysoká, no to je hrozné ![]()
No děs, běs… Ja uz jsem z toho vseho takova vycerpana…, ze uz mam strach co zas bude
tak doufam, ze to blby uz jsem si vybrala ![]()
@Alice 20tiprocentní tak to držím palce snad to už dopadne a za 14 dní pozitivní testik
@NEMCH1AX dekujem a preju taky hodne stesti.:-:-) zitra jdu na prvotrimestralni skrinink.(nebo jak se to rika").Tak se po vysledkach ozvu. Trosku mi hrabe neustale se mi zda ze neni neco v poradku.Tak se mi pak snad ulevi.
@Mildres jejda, už? Moc držím pěsti, aby bylo vše v pořádku! Já se budu zítra teprve objednávat. Ty jsi teď který týden?
Všem, které čeká druhý pokus či KET držím pěsti, aby to vyšlo!
@N.i.k.i.s.e.kk tak dnes pouze odbery krve, a mereni prcka. Rekli si 1300kc.na uz k te krvy za 14 dni.;)