IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
366
5.3.23 16:46
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 mě taky vkládali morullku a dnes mám na testu dálnice. Dr. mi tehdy vysvětloval, že to ani tak není tím, že by bylo embryo pozadu, jako že spíš ještě nestačilo do toho stadia dojít. Držím pěsti, ať zítra dostanete nějaké pozitivní zprávy…

Právě dávají den na víc, aby věděli, jestli potřebuji ještě čas nebo se začínají zpožďovat. I kdyby se začaly zpožďovat tak nějakou vloží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
5.3.23 16:48
@ZEMG6165 píše:
@BrnackaM naposledy jsem testovala v pátek a vše bylo tak, jak má… Beru amelgen a estrofem. Bude to prý konzultovat s doktorkou a dá mi vědět, jestli budeme muset počkat nebo, jestli přijdu na kontrolu hned.
Já vím, že se kolikrát stává, že některý holky ani neví, že jsou těhotný, protože jím normálně chodí menstruace apod., ale asi neumím být takový optimista…zvlášť, když si pamatuju, jak jsem o to přišla poprvé. To bylo dokonce přirozenou cestou počato a zaspinila jsem mnohem míň, než teď. :,(

Držím palce, ať jsou jen dobré zprávy. Já už mám tři děti s jiným partnerem. Vždy jsem na začátku těhotenství krvácela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1288
5.3.23 16:55

@ZEMG6165 Drzim palce, at to miminko zvladne. ✊ Snad to nebude tak vážné. 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.3.23 18:13

@ZEMG6165 snad tě vezmou na kontrolu hned. Ale pokud nebudou slábnout testy, tak to může opravdu být jen takové to klasické spineni na začátku tehu. Držím pěsti, ať se embryjko udrží :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
5.3.23 20:37

@BrnackaM zítra jdu na krev + jsem si ještě na doporučení sjela do lékárny pro Ascorutin. Spodek mě bolí a navíc spinim pořád, to prostě není dobrý znamení…
Ráno si zkusím udělat ještě test.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
5.3.23 21:12

@ZEMG6165 držím pěsti :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
6.3.23 06:02

@BrnackaM
Před chvílí jsem si udělala test, dvě silný dálnice, že už by to víc nešlo. Mno, ale nevím…myslím, že ten test by mohl být ukazatelem třeba za týden, že teď je moc brzy, aby třeba kleslo HCG. Špinit jsem nepřestala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
6.3.23 06:20

@ZEMG6165

Pokud jsem měla neprosperující těhotenství v tak brzké době tak to bylo rychlé. Ráno ještě čárka, odpoledne jsem začala špinit a v noci na pohotovosti už byl test negativní.
Když jsem potratila v pozdějším stádiu těhotenství tak tam to trvalo velmi dlouho než začalo HCG klesat.

Holky držte nám dnes palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.3.23 06:45

Ahoj holky,
Byli jsme s manželem na vstupním vyšetření na klinice, rok a půl nic, jedno ZT loni v květnu, jednou biochemické v létě…
Muž ukázkový spermiogram, já na svůj věk super zásoba vajicek i fajn hormonální profil..
Dohodnuto, ze jak to dostanu, objednam se na utz, začnu clostilbegyt a půjdeme nejdřív iui a pak ivf..
No a ono takhle…hrozne se bojím, zatím je to nějaký 14dpo, ale vypadá to nadějné..

Jinak tohle jsou testy s Rossmanu a doporucuju, dělají krasne carky!

Držím vám všem palce a doufám, ze budeme mit i my trosku štěstí konečně..

• Citovat
  • Upravit
8664
6.3.23 07:12

@ZEMG6165 chce to dva odběry krve 2 dny po sobě, jinak se nic nezjistí. Na utz taky ještě nepůjde nic moc vidět. @Mintaka1 držím vše co mám, ať to morulky dotáhnout :dance:

Já jdu teď ráno na odběr krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
6.3.23 07:35

Jdeme na vložení stále jsou dvě trochu schopný. Treba se jim bude víc líbit u mě než misce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
6.3.23 07:57

@Mintaka1 :dance: určitě joooo :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
6.3.23 11:35

Mám to za sebou, sliznice krásná, že se bude mít jako v peřince. Laicky mi řekli, že včera to byla malina a dnes květák :lol: :lol: odborný název vyvoje embrya jsem si nestihla zapamatovat. Dávají mi naději, že někdy se dovyvinou až 7 den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
6.3.23 12:13

@Mintaka1 tak květák bude asi kompaktovaná morula, ne? To jsem měla tak aspoň já. Je to to poslední stadium před tím, než se embryo začne měnit na blastocystu. No, tak držím pěsti, ať se brzy ukážou // na testu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.3.23 12:26

Ket 27.2.2023

Ahojky holky. 27.2. jsem byla na KETU 5 denní expandované blastocysty. Do včerejšího dne jsem se cítila úplně normálně beze změn. Včera večer mě jednou ostře píchlo v podbřišku a dnes mám od rána pocity jako kdyby se blížila MS. Což si samozřejmě nepřipouštím a předpokládám že o sobě dává jen bublina vědět. Je tady někdo kdo byl ve stejný den na KETU?:)
PS: chodím do Repromedy v Brně.
Mějte se krásně a buďte silné!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.