IVF+ET/KET únor-duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1270
1.2.22 16:19

@Alexkisss Tak držím palce ať vyjde :hug:
Kolikáty máte pokus?😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.2.22 16:20

@Alexkisss ahojky no super ja jdu ve čtvrtek na ultrazvuk a počítám že půjdu na KET někdy 7-9.2.Jsem zvědavá jak nám to půjde. Jak se cítíš? A na kterou kliniku chodíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.2.22 16:32

@Lira123 mi s manzelem jedno ivf a transfer nevysel.Mame jeste 4snehulaky. v rijnu jsme zavali stimulovat sle neco mi nasli tak mi to stopli v listopadu jsem byla na kyretazi a hysteroskopii a ted uz doufam ze snad by mohlo stesti prat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1270
1.2.22 16:36

@Ivčaaaaa tak držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.2.22 16:41

@Lira123 taky držím palce ať se dočkáme těch // čárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.2.22 17:58

@Ivčaaaaa já se cítím dobře chodim do gennetu v Praze já ted beru jen progesteron a v patek už sup prcek do me tak sem zvědavá zda to vyjde a jak se cítíš ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
1.2.22 18:28

@Alexkisss mě napsali estrofem a je mi po něm nějak divně. Tak snad to bude v pohodě. No tak budu drzet palce a snad si za chvilku nevzpomeneme ani na to spatne a budeme se radovat ze dvouch //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
1.2.22 21:39

@Ivčaaaaa me po estrofenu bylo zle zvracela sem několikrát denně ted už mi ho nenapsal i mám ket v nativním cyklu takže bez hormonu zavadim jen ten progesteron určité se dočkáme dvou čárek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
1.2.22 21:41

Ahoj :)
S dovolenim se pridam :) Ja byla 21. 1. na punkci a ted jsou embryjka na genetice (PGT-M + PGT-A na dedicnou chorobu, na kterou nam zemrel chlapecek), vysledky za 3-5 tydnu, podle toho, kdy se to stihne, tak bude KET v unoru nebo breznu. Zkouma se 7 blastocyst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
1.2.22 22:42

@miskuet Ahojky, budu držet palce ať jich máte zdravých co nejvíce :hug: 7 je krásný číslo :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
1.2.22 22:47

Mě už konečně přichází ms, takže to vypadá, že ve čtvrtek začnu stimulovat na 2. IVF :dance: za 14 dní odběr a pak dlouhé čekání na pgt-a do dubna na KET. Fragmentace DNA byla naštěstí v pořádku 🙏🏼 tak snad tentokrát budeme mít více než 1 embryjko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3990
2.2.22 10:45

Ahoj holky, čeká nás první ivf v sanusu. A tak sem se chtěla zeptat ve zprávě mám napsaný 3 den cyklu jít na krev LH, FSH a PRL. Což půjdu zítra měl to někdo takhle?? 12den se tam mám zastavit předpokládám pro výsledky a naplanuje se ivf daj mi předem prášky nebo jak to vůbec funguje?? Mam z toho strach děkuji za odpovědi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
2.2.22 10:48

@Ardilera Dekuju moc :) jj, 7 je pekny cislo, ale s pravdepodobnosti 50% prenosu mi to prijde malo, bojim se aby vubec bylo nejake zdrave :/ Uvidim… Taky moc drzim. palce, ono to utece, je to tvoje 1. IVF? U nas jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
2.2.22 11:01

@miskuet I kdyby vám zůstali 3, tak je to pořád super. 1.ivf Jsem měla v listopadu, bohužel z 12 folikulů se oplodnilo 6 vajíček a vydrželo jen 1 embryjko, takže nešlo ani na pgt-a a hned další cyklus (v prosinci) byl KET, ale neudržel se, tak teď začínám znovu stimulovat, snad jich tentokrát bude víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
2.2.22 11:10

@smoulinla ahoj, j hormonální profil se dělá na začátku cyklu, nám k tomu dělali ještě i genetiku a manželovi spermiogram. Toho 12. ti řeknou výsledky a proberou další postup, takže je možné, že už budete podepisovat papíry pro pojišťovnu, abys 2DC mohla začít se stimulací. U prvního jsem si pro injekce jela až ten 2DC a první mi píchli oni, abych věděla jak. U druhého ivf, mi je dali domů už při podepisování papírů, takže už je mám doma nachystané.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.