IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
675
2.3.23 11:03

@ZEMG6165 @BrnackaM holky tak mi to nedalo a zkusila jsem test jsem 5. den po ET a je tam uplne pidi dusik nejde vyfotit, ale okem je viditelny🙏🏽 tak ted se modlit aby silil a pak bylo hcg krasne🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽 ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
vbg
492
2.3.23 11:12

@BrnackaM
To zní skvěle 🙂 já se trošku bojím že to moje embryo zas bude stát za prd 😪

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.3.23 13:52

@Domca1111 jeee, tak to je krása! Já jsem měla micro ducha už právě ten 4. den, 5. den tam byl zase jen o maličko silnější…Pořádná nezpochybnitelná čárka byla 7. den.
@vbg ale houby, nemaluj furt čerta na zeď!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.3.23 13:53

@ZEMG6165 jak to vypadá u tebe? Sílí čárka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
2.3.23 14:04

Holky to je super, ať čárky sílí.

U nás se z 12 chytlo 8 a další 3 se začali špatně dělit. Tak máme 5 třídenních. Uvidíme, co bude do pátého dne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 14:47

@Domca1111
Nepíchala jsi si před odběrem vajíček Ovitrelle? Může dělat nějakou dobu falešně pozitivní testy. Chodíš teď po ET do práce?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
2.3.23 14:58

Holky, chodíte po ET do práce?

• Citovat
  • Upravit
8664
2.3.23 15:27

@Mintaka1 5 je pořád krásné číslo :dance: Určitě bude něco na transfer i na zamražení, neboj :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
2.3.23 15:29
@Anonymní píše:
Holky, chodíte po ET do práce?

jistě. Nechtěla bych jen sedět doma. Akorát bych neustále přemýšlela, zdali se zadařilo nebo ne a analyzovala všechny příznaky, každé píchnutí a nevím, co ještě. V rámci zachování psychického zdraví mě i manžela je fajn, že se můžu „rozptýlit“ prací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
2.3.23 19:32

3 den po ET uz jsem mela cisty test zkousela jsem jestli ho v sobe nemam.. nechodim jsem doma na PN ja budu mit rizikovku kvuli toho MBL deficitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.3.23 19:44

@Domca1111
Tak to je super ;) Já měla 2 injekce Ovitrell před OPU, ale TT jsem na přítomnost nezkoušela, tak teď už si budu muset počkat…

• Citovat
  • Upravit
675
2.3.23 20:48

Taky jsem mela 2 injekce ovitrellu zkousela jsem v den transferu a pak ten treti den uz bylo bilo😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.3.23 21:18
@Domca1111 píše:
Taky jsem mela 2 injekce ovitrellu zkousela jsem v den transferu a pak ten treti den uz bylo bilo😊

Ahoj,
můžu se zeptat, proč dvě injekce Ovitrelle? Já mám teď teprve stimulaci (dl. protokol), tak jsem zvědavá, co mě čeká 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
2.3.23 21:30
@MiliX píše:
Ahoj,
můžu se zeptat, proč dvě injekce Ovitrelle? Já mám teď teprve stimulaci (dl. protokol), tak jsem zvědavá, co mě čeká 🙂

Je to HCG hormon na spuštění ovulace. Píchá se cca jeden a půl dne před OPU.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
209
2.3.23 22:42
@Mintaka1 píše:
Je to HCG hormon na spuštění ovulace. Píchá se cca jeden a půl dne před OPU.

Já vím, že je to hcg hormon, teď mám 3. cyklus ivf 🙂 jen nerozumím tomu, proč @Domca1111 a anonymní dostaly Ovitrelle dvě injekce. Já měla po stimulaci vždycky jednu. Tak jestli je to nějaká novinka, nebo z jakého důvodu to tak měly…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.