Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@ZEMG6165 @BrnackaM holky tak mi to nedalo a zkusila jsem test jsem 5. den po ET a je tam uplne pidi dusik nejde vyfotit, ale okem je viditelny🙏🏽 tak ted se modlit aby silil a pak bylo hcg krasne🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽 ❤️
@BrnackaM
To zní skvěle 🙂 já se trošku bojím že to moje embryo zas bude stát za prd 😪
@Domca1111 jeee, tak to je krása! Já jsem měla micro ducha už právě ten 4. den, 5. den tam byl zase jen o maličko silnější…Pořádná nezpochybnitelná čárka byla 7. den.
@vbg ale houby, nemaluj furt čerta na zeď!
Holky to je super, ať čárky sílí.
U nás se z 12 chytlo 8 a další 3 se začali špatně dělit. Tak máme 5 třídenních. Uvidíme, co bude do pátého dne.
@Domca1111
Nepíchala jsi si před odběrem vajíček Ovitrelle? Může dělat nějakou dobu falešně pozitivní testy. Chodíš teď po ET do práce?
@Mintaka1 5 je pořád krásné číslo
Určitě bude něco na transfer i na zamražení, neboj ![]()
@Anonymní píše:
Holky, chodíte po ET do práce?
jistě. Nechtěla bych jen sedět doma. Akorát bych neustále přemýšlela, zdali se zadařilo nebo ne a analyzovala všechny příznaky, každé píchnutí a nevím, co ještě. V rámci zachování psychického zdraví mě i manžela je fajn, že se můžu „rozptýlit“ prací.
3 den po ET uz jsem mela cisty test zkousela jsem jestli ho v sobe nemam.. nechodim jsem doma na PN ja budu mit rizikovku kvuli toho MBL deficitu
@Domca1111
Tak to je super
Já měla 2 injekce Ovitrell před OPU, ale TT jsem na přítomnost nezkoušela, tak teď už si budu muset počkat…
Taky jsem mela 2 injekce ovitrellu zkousela jsem v den transferu a pak ten treti den uz bylo bilo😊
@Domca1111 píše:
Taky jsem mela 2 injekce ovitrellu zkousela jsem v den transferu a pak ten treti den uz bylo bilo😊
Ahoj,
můžu se zeptat, proč dvě injekce Ovitrelle? Já mám teď teprve stimulaci (dl. protokol), tak jsem zvědavá, co mě čeká 🙂
@MiliX píše:
Ahoj,
můžu se zeptat, proč dvě injekce Ovitrelle? Já mám teď teprve stimulaci (dl. protokol), tak jsem zvědavá, co mě čeká 🙂
Je to HCG hormon na spuštění ovulace. Píchá se cca jeden a půl dne před OPU.
@Mintaka1 píše:
Je to HCG hormon na spuštění ovulace. Píchá se cca jeden a půl dne před OPU.
Já vím, že je to hcg hormon, teď mám 3. cyklus ivf 🙂 jen nerozumím tomu, proč @Domca1111 a anonymní dostaly Ovitrelle dvě injekce. Já měla po stimulaci vždycky jednu. Tak jestli je to nějaká novinka, nebo z jakého důvodu to tak měly…
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.