Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Alexkisss 16.2 mám jet na kliniku s ranní močí a na krev. Ale určitě testnu před někdy. Nevydrzim to ![]()
@Ardilera
Ahoj, ty jo zarazila mě tvoje dávka gonalu
já mám taky 29 let amh mnohem nižší než ty jen 0.4 a měla jsem bemfolu 300j a při druhém puregon 250j na léky taky reaguji dobře 13 vajicek, někde jsem četla že podle studií se nedoporučuje dávat víc jak 225j protože z tebe pry více vajíček stejně nedostanou a navíc maximální dávka hormonů snižuje kvalitu vajíček… U nízkého amh hodně doktorů naopak doporučuje minimalku… Každopádně přeji ať vám to vyjde ![]()
@Velinel já jdu az 18.2 na krev u nás a pak se budeme objednávat na utz
@Alexkisss Ahoj, zatim jsem jeste netestovala, ale zvazuju to, KET probehl 1.2.. Necitim zadne zmeny, tak uvidim..
@FazolkaBrnenska tak to už ses 5 dni od ketu to už by mohlo byt něco vidět na testu
@FazolkaBrnenska ja jsem den pred tebou a mám tam dusika.tak zkus ![]()
@baru-ska fuuu, to je supeeer.. no, chtela jsem byt zodpovedna a vydrzet.. ale.. tak zitra testnu.. achjo.. snad tam neco bude.. ![]()
To byla noc holky každou chvíli curat zle mi bylo říkala sem si z čeho jak sem byla ospalá a pak si říkám vsak sem těhotná 😂
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.