IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
174
8.3.23 17:16
@Mintaka1 píše:
@ZuzanaFox
Zkušenosti nemám, ale držím palce.

Děkuji 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.3.23 17:24

@ZEMG6165 byla jsem dnes ráno znovu na odběru a hcg se zdvojnásobilo, tak jsem ráda :dance: 20.3. jdu na utz. Trápí mě nafouklé břicho a občas trochu nevolnost, jinak se cítím OK.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.3.23 17:30

@Mintaka1 Bude to znít divně, ale já to věděla už při transferu, že to vyjde🙈prostě pocit…nebyla jsem pak ani nervózní, test jsem dělala cca týden po transferu a byly hned //. Příznaky jsem ale neměla žádné, ani břicho ani prsa. Nic. Příště jen takové to vnitřní tušení. Byl to můj 4 pokus a nikdy předtím jsem tento pocit neměla.

• Citovat
  • Upravit
219
8.3.23 17:43

@BrnackaM no tak to je skvělá zpráva, mám z tebe radost :pankac: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
8.3.23 17:45

@Mintaka1 těžko říct, je prostě fakt, že každá to pociťujeme jinak. Někoho bolí prsa, někdo má pocit, jak, kdyby měl přijít menzes a další necítí vůbec nic… Každopádně ti přeju, ať tam za pár dní se vybarví dvě krásné čárky :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
8.3.23 17:48

@ZEMG6165 děkuji. Teď už se jen modlím, aby bylo vše i nadále v pořádku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
8.3.23 18:23

Já nikdy nemám problém otěhotnět, ale udržet je horší, vždy to skončilo potratem - ZT
Vždy jsem to věděla třeba už 3 den po sexu, čekala kdy se zahnízdí… Teď je to trochu jiné ale myslím, že se nemylím.

@Anonymní píše:
@Mintaka1 Bude to znít divně, ale já to věděla už při transferu, že to vyjde🙈prostě pocit…nebyla jsem pak ani nervózní, test jsem dělala cca týden po transferu a byly hned //. Příznaky jsem ale neměla žádné, ani břicho ani prsa. Nic. Příště jen takové to vnitřní tušení. Byl to můj 4 pokus a nikdy předtím jsem tento pocit neměla.

Také mám tucha, že teď to vyjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
9.3.23 20:32

Dnes mě dost poboliva a píchá v podbřišku 😐 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
9.3.23 20:58

@Mintaka1 to jsem měla taky, zvlášť na začátku, když se embryo uhnizďuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
9.3.23 21:23
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 to jsem měla taky, zvlášť na začátku, když se embryo uhnizďuje.

Na hnízdění je asi pozdě, 4 den. Ale vím, že pobolivani bývá snad to bude ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
9.3.23 21:52

@Mintaka1 no, ono to uhnizďování trvá téměř 10 dní, takže to stále může být ono. Embryo se zakousne 1./2. den, ale pak se postupně vnořuje do sliznice. A to není ze dne na den.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
366
9.3.23 22:01
@BrnackaM píše:
@Mintaka1 no, ono to uhnizďování trvá téměř 10 dní, takže to stále může být ono. Embryo se zakousne 1./2. den, ale pak se postupně vnořuje do sliznice. A to není ze dne na den.

To jsem nevěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
9.3.23 22:22

@Mintaka1 jj, je to delší proces. Nejdřív se embryo vlastně jen zakousne a pak se pozvolna ponořuje do děložní sliznice, až zmizí úplně. Mám appku těhotenství+ a tam to právě psali, že teprve až za 14 dní po oplodnění je embryo plně uhnízděno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
10.3.23 06:13

@BrnackaM jak jsi si tu aplikaci nastavila, co se oplodnění týče?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
10.3.23 09:37

@ZEMG6165 nastavila jsem si to podle poslední MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.