IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
28.2.23 15:32

@Mintaka1 jj, zvlášť pokud bylo víc folikulů…teď naposledy, co jsem jich měla jen pár, tak jsem byla v pohodě. Ono je to pochopitelný, ty vaječníky jsou zvětšený, v odsátých folikulech se začnou tvořit žlutá tělíska…

ale furt to bylo nic, oproti tomu, když mi před opu praskly 2 folikuly samy. To jsem myslela, že mám snad torzi vaječníku, bolelo to šíleně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
28.2.23 15:41
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 jj, zvlášť pokud bylo víc folikulů…teď naposledy, co jsem jich měla jen pár, tak jsem byla v pohodě. Ono je to pochopitelný, ty vaječníky jsou zvětšený, v odsátých folikulech se začnou tvořit žlutá tělíska…ale furt to bylo nic, oproti tomu, když mi před opu praskly 2 folikuly samy. To jsem myslela, že mám snad torzi vaječníku, bolelo to šíleně.

Tu bolest si dovedu představit.
Mně běžně ovulace hodně bolí, někdy mám pocit, že mám snad slepák :lol: modlila jsem se, aby žádný nepraskl.
Bojím se zánětu, tak přestanu stresovat. Zítra snad bude lépe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.2.23 16:34
@Mintaka1 píše:
Nám řekli tři týdny, možná i déle, doufám že to bude dřív. Ráda bych stihla KET v dubnu. V květnu máme svatbu tak by se to moc nehodilo.

Já taky doufám ze zavolaji dřív 🙏 😅už se nemůžeme dočkat 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
28.2.23 17:11

@Mintaka1 co je prosím tě zkratka OPU? Ještě se ve všech žargonech nevyznám 😃
Mě šíleně bolely vaječníky po KET, těhotenský test pozitivní a sílí 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.2.23 17:21
@ZEMG6165 píše:

OPU odběr vajíček

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
28.2.23 17:25
@ZEMG6165 píše:

Úžasný že sílí. Já doufám, že nějaký malý princ tam teď bojuje a pěkně se dělí.

OPU je odběr vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
28.2.23 17:31
@Mintaka1 píše:
Bolely Vás po OPU vaječníky? Sotva chodím :? :?

Po zákroku nic, ale druhy den odpoledne to přišlo, jsem zvykala na silné bolesti při menstruaci, ale tohle bylo daleko horší trvalo to asi 2dny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.2.23 17:43

Při předchozím OPU jsem si došla několik dnů jen na WC a chodila v předklonu. Tak 10 dnů mě to hodně bolelo a byl pro mě problém chodit. Další IVF mi vzali dokonce vajíček víc! a silnější bolest byla jen první den…

• Citovat
  • Upravit
366
28.2.23 17:52
@Anonymní píše:
Při předchozím OPU jsem si došla několik dnů jen na WC a chodila v předklonu. Tak 10 dnů mě to hodně bolelo a byl pro mě problém chodit. Další IVF mi vzali dokonce vajíček víc! a silnější bolest byla jen první den…

@ZuzanaFox

Teda, to mám jen jeden den dovču, snad se to dá trochu dohromady. Zatím si to nedovedu v práci představit.
Já nevím kolik celkově vytáhli, řekli mi jen číslo, kolik je k oplození.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.3.23 08:43

Jak jste to měli s menstruaci po OPU mě přišla o deset dni dříve na 4 dny pak nic a za dva dny zase na den se spustila, teď zase nic 🤔tak snad už je konec a srovná se to 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
1.3.23 08:47

@ZuzanaFox jj, menstruace po opu je jedna velká divočina. Pokud nenasadíš progesteron. tak přijde dřív, to je jasné. A obecně stojí za prd, protože nestihne moc dorůst sliznice. Já jsem měla třeba jednu takovou MS po opu spíš jen špinění. Ale za to zase dlouhý - přes týden. Pak se to v dalším cyklu srovná…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
1.3.23 09:37

Je hrozný, jak se člověk hlídá. Dnes jsem měla test o něco slabší, než včera, přestávají mě bolet bradavky a hned začínám mít z toho blbý tušení :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
1.3.23 10:15

@ZEMG6165 já jsem taky ráno trochu panikařila, ale to bude tím, že prostě na začátku to sílí pomaleji, ty přírůstky hcg jsou v řádu menších desítek jednotek. Důležité je, zdali sílí obden. Ono stačí mít jinak koncentrovanou moč a už člověk panikaří. A ráno mi taky třeba vůbec nic nebylo a teď už mě zase bolí hlava. Ty příznaky tak nějak přichází a odchází, nedá se z toho moc usuzovat. Možná je ten tvůj dnešní test maličko slabší, ale jak říkám, teď na začátku stačí slabší koncentrace moči a už člověk panikaří. Věřím, že to bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
1.3.23 11:31

Holky tak dnes šestý den se mrazila JEDNA časná blastocysta ackove kvality. 🙏 🍀
S ketem si dám na čas nechci nic uspěchat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
1.3.23 11:51

Jak je to po transferu? Jste tu dobu na neschopence? Já dělám docela fyzicky náročnou práci, tak nechci riskovat a rada bych byla v klidu doma, někde jsem četla ze ivf mají automaticky rizikové těhotenství, ale co je na tom pravdy 🫣

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.