Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Domca1111 uvidíš, třeba to ještě vykoukne. Pro mě byl fakt rozhodující ten 7.den
Dnes mi udělala radost jedná holčička ve školce. Bavili jsme se, že někdo chodí po O a někdo po spa. Jak rodiče začnou chodit do práce, nemohou vyzvedávat děti brzy.
Jedna holčička říká, musí mít doma malé miminko. Druhá se na mě otočí a imaginarně mi podává miminko se slovy, tady je jedno pro Vás
ptám se jí jestli je to kluk nebo holčička a ona říká, že dvojčata
miminko jsem si převzala.
Podotýkám, že děti nevědí, co řeším.
Snad mi to miminko předala. ![]()
@Mintaka1
ty jo docela dost holek co pracuje ve školství tak řeší IVF..to je dobrej paradox 🙈
Já pracuji zase v družině
@vbg píše:
@Mintaka1
ty jo docela dost holek co pracuje ve školství tak řeší IVF..to je dobrej paradox 🙈
Já pracuji zase v družině
To je, hodně holek mělo/má problém otěhotnět.
Já mám tři děti, ale s jiným partnerem.
Já jsem asistentka u dětí s autismem. Doma mám aspergera, pravděpodobně i druhý syn má AS a i přítel, bývalý manžel taky. Nějak je k sobě přitahují.
@vbg moje nej kámoška dělá v dětském domově, většinou romské děti. Říkala, že co chvíli dělá s holkama 15/16 let těhotenský testy…a ona sama se chudák snaží 7 let. No, občas ten život není spravedlivý.
@Anonymní píše:
Tak brzký první TT, sněhobílo…
kolik jsi dní po transferu?
@BrnackaM jojo uvidim zitra… odpoledni test byl o trosku silnejsi nez ranni tak uvidime😊
@Anonymní píše:
@BrnackaM Šestý den po.
to ještě stále může vykouknout.
Tak holky u nas to nevyslo test vubec nesili je tam stale pidi dousek na 7 den je to malo.. vcera Vecer jsem uz zacala spinit
Jeste 5 mrazacku, ale jeli na genetiku, tak cekam na vysledky kolik se jich vrati zdravych.. uz tomu moc neverim a asi je nam souzene byt bez deti… 6 transferu a vzdy to dopadne stejne😔 😔
@Domca1111 píše:
Jeste 5 mrazacku, ale jeli na genetiku, tak cekam na vysledky kolik se jich vrati zdravych.. uz tomu moc neverim a asi je nam souzene byt bez deti… 6 transferu a vzdy to dopadne stejne😔 😔
Uvidíš, jaké výsledky přijdou z genetiky, třeba všechny mají nějakou vadu. Vaší genetiku, imunologie všechno máte hotové? Taky je možnost darovaného vajíčka.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.