Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@BrnackaM trochu se mi ulevilo po vyspani si myslim ze to bude ok🙏🏽
Dnes OPU 12 oplodněných vajíček, ve čtvrtek uvidíme kolik se jich chytlo.
Tak dnes pátý den mám dvě moruly. Nechají je ještě do zítra naklíčit..bože já jsem tak happy!!!
Ještě půjdu na jarní úklid delohy, hlavu hodím do pohody a už se to snad podaří 🍀 ✊
Ahojky, je tu někdo po odběru vajíček a čeká na genetiku?
13.2 odebráno 12 vajíček, z toho se oplodnili 4 a 3 vydrželi jsou zamraženy a čeká se na vyšetření genetiky. Genetiku s manželem máme v pořádku, ale díky věku nám bylo doporučeno, mě je 38 let a manželovi 56 😊
@ZuzanaFox píše:
Ahojky, je tu někdo po odběru vajíček a čeká na genetiku?
13.2 odebráno 12 vajíček, z toho se oplodnili 4 a 3 vydrželi jsou zamraženy a čeká se na vyšetření genetiky. Genetiku s manželem máme v pořádku, ale díky věku nám bylo doporučeno, mě je 38 let a manželovi 56 😊
Já to tak budu mít, dnes odebráno a uvidíme kolik přežije a půjde na genetiku.
@Mintaka1 píše:
Já to tak budu mít, dnes odebráno a uvidíme kolik přežije a půjde na genetiku.
Držím palečky 😊 to čekání je dlouhé, řekli nám 4 týdny budou testovat, tak snad koncem března budeme vědět jak jsme na tom 😅
@ZuzanaFox ja taky cekam na OPU jsem byla 20.2. a okolo 26.3. By meli byt vysledky z genetiky😊
@ZuzanaFox ahoj, já už sice po genetice jsem, ale trvalo to 14 dnů (říkali, ze až 5 týdnů). A počty jsme měli podobně těm tvým - odebráno 13, oplodněno 10, do 5-6 dne vydržely 4 a po genetice se vrátily 2
jedno v mrazáku a jedno (zatím) u mě
držím palce ![]()
@Anonymní píše:
@ZuzanaFox ahoj, já už sice po genetice jsem, ale trvalo to 14 dnů (říkali, ze až 5 týdnů). A počty jsme měli podobně těm tvým - odebráno 13, oplodněno 10, do 5-6 dne vydržely 4 a po genetice se vrátily 2jedno v mrazáku a jedno (zatím) u mě
držím palce
Děkujeme, to je krásný výsledek 😊
@ZuzanaFox píše:
Držím palečky 😊 to čekání je dlouhé, řekli nám 4 týdny budou testovat, tak snad koncem března budeme vědět jak jsme na tom 😅
Nám řekli tři týdny, možná i déle, doufám že to bude dřív. Ráda bych stihla KET v dubnu. V květnu máme svatbu tak by se to moc nehodilo.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.