IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
219
10.3.23 16:16

@BrnackaM aha, tak tím si právě nejsem jistá vzhledem k tomu, že se vkládalo pěti denní embryo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
10.3.23 19:08

Jakou apku máš?

Já si dnes vykoukala ducha, zítra zkusím testovat hned ráno. Dnes přítel přivezl testy až odpoledne a nemohli jsme vydržet 😁 říkám si o tom to taky je, vyhlížet ducha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.3.23 19:16

@Mintaka1 stáhla jsem si rovnou dvě :D těhotenství+ a nutriklub+
Tak to je super zpráva, že i z odpolední moci máš ducha, to vypadá nadějně :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
10.3.23 19:35
@ZEMG6165 píše:
@Mintaka1 stáhla jsem si rovnou dvě :D těhotenství+ a nutriklub+
Tak to je super zpráva, že i z odpolední moci máš ducha, to vypadá nadějně :srdce:

U mě není vůbec vyhráno. Otěhotněla jsem vždy když jsem chtěla, ale váček byl prázdný.

Kouknu na ty aplikace

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.3.23 21:12

@Mintaka1 kolikrát to máš takhle za sebou, jestli se můžu zeptat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.3.23 21:15

@ZEMG6165 a měla jsi ET nebo KET? U ET je to jasný, sice se to vkládá jako 5 denní embryo, ale je to v rámci klasického cyklu. To embryo by došlo do dělohy právě ten 5. den. U KETu se to může samozřejmě lišit, zvlášť pokud se jede v přirozeném cyklu. Tam se pak čeká na ovulaci a ta může být kdykoli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.3.23 21:16

@Mintaka1 já jsem měla úplně prvního ducha taky z odpolední moči…Držím pěsti, ať je zítra zase o chlup silnější… :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
10.3.23 21:26
@ZEMG6165 píše:
@Mintaka1 kolikrát to máš takhle za sebou, jestli se můžu zeptat?

2× potom jsem kvůli věku razantně Dr řekla, že tohle už znovu podstupovat nebudu a chci do Caru.
Od toho druhého je to přesně rok, to co prožívám teď jsem přesně prožívala minulý rok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
10.3.23 21:27
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 já jsem měla úplně prvního ducha taky z odpolední moči…Držím pěsti, ať je zítra zase o chlup silnější… :dance:

Třeba půjde i vyfotit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.3.23 21:56

@Mintaka1 to by bylo super :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
11.3.23 07:29

Úplně super to nevypadá i ráno jen malý doušek. Asi biochemko nebo jen moje zbožné přání. Třeba má stále čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.3.23 09:59

@BrnackaM měla jsem KET s řízenou ovulací. Já se v tom fakt nevyznám…když podle menzes nebo podle oplodnění, tak se to liší až o týden :think:
Menzes jsem měla 29.1. a transfer 17.2

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.3.23 11:07

@Mintaka1 taky jsem to přirozenou cestou 2× neudržela, pak je pravda, že po odebrání jednoho vejcovodu se nám res rok nedařilo, až jsem šli do CAR, napoprvé se neuchytilo a teď na podruhé jsem měla slabého ducha z ranní moči až 8 den, tak nezoufej, ještě se může vybarvit, pořádnou dálnici jsem měla až 17 den :) ale taky trnu, jestli to ještě vše dopadne, jak má, protože jsem o to vždy přišla mezi 6-7 týdnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
11.3.23 16:12

No…tak jsem začala zase krvácet, to jsou nervy, to vám povím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
11.3.23 16:29

@ZEMG6165

Teda, to je pěkné zvláštní. Hlavně, že tam prcek je.

Já přečetla kupu diskuzí a dávám si naději, že je fakt brzy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.