IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
16.3.23 14:44

@BrnackaM no jee je, tak to je práce, naštěstí s novostavbou se toho tolik nepojilo, ale i tak, než se prcek narodí, tak bych ráda venku měla hotovou dlažbu a to je přes 200m2 :D a jak to chápu dělá svépomocí, tak to taky trvá. Ale jinak už fakt jen dodělávky a za to jsem ráda. Moje je to taky první, ale asi, jak jsem chodila s tím krvácením, tak jsem trochu napřed :) byla jsem vlastně o týden dřív na utz (6tt) a už jsem viděla bít srdíčko, jinak bych spa vlastně až zítra. No a říkaly mi, že na další kontrole, kterou mám 28.3., tak už od nich dostanu kartičku + žádanky na screening a tak. :think:
No budu se pokoušet hodně je přemlouvat, jestli by si mě nechaly přes celý těhotenství :D mají součástí i klasickou gynekologii, ale naposledy, když jsem se ptala, tak byly plně plní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
16.3.23 14:45
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 @ZEMG6165 my jsme platili okolo 20 K, když to šlo na pojišťovnu. Ale teď jsme byli samoplátci, tak proto ta vyšší částka…abyste si nemyslely, že je Brno tak hrozně drahý :mrgreen:

Já jsem neslyšela moc dobrých ohlasů na UNICA v Brně :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.3.23 14:52
@ZEMG6165 píše:
Já jsem neslyšela moc dobrých ohlasů na UNICA v Brně :think:

Unica jak kdo. Já mám teda ještě špatnou zkušenost s Heliosem v Brně. To je jen pračka na prachy. Jedou pokaždé stejnou stimulaci, nedělají nativy a minimálky, primář pomlouvá všechny ostatní CARy v čr, ale je to bídák. Byli jsme tam na konzultaci, nechali nás 45 min sedět v čekárně, tak jsme pak odešli. Když si nedokáže na nás udělat ani čas, kdy má, tak ať si trhne. člověk platí pomalu i za pozdrav, tak chci taky odpovídající servis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.3.23 15:02

@ZEMG6165 jj, tak novostavba, to je jednodušší. My bydlíme hodně blízko centra Brna, tady novostavby moc nejsou (pokud teda nechceš strhnout nelegálně nějaký historický dům), takže jsme rekonstruovali. Ale máme naprosto úžasnou lokalitu, zahradu za domem, což je na Brno taky hrozná výhra. A na stejné ulici jako my sídlí jedna z nejlepších základek v Brně. Co víc si přát?
U nás bohužel klasickou gynekologii nemají, takže já to mám jasný. Ale kdyby to šlo, tak hned zůstávám. Ty jsi vlastně kolik tt?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
16.3.23 17:53

Známá v Repromede 46tis děsný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.3.23 21:46

@Mintaka1 ono to chce ale taky vědět, co je všechno v tom obsažený. Takhle se to zdá jako vysoká částka, ale záleží na typu léků, emryologických metodách, kolik toho mrazili apod. Samo o sobě to neříká nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
16.3.23 22:22
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 ono to chce ale taky vědět, co je všechno v tom obsažený. Takhle se to zdá jako vysoká částka, ale záleží na typu léků, emryologických metodách, kolik toho mrazili apod. Samo o sobě to neříká nic.

Právě to stejné, co my. Strašně mě to zarazilo, že tolik.ICSI, PICS 19800,– péče o embrya 8700,– za lůžko 1000,– 10 000 za zmrazení přitom nám říkali že rok platí pojišťovna, atd, atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
16.3.23 23:11

@Mintaka1 co je ta péče o embrya? prodloužená kultivace? jinak za mražení se u nás platí 6500, lůžko neplatíme. ICSI je za 9.900 všech embryí, na PICSI bych se musela kouknout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.3.23 08:21
@BrnackaM píše:
Unica jak kdo. Já mám teda ještě špatnou zkušenost s Heliosem v Brně. To je jen pračka na prachy. Jedou pokaždé stejnou stimulaci, nedělají nativy a minimálky, primář pomlouvá všechny ostatní CARy v čr, ale je to bídák. Byli jsme tam na konzultaci, nechali nás 45 min sedět v čekárně, tak jsme pak odešli. Když si nedokáže na nás udělat ani čas, kdy má, tak ať si trhne. člověk platí pomalu i za pozdrav, tak chci taky odpovídající servis.

Pod to se podepisu, nejsou to malý peníze a nejedná se jen tak o nějakou službu, jak, když si zajděte třeba na nehty. Ty služby tomu prostě musí odpovídat, včetně přístupu a všeho. Proto si Znamed nemůžu vynachválit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
17.3.23 08:23
@BrnackaM píše:
@ZEMG6165 jj, tak novostavba, to je jednodušší. My bydlíme hodně blízko centra Brna, tady novostavby moc nejsou (pokud teda nechceš strhnout nelegálně nějaký historický dům), takže jsme rekonstruovali. Ale máme naprosto úžasnou lokalitu, zahradu za domem, což je na Brno taky hrozná výhra. A na stejné ulici jako my sídlí jedna z nejlepších základek v Brně. Co víc si přát?
U nás bohužel klasickou gynekologii nemají, takže já to mám jasný. Ale kdyby to šlo, tak hned zůstávám. Ty jsi vlastně kolik tt?

Tak to zní na Brno opravdu pěkně :) zrovna dnes se chystáme do Brna zkoušet prstýnky a svatební šaty :lol:
Taky máme zahradu…obydlenou od úterý již třetí kozou, třema ovcema, 60 slepicemi a naprosto nejmenším 64kg psem :D

Dnes jsem 6+5, ty jsi jen o pár dní za mnou, že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.3.23 08:41

@ZEMG6165 ty jo, to je pořádný statek! 60 slepic!

Jj, já jsem dnes 6+1, takže začínám 7tt. A v pondělí mám konečně první utz :dance: Dnes ráno mě tak hrozně zabolel podbříšek, že jsem se úplně vyděsila, zdali je vše ok. Na wc vše ok. Tak se mi asi jen zvětšuje děloha? Ale bolest je to teda občas výrazná. A trochu mě děsí, že zatím nemám žádné extra nevolnosti. Občas je mi trochu šoufl, ale nic co by se nedalo zvládnout. Doufám, že je mimi v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.3.23 14:16

@Domca1111 Ahoj, muzu se zeptat ke komu jsi v Reprofitu chodila? Dnes jsem mela na utz doktorku Niznikovou a ta mi teda vubec nesedla. Utz teda bolest silena a to teda vydrzim hodne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.3.23 15:03

@BrnackaM muzu se zeptat, ty jsi samoplatce? Jakou kliniku navstevujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
17.3.23 15:16

@kelynka teď u posledního pokusu jsem byla samoplátce, ale to z toho důvodu, že Dr. chtěl šetřit případné poslední 2 pokusy, co mi zbývaly na pojišťovnu na darovaná vajíčka (moje kvalita vajíček totiž není nic moc). Chodím do reprogenesis v Brně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7157
17.3.23 15:45

@BrnackaM akorat jsem si tu diskuzi docetla. V Reprofitu je taky doktor Stelcl, ale to je asi jen shoda jmen. Na samoplatce je to dobra cena tech 43tis. Moc gratuluji k uspechu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.