IVF+ET/KET únor-duben 2022

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7539
2.2.22 11:45

@Lionly ahojda.. tak ti to nakonec nevyšlo jo :( to mě mrzí!

Zdravím holky! Všem držím palce. Já stihla KET 31.1. takže ted čekačka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
2.2.22 14:34

@baru-ska tak to budeme držet palce ať se drží a nepustí. :srdce: Kdy plánuješ testovat? Já to minule nevydržela a začala už nějaký 7.den po ket 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
2.2.22 14:37

@Ardilera hele minule jsem měla už pěkného dusika 6 dpt..takže asi dyl nevydrzim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.2.22 16:18

@baru-ska ahojky držím palecky me čeká v patek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2564
2.2.22 16:46

Potřebuju poradit :D

Jsem trochu zmatená z ms, normálně mívám klasicky 5 dní a nešpiním. Ale minule po KET jsem 1 den špinila to jsem vysadila utroš, pak měla ms 1 den a druhý už jen slabě růžové.
No a tento cyklus včera slabě růžové nebylo to skoro ani na intimku, tak jsem čekala, že se dnes rozjede a zítra 2DC začnu píchat gonal :think: jenže dnes opět jen růžový výtok spíš po utření, že stačí intimka. Myslíte že mám ještě čekat až se rozjede, nebo už to brát jako MS a zítra začít píchat gonal? :zed: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1344
2.2.22 16:49

@Ardilera Asi bych zavolala do CARu, ja mela neco podobneho, kdyz mi delali horm. profil, kdyz mi ho meli delat, tak menstruace se vsim vsudy trvala 2,5 dne a bylo to jen slabounke spineni, skoro nic, vubec jsem to nepoznavala. A tak jsem se ptala, jestli vubec na tu krev jit a dr. rikal ze prave jo, ze se vsechno ukaze, a vse bylo v poradku, nic rozhazeneho. Ale zeptala bych se v CARu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7539
2.2.22 18:00

@Ardilera já tohle resim hodně. spinim každý měsíc.. řekli mi že za 1 dc pro stimulaci mám používat prvni den silného krvácení.. ideálně třeba včetně ms bolesti..a že pokud dojde až večer tak 1 dc se počítá až následující den.
@Alexkisss díky.tobe taky.taky si testovací maniak nebo vydržíš? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
2.2.22 22:19

@baru-ska no já právě vydržím celkem dlouho netestovat klidně do 10 dpo ale zkousim třeba 8-9 tak uvidíme jak to budu mít tesim se na to naše loveni duchu testy už sem koupila :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.2.22 07:44

KET 2.2.2022

Ahoj děvčata mohu se k vám přidat?:) včera sem byla na KET - tak čekání do 16.2 to zase bude.. :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
3.2.22 09:00

@Velinel ahoj jooo přidej se k nám já jdu zítra na let tak budem tak nějak spolu testovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.2.22 09:03

@Alexkisss tak se můžeme podporovat, já toho teda mám zasebou dost takže teď budu zabíjet čas pichanim injekcema a zobanim léku :mavam: tak snad toto magické datum už vše změní :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
422
3.2.22 09:04

@Alexkisss budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1165
3.2.22 09:13
@smoulinla píše:
Ahoj holky, čeká nás první ivf v sanusu. A tak sem se chtěla zeptat ve zprávě mám napsaný 3 den cyklu jít na krev LH, FSH a PRL. Což půjdu zítra měl to někdo takhle?? 12den se tam mám zastavit předpokládám pro výsledky a naplanuje se ivf daj mi předem prášky nebo jak to vůbec funguje?? Mam z toho strach děkuji za odpovědi.

Ahoj se Sanusem mám zkušenosti :) Ano na hormonální profil se chodí 2-4 den cyklu. Takže to je v pořádku. 12 den se máš zastavit proto, aby ti i rovnou udělali ultrazvuk v době ovulace, aby doktorka viděla vaječníky a kolik tam máš nachystanejch folikulů. Aby měla představu jakou dávku injekcí ti má dát, což zjistí právě podle výsledků hormonálního profilu a ultrazvuku.
Ničeho se neboj :)
Injekce dostaneš až před IVF, mě je dávali na kontrole kolem 24. dne cyklu před IVF, na ten ultrazvuk musíš, aby jsi neměla v době stimulace cystu. Musí se to před menstruací zkontrolovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
3.2.22 09:31

@Velinel no taky zónu vitaminy pocham injekce a do toho me zabavuje ma tříletá dcerka je úžasná tak na to nemyslím nebo spis nemám čas myslet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
3.2.22 15:22

Tak holky ultrazvuk dnes v pořádku. Od zítra amelgem 1-0-1 a 9.2 na KET do Brna. Chodíte někdo do Unica Brno? Jak jste spokojený.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.