Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Macinka1989 jestli už máš týden po KETu, tak je pravděpodobné, že už by mohlo být něco vidět na testu
Aspoň já jsem týden po ET měla krásného dušíka. A takové ostré píchnutí v podbříšku jsem měla taky + bolest v zádech.
@Macinka1989 hlásím stejnou zkušenost jako @BrnackaM týden po KET již viditelná čárka a také jedno ostré píchnuti u pupíku. Takze tady naděje je, šup pro test ![]()
Mě teprv čeká, za dva dny jdu na genetiku pro výsledky tak snad ze 3 embryí bude aspoň jedno k použití 🫣 😅
@Anonymní píše:
@Macinka1989 hlásím stejnou zkušenost jako @BrnackaM týden po KET již viditelná čárka a také jedno ostré píchnuti u pupíku. Takze tady naděje je, šup pro test
Test by byl, ale neprodávají k tomu odvahu ho udělat:D
@ZuzanaFox píše:
Mě teprv čeká, za dva dny jdu na genetiku pro výsledky tak snad ze 3 embryí bude aspoň jedno k použití 🫣 😅
Určitě bude, i kdyby jen jedno, pořád je to naděje!:) ![]()
@Macinka1989 píše:
Test by byl, ale neprodávají k tomu odvahu ho udělat:D
já ti ji posílám
právě jsem dostala výsledky - hodnota 676, takže jsem ofiko těhotná
teď už jen aby se mimčo hezky vyvíjelo…
@BrnackaM píše:
já ti ji posílámprávě jsem dostala výsledky - hodnota 676, takže jsem ofiko těhotná
teď už jen aby se mimčo hezky vyvíjelo…
Jejda to je naprosto skvělá zpráva!!! moc gratuluji. Tak já počkám až ke mě ta odvaha od tebe doputuje a potom dám vědět jak jsem dopadla:) Mám velikou radost za tebe. Každý splněný sen okolo vyvolává v nás co ještě čekáme spoustu pozitivní energie:)
@Mintaka1 @BrnackaM
Dneska ani nepočítám, kolikrát se mi srdce zastavilo a slzy vběhly do očí. Podle ultrazvuku vše vypadalo, jak vypadat v týto době má. Podle krve HCG 7742, což je prý taky moc pěkný.
Dostala jsem ještě na podporu nějaký injekce, co si mám pichat ob den.
Tak doufám, že už těch překvapení bylo dost.
Děkuju vám i všem dalším za podporu ![]()
@Macinka1989 děkuji moc. Taky jsem to tak měla, že pokaždé, když se někomu zadařilo, tak jsem si říkala, že je to super, že se zázraky dějí…
@ZEMG6165 ty jo, to je naprosto úžasná hodnota
vidíš, jsme říkaly, že to dobře dopadne
Já jsem dnes byla na odběru a mám „jen“ 676. Tak doufám, že to bude v pohodě…
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 tak květák bude asi kompaktovaná morula, ne? To jsem měla tak aspoň já. Je to to poslední stadium před tím, než se embryo začne měnit na blastocystu. No, tak držím pěsti, ať se brzy ukážou // na testu.
Hmm nevím, nedávala jsem příliš pozor, těch informací bylo hodně. Ve zprávě je napsáno 1×PK. Víc tam není. Dnes už je to 6 dní po OPU tak třeba si to u mě rozmyslí a začne růst tak jak má.
@ZEMG6165 píše:
@Mintaka1 @BrnackaM
Dneska ani nepočítám, kolikrát se mi srdce zastavilo a slzy vběhly do očí. Podle ultrazvuku vše vypadalo, jak vypadat v týto době má. Podle krve HCG 7742, což je prý taky moc pěkný.
Dostala jsem ještě na podporu nějaký injekce, co si mám pichat ob den.
Tak doufám, že už těch překvapení bylo dost.
Děkuju vám i všem dalším za podporu
Super, krásné číslo.
@BrnackaM držím pěsti, aby ti to pěkně rostlo nahoru, kdy jdeš na další odběr?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.