Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Kazdy ma ty priznaky jine🤷🏽♀️ nekdo ma priznaky ze ho boli prsa, podbrisek a nekdo vibec nic je to proste na palici😩 jsem zrala na blazinec🙈
Pusť to. Myslím, že to, že nic necítíš, je dobře
Uvidíš, co bude dál.
@Domca1111 druhý den po transferu jsem měla migrénu, třetí den mě chytly záda a další už to šlo do vaječníků, ale teda bolest, jako kráva s prominutím. To mi vydrželo asi tři dny a teď necítím zas vůbec nic. Myslím si, že každý tělo reaguje jinak. Buď to to přijde nebo nemusí a stejně se tam ta čárka objeví, hlavu vzhůru ![]()
@Anonymní píše:
@Domca1111
Jsem pobtransferu. Nevidím optimisticky to, že mě dnes bolí vaječníky. Že je to znak, že se nechytlo?
Mě bolely vaječníky fakt extrémně a už třetí den za sebou mám pozitivní test a sílí
tak hlavu vzhůru. Každá to prožíváme jinak. Známá necítila zase naopak vůbec nic a taky se jí objevily dvě čárky a teď má 7 letou holčičku ![]()
@ZEMG6165 sílí to hezky! moc gratuluju. U mě dnes taky test zesílil, tak mám radost.
@Domca1111 já mám třeba zatím jedinej příznak - a to, že se mi furt motá hlava a mám náběh na migrénu. Jinak mě asi 3. den píchalo v bedrech. A pak se přidalo takové píchání jakoby v tříslech vlevo, to mám pořád. Mám pocit, že tam embryjko někde sedí a zavrtává se. Občas, když jdu moc rychle, tak to tam pak cítím. Tak z toho usuzuju, že tam asi někde je.
@BrnackaM mám za tebe radost ![]()
kolikátý, že jsi den o transferu? ![]()
@Anonymní píše:
@ZEMG6165 @BrnackaM
Holky, tak to jste mě potěšily.Mně právě doposud po každém pokusu začaly bolet vaječníky a pak nic z toho nebylo.
to bolení vaječníků je naprosto v pohodě. Zvlášť pokud máš např. ET. Protože jak se začně zvyšovat hcg a progesteron, tak to má vliv i na ty vaječníky, které se po stimulaci začnou znovu zvětšovat. A ono to pak bolí…
@ZEMG6165 jee, děkuji. Dneska jsem 7. den po ET, jen kousek za tebou.
Holky chytla jsem silenou migrenu😩 je mi az zle muzu nejakou tabletku? Jinak to potrva tak 5 dni😭
@Domca1111 migrénu jsem měla taky hroznou. A pořád na ni mám co druhý den náběh. Brala jsem si paralen, to je jeden z mála vojně prodejných léků, který můžou těhotné.
@BrnackaM zkusim ho tak snad zabere jinak se zblaznim😫 uz nevim kam tu hlavu strcit🤕
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Jinak myslím, že to, že nic necítíš, může být naopak pozitivní zpráva.