IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8664
2.3.23 23:04

@MiliX podle mě se to dává kvůli lepšímu dozrání vajíček.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
3.3.23 06:10
@MiliX píše:
Já vím, že je to hcg hormon, teď mám 3. cyklus ivf 🙂 jen nerozumím tomu, proč @Domca1111 a anonymní dostaly Ovitrelle dvě injekce. Já měla po stimulaci vždycky jednu. Tak jestli je to nějaká novinka, nebo z jakého důvodu to tak měly…

Aha, já taky měla dvě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 06:44

@MiliX
Několikrát jsem dostala jednu injekci Ovitrelle, párkrát dvě. Asi záleží podle zralosti vajíček, jak to doktor vyhodnotí.

• Citovat
  • Upravit
675
3.3.23 07:15

@MiliX ja mela minulou stimulaci jen jeden ovitrell ted poprve dva nevim proc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.3.23 09:51

Holky stalo se nektere, ze kdyz byl test mokry krasny duch a po zaschnuti skoro nic?😔

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 10:36

@Domca1111 Řekla bych, že za mokra je to prostě barevnější, jako všechno. Ty předchozí testy jsi měla taky tak?

• Citovat
  • Upravit
219
3.3.23 10:41
@BrnackaM píše:
@Domca1111 na vnitřní pocit nedej. Mě se příznaky střídají i během dne. Jednou mi nic není a pak všechno. @ZEMG6165 aha, tak to je zvláštní teda…No, a nechceš si zajít jako samoplátce 2×, abys viděla, zdali je vše ok? Já u mám dnes skoro dálnici, jsem 10.den po ET.

Kdybych chtěla, tak mi tu krev vezmou, ale asi tedy mají jinší postup, tak to tak už nechám a vydržím těch dalších 14 dní. Dálnici si myslím, že mám taky hezkou a max, pokud mi to nedá, tak si za týden koupím znovu ten digitální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.3.23 10:42
@Domca1111 píše:
@ZEMG6165 @BrnackaM holky tak mi to nedalo a zkusila jsem test jsem 5. den po ET a je tam uplne pidi dusik nejde vyfotit, ale okem je viditelny🙏🏽 tak ted se modlit aby silil a pak bylo hcg krasne🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽 ❤️

No vidíš, tak to je super :srdce: já měla ještě sedmý den test prázdný a až osmý den ducha. Držím pěsti a ať se pěkně rozvíjí do pořádný dálnice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.3.23 12:07

@Domca1111 záeží jak moc po zaschnutí. Většinou se to v rozmezí 10-15 min krásně vybarví a pak už to trochu slábne. Kolikátý jsi dnes den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.3.23 12:09

@ZEMG6165 jj, každý car to má jinak. Já jdu na odběr krve v pondělí a pak za 14 dní na utz. Bude to nekonečný…Ale testy mi zatím krásně sílí, vlastně už ani moc nemají kam, tak to beru jako dobré znamení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.3.23 13:18

@BrnackaM 6 den dnes prijde mi carka hodne slaba.. uvidim dalsi dny ale moc tomu nedavam sanci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.3.23 13:33
@Domca1111 píše:
@BrnackaM 6 den dnes prijde mi carka hodne slaba.. uvidim dalsi dny ale moc tomu nedavam sanci

Předtím byla čárka silnější? Testuješ podle mě hodně brzy. Byla jsem na ET stejný den jako Ty a zatím jsem netestovala. Včera mi na CAR brali krev ( z jiného důvodu) a říkali, že se to ještě nepozná ani z krve. Osobně si myslím, ze směrodatné to začne být tak za týden.

• Citovat
  • Upravit
8664
3.3.23 14:06
@Anonymní píše:
Předtím byla čárka silnější? Testuješ podle mě hodně brzy. Byla jsem na ET stejný den jako Ty a zatím jsem netestovala. Včera mi na CAR brali krev ( z jiného důvodu) a říkali, že se to ještě nepozná ani z krve. Osobně si myslím, ze směrodatné to začne být tak za týden.

u nás je na stránkách caru napsaný, že embryo se uhnízdí za 1-2 dny po transferu. Pak začíná vylučovat hcg do krve (zhruba po dalších 2 dnech) a do moči potřebuje ještě další 1-2 dny. Takže 5. den po transferu to už z krve může být klidně poznat. Ta hodnota bude nízká, ale bude tam. Já jsem měla prvního ducha 4. den po transferu. Ono je spíš stěžejní, jak se to komu vylučuje do moči. Ale v krvi je to prakticky hned, pokud se embryo uhnízdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
3.3.23 14:09
@Domca1111 píše:
@BrnackaM 6 den dnes prijde mi carka hodne slaba.. uvidim dalsi dny ale moc tomu nedavam sanci

na začátku jsou ty přírůstky hrozně malý a fakt stačí jen trošku míň koncentrovaná moč a člověk panikaří. Já jsem tohle měla 6.den úplně stejně. Přišlo mi, že to moc nezesílilo. Poskočilo to hodně ten 7.den. To už nebylo pochyb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
3.3.23 15:38

Uvidim jak to bude dalsi dny ale moc tomu nedavam vzdy jsem mela krasneho ducha uz 6 den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.