IVF únor 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
27.2.23 11:36

Jinak myslím, že to, že nic necítíš, může být naopak pozitivní zpráva.

• Citovat
  • Upravit
675
27.2.23 11:51

Kazdy ma ty priznaky jine🤷🏽‍♀️ nekdo ma priznaky ze ho boli prsa, podbrisek a nekdo vibec nic je to proste na palici😩 jsem zrala na blazinec🙈

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.23 11:53

Pusť to. Myslím, že to, že nic necítíš, je dobře :palec: Uvidíš, co bude dál.

• Citovat
  • Upravit
675
27.2.23 11:57

Uvidime keezby pak na testu byli dve carky🙏🏽 🙏🏽 🙏🏽

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.23 12:22

@Domca1111 druhý den po transferu jsem měla migrénu, třetí den mě chytly záda a další už to šlo do vaječníků, ale teda bolest, jako kráva s prominutím. To mi vydrželo asi tři dny a teď necítím zas vůbec nic. Myslím si, že každý tělo reaguje jinak. Buď to to přijde nebo nemusí a stejně se tam ta čárka objeví, hlavu vzhůru :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
27.2.23 12:25
@Anonymní píše:
@Domca1111
Jsem pobtransferu. Nevidím optimisticky to, že mě dnes bolí vaječníky. Že je to znak, že se nechytlo?

Mě bolely vaječníky fakt extrémně a už třetí den za sebou mám pozitivní test a sílí :) tak hlavu vzhůru. Každá to prožíváme jinak. Známá necítila zase naopak vůbec nic a taky se jí objevily dvě čárky a teď má 7 letou holčičku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.2.23 12:54

@ZEMG6165 sílí to hezky! moc gratuluju. U mě dnes taky test zesílil, tak mám radost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.2.23 12:56

@Domca1111 já mám třeba zatím jedinej příznak - a to, že se mi furt motá hlava a mám náběh na migrénu. Jinak mě asi 3. den píchalo v bedrech. A pak se přidalo takové píchání jakoby v tříslech vlevo, to mám pořád. Mám pocit, že tam embryjko někde sedí a zavrtává se. Občas, když jdu moc rychle, tak to tam pak cítím. Tak z toho usuzuju, že tam asi někde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.2.23 13:18

@ZEMG6165 @BrnackaM
Holky, tak to jste mě potěšily. :) Mně právě doposud po každém pokusu začaly bolet vaječníky a pak nic z toho nebylo.

• Citovat
  • Upravit
219
27.2.23 13:37

@BrnackaM mám za tebe radost :srdce:
kolikátý, že jsi den o transferu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.2.23 13:43
@Anonymní píše:
@ZEMG6165 @BrnackaM
Holky, tak to jste mě potěšily. :) Mně právě doposud po každém pokusu začaly bolet vaječníky a pak nic z toho nebylo.

to bolení vaječníků je naprosto v pohodě. Zvlášť pokud máš např. ET. Protože jak se začně zvyšovat hcg a progesteron, tak to má vliv i na ty vaječníky, které se po stimulaci začnou znovu zvětšovat. A ono to pak bolí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.2.23 13:45

@ZEMG6165 jee, děkuji. Dneska jsem 7. den po ET, jen kousek za tebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
27.2.23 20:27

Holky chytla jsem silenou migrenu😩 je mi az zle muzu nejakou tabletku? Jinak to potrva tak 5 dni😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8664
27.2.23 20:30

@Domca1111 migrénu jsem měla taky hroznou. A pořád na ni mám co druhý den náběh. Brala jsem si paralen, to je jeden z mála vojně prodejných léků, který můžou těhotné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
675
27.2.23 20:34

@BrnackaM zkusim ho tak snad zabere jinak se zblaznim😫 uz nevim kam tu hlavu strcit🤕

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.