Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lionly ahojda.. tak ti to nakonec nevyšlo jo
to mě mrzí!
Zdravím holky! Všem držím palce. Já stihla KET 31.1. takže ted čekačka…
@baru-ska tak to budeme držet palce ať se drží a nepustí.
Kdy plánuješ testovat? Já to minule nevydržela a začala už nějaký 7.den po ket 😅
@Ardilera hele minule jsem měla už pěkného dusika 6 dpt..takže asi dyl nevydrzim ![]()
Potřebuju poradit ![]()
Jsem trochu zmatená z ms, normálně mívám klasicky 5 dní a nešpiním. Ale minule po KET jsem 1 den špinila to jsem vysadila utroš, pak měla ms 1 den a druhý už jen slabě růžové.
No a tento cyklus včera slabě růžové nebylo to skoro ani na intimku, tak jsem čekala, že se dnes rozjede a zítra 2DC začnu píchat gonal
jenže dnes opět jen růžový výtok spíš po utření, že stačí intimka. Myslíte že mám ještě čekat až se rozjede, nebo už to brát jako MS a zítra začít píchat gonal?
![]()
@Ardilera Asi bych zavolala do CARu, ja mela neco podobneho, kdyz mi delali horm. profil, kdyz mi ho meli delat, tak menstruace se vsim vsudy trvala 2,5 dne a bylo to jen slabounke spineni, skoro nic, vubec jsem to nepoznavala. A tak jsem se ptala, jestli vubec na tu krev jit a dr. rikal ze prave jo, ze se vsechno ukaze, a vse bylo v poradku, nic rozhazeneho. Ale zeptala bych se v CARu.
@Ardilera já tohle resim hodně. spinim každý měsíc.. řekli mi že za 1 dc pro stimulaci mám používat prvni den silného krvácení.. ideálně třeba včetně ms bolesti..a že pokud dojde až večer tak 1 dc se počítá až následující den.
@Alexkisss díky.tobe taky.taky si testovací maniak nebo vydržíš? ![]()
@baru-ska no já právě vydržím celkem dlouho netestovat klidně do 10 dpo ale zkousim třeba 8-9 tak uvidíme jak to budu mít tesim se na to naše loveni duchu testy už sem koupila ![]()
Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?:) včera sem byla na KET - tak čekání do 16.2 to zase bude..
![]()
@Velinel ahoj jooo přidej se k nám já jdu zítra na let tak budem tak nějak spolu testovat
@Alexkisss tak se můžeme podporovat, já toho teda mám zasebou dost takže teď budu zabíjet čas pichanim injekcema a zobanim léku
tak snad toto magické datum už vše změní
![]()
@smoulinla píše:
Ahoj holky, čeká nás první ivf v sanusu. A tak sem se chtěla zeptat ve zprávě mám napsaný 3 den cyklu jít na krev LH, FSH a PRL. Což půjdu zítra měl to někdo takhle?? 12den se tam mám zastavit předpokládám pro výsledky a naplanuje se ivf daj mi předem prášky nebo jak to vůbec funguje?? Mam z toho strach děkuji za odpovědi.
Ahoj se Sanusem mám zkušenosti
Ano na hormonální profil se chodí 2-4 den cyklu. Takže to je v pořádku. 12 den se máš zastavit proto, aby ti i rovnou udělali ultrazvuk v době ovulace, aby doktorka viděla vaječníky a kolik tam máš nachystanejch folikulů. Aby měla představu jakou dávku injekcí ti má dát, což zjistí právě podle výsledků hormonálního profilu a ultrazvuku.
Ničeho se neboj ![]()
Injekce dostaneš až před IVF, mě je dávali na kontrole kolem 24. dne cyklu před IVF, na ten ultrazvuk musíš, aby jsi neměla v době stimulace cystu. Musí se to před menstruací zkontrolovat.
@Velinel no taky zónu vitaminy pocham injekce a do toho me zabavuje ma tříletá dcerka je úžasná tak na to nemyslím nebo spis nemám čas myslet ![]()
Tak holky ultrazvuk dnes v pořádku. Od zítra amelgem 1-0-1 a 9.2 na KET do Brna. Chodíte někdo do Unica Brno? Jak jste spokojený.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.