IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
433
2.4.25 07:00

@Sanus699 ahojky, zkusela jsi i dnes ráno? Tady asi něco malého je. Ale dneska by to mohlo být vidět trochu víc ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 07:10

@Sanus699 Ahoj :mavam: Hrozně to snižuje kvalitu fotek tady a je mazlý, ale myslím, že něco bych vykoukala. Držím moc palce! :kytka: Zkoušela jsi dnes ráno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 07:11

@claudia_v to je teda na prd, že to takhle nevychytaji. To jsem myslela, že už fakt mají zkušenosti všude a umi to opravdu načasovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
2.4.25 07:29

@NikiK22 ahoj, a co ty? Co dnešní testík? 🍀 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.25 08:43

Ahoj holky, zase já. :D
Přestala vás z ničeho nic bolet prsa?
Ještě před dvěma dny mě bolela po stranách. Přisuzovala jsem to lékům ( Utrogestan ) a dneska ráno jsem si uvědomila, že už mě od večera nebolí. Tak jsem si pro jistotu udělala ještě test, jestli neslábne.
Díky za postřehy :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1470
2.4.25 09:17

@Detatkocislodve může být, me třeba v těhotenství prsa nebolely vubec, takze klid :wink: ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.4.25 09:29

Ano dneska jsem zkoušela holky :srdce: nemůžu tomu uvěřit, po 3 letech snažení poprvé vidím ducha :srdce: mam šílený strach a radost zároveň :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 09:35

@Sanus699 :potlesk: :potlesk: :potlesk: krásný a potichu, ale moc gratuluji :srdce: je to zdolaná meta. Já byla těhotná naposledy také před třemi lety, neúspěšně, takže po té době, je to wau. Kolikátý den jsi dnes po transferu (trošku se mi to všechno plete, než se lépe zorientuji :oops: )?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
2.4.25 09:36

@Hopinka.8 jo taky jsem si to myslela..ale snad to bude dobré 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48
2.4.25 09:39

@Hopinka.8 dneska jsem 6. den po KET 🍀 a co tvůj test, doufám, že sílí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
2.4.25 09:48

@KokoNic Bohužel vůbec nic :? Tys ještě netestovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 09:52

@Sanus699 Tak to je parádní 🍀 Já testovala, ale večer jsem moc pila, že jsem to v noci nemohla vydržet skoro a text takový, že jedna půlka hodně barviva, druhá méně, tak je takový všelijaký. Po zaschnutí je téměř stejný jako včera.. Zkusím to vydržet do pátku už.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
2.4.25 09:53

@NikiK22 :hug: oficiální testování je 12 - 14 dní po KET, určitě ví proč. Počítat se vším je lepší vždy, ale je to těžké. Třeba se může ještě vyloupnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
2.4.25 10:03

@NikiK22 jojo testovala a dneska mám slaboulinkou čárku, ještě slabší než @Hopinka.8 včera 6. den a to jsem dneska 8. den po😅 takže moc moc držím pěstičky aby se ještě vyloupla✊️✊️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
2.4.25 10:10

@Jane486
Mě právě ještě před dvěma dny bolely a najednou přestaly. :nevim:
Ale drobek se dle všeho drží. ( Horní z pondělí, spodní dnes ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.