IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
366
7.3.23 21:29
@ZEMG6165 píše:
@Mintaka1 @BrnackaM
Tak v nemocnici jasnej verdikt, potrat započal :,( :,( :?

To je líto, ale lepší teď než později. Já měla jeden potrat až v 12tt a to už byl hukot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 06:36

@ZEMG6165 Drž se.

• Citovat
  • Upravit
219
8.3.23 14:17

@BrnackaM @Mintaka1 Člověk by se z toho zbláznil. Dnes jsem byla v CAR a tam mi řekli, že je vše v pořádku, dokonce, že prcek od pondělí o 4mm povyrostl a jde tam už vidět malý hemžení. A když se doktorka podívala na zprávu z nemocnice, tak byla naštvaná, že v takový fázi, v jaký jsem, tak taková diagnóza ani být nemůže (nepamatuju si, jak to tam bylo popsáno, k čemu přesně mělo dojít). Tak snad už jsem si to vybrala se vším všudy a už bude jen klid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.3.23 14:53

@ZEMG6165 šmarja, to je teda jak na houpačce 8o no, zažila jsem tu v jiné skupince hodně podobný případ. Paní po ivf, taky krvácela, na pohotovosti jí řekli, že bohužel začíná potrat, že už je tam jakýsi zhroucený váček a za pár dní v CARu vše ok a mimčo se tam mrskalo o 106. Celé těhu teda měla hodně rizikové, ještě několikrát krvácela, ale vše dopadlo OK, chlapeček se narodil v termínu a je naprosto zdravý.
Myslím na tebe, ať už máš konečně trochu klidu a můžeš si to těhu užívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 15:18

@ZEMG6165 Tak to Tě pěkně vystrašili. Tos byla v nemocnici na gynekologické pohotovosti?

• Citovat
  • Upravit
366
8.3.23 15:34
@ZEMG6165 píše:
@BrnackaM @Mintaka1 Člověk by se z toho zbláznil. Dnes jsem byla v CAR a tam mi řekli, že je vše v pořádku, dokonce, že prcek od pondělí o 4mm povyrostl a jde tam už vidět malý hemžení. A když se doktorka podívala na zprávu z nemocnice, tak byla naštvaná, že v takový fázi, v jaký jsem, tak taková diagnóza ani být nemůže (nepamatuju si, jak to tam bylo popsáno, k čemu přesně mělo dojít). Tak snad už jsem si to vybrala se vším všudy a už bude jen klid.

Ženská to jsou teda nervy. Jak kdyby nestačilo IVF a ten maraton před tím, ještě tohle všechno. Hlavně, že je prcek v pořádku :dance: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.3.23 16:19

Kdy jste začali mít tušení, že to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.3.23 16:22
@Anonymní píše:
@ZEMG6165 Tak to Tě pěkně vystrašili. Tos byla v nemocnici na gynekologické pohotovosti?

Jo jo, je to pro mě prokletý místo, už jsem tam prožila 2 potraty. Vím, že to místo za to nemůže, ale nemám tam holt dobrý vzpomínky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.3.23 16:23

@Mintaka1 úplně první „příznak“ jsem měla 3 dny po ET, píchalo mě večer v zádech. 4. den po ET jsem se ráno probouzela s pocitem, že prostě musím být těhotná. Odpo jsem pak našla na testu naprosto mikro ducha, musela jsem to natáčet na všechny strany, aby byl vidět. 5. den po testu bolest hlavy a duch začal sílit a už nebylo pochyb, že tam fakt je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.3.23 16:25

@Mintaka1 taky si říkám. Člověk nepochopí, co to obnáší, dokud si tím neprojde a ten maraton mě opravdu hlavně po psychicky stránce vyčerpává. Teď tomu toto a já si jen říkám, kdy ten pohár přeteče a mě ta psychika povolí. Teď je, tak snad i bude dál :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.3.23 16:28

@Mintaka1 cca 4 den od KET se mi k bolesti zad přidala dost citelná bolest vaječníků. 7-8 den mě začaly pobolivat prsa a ten osmý den jsem měla znatelného ducha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.3.23 16:29

@BrnackaM a jak ty dál pokracujes? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
8.3.23 16:29

Ahojky, tak mám po výsledcích embryí z genetiky není to úplně nejlepší ze 3, 2 nepoužitelný kdo zná označení v červené barvě,1 v oranžové/žluté muže dojít k transferu, takže jdeme do toho 😅 🙏 mate někdo zkušenost po genetice v tomto případě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.3.23 17:04

@BrnackaM @ZEMG6165
Dnes jsem 3 den po ET. Prsa jsou určitě větší, ale nevím, jestli to nemůže být i progesteronem. Jsem unavená a hned se zadýchám. Břicho trochu nafouklé a právě už mi nebolí vaječníky, píchá mě v zádech.
Cca 2 h po ET mě bolelo podbřišek, pak nic, večer opět a dýl. Pak to skončilo a od té doby už to nebolelo.
Dávám si malou naději.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.3.23 17:05

@ZuzanaFox
Zkušenosti nemám, ale držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.