IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1473
4.4.25 09:34

@Detatkocislodve ja stále čekám na výsledky genetiky 🙏🏼 🍀 dnes je to 15 dni, tak ještě počítám tak dva týdny…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.4.25 09:37

@Hopinka.8 Tak to je mazec, jaké už máš příznaky. :palec: Ale rozhodně to není nemožné, každé tělo reaguje jinak a tím, že otěhotníš, tak vlastně dojde ke snížení imunity, zvýšení únavy a bůh ví čeho, takže nejsi vsugerovač :mavam:

Mě teda vůbec nic není, ale začínají zase prsa, ráno když vstanu z postele, tak jako bych v nich měla kámen :D
Ale na dotyk jsou ještě dobrý, snesitelný :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.4.25 09:38

@Detatkocislodve Ukázkové, gratuluju a držím palce!

@Hopinka.8 In time testy, po zaschnutí tam není skoro nic, podle mě jen tak blbě najíždí to barvivo :nevim: No zkusím ještě jiný, ale na rohliku ani kosiku mamatest nemají a lékárna daleko.

Super, že sílí a vlastně i super, že je ti blbě :)) To klapne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.4.25 09:38

@Jane486 A jooo vlastně, promiň, já už se tu ztrácím :kytka:
Jak si krátíš čekání? Chodíš normálně do práce? :mavam: to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.4.25 09:41

@NikiK22 Hele ale to vypadá slibně! Protože ten Intime je úplně :poblion:,prostě mě ukázal sněhobílo, ale sama vidíš podle fotek, že na Mama mám krásné čárky. Z toho vyplývá, že ty na Mama můžeš mít taky takové!!! 😍Za tu cestu to stojí, nemyslíš? :wink:
Spoj to třeba s nákupem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
4.4.25 09:45
@Detatkocislodve píše: Více

Super, ze to jde i driv nez kontrola za pul roku :D kdo to ma vydrzet :zed:

Ja mam kontrolu zase za 14dnu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.4.25 09:48

@ol030124 Tak já vlastně měla dle slov lékaře testovat až v tu středu, ale kašlu mu na to, chci už vědět, jestli tam je, takže v tu středu bude kontrolaaaa :dance: A ve své podstatě zadání jsem splnila, v dekurzu mám napsáno, že za tři týdny kontrola k těhotenskému testu :lol:

A to jdeš do car nebo na gyndu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.4.25 09:49

@NikiK22 To bych jela na kraj světa pro Mamatest mít takového červa v hlavě :lol: A nebo bych zalarmovala přítele nebo někoho, kdo mi to sežene a hodí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
306
4.4.25 09:53

@Detatkocislodve @Hopinka.8 :D Ach jo holky, co mi to děláte. Tak večer bude v alzaboxu. Ale bojím se, že mi to akorát potvrdí obavy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
235
4.4.25 09:55

@Detatkocislodve No jako nečekala jsem toho tolik tak brzy… Ale opravdu já byla ve středu na KET, v sobotu jsem byla u našich a mamka mi strčila štiku pod čumák a mě to praštilo jak nikdy, losos to samý, v neděli vrtání v břiše jako při minulém otěhotnění, fakt jsem to poznala, ale nechtěla jsem být naivní… V pondělí test a chvíli klid a pak to všechno začalo. Asi jsem nějaká prostě hodně citlivá na tu změnu a cítím se být v jiné kůži no :lol: A myslím, že je to velká vyjímka a o ničem to vůbec nevypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
4.4.25 09:56

@Detatkocislodve v pohodě, je nás tu dost už a taky se chvilkami ztrácím 😀 jojo chodím do práce, od 19.3. jsem se vrátila po mateřské a docela to utíká musím říct 😁

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.4.25 09:57

@NikiK22 Jooooooo :dance: :dance:
Já věřím, že bude pozitivní :srdce:
A když nebude, tak aspoň budeš rychleji vědět, na čem jsi, než se pořád trápit, jestli Joo nebo coo :hug:

Ihned podej zprávu, jak se podařilo, do večera budeme sedět na trní :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1473
4.4.25 09:58

@NikiK22 tak ono zas asi lepší už teď vědět na čem jsi, a ja myslim, ze je velká naděje :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.4.25 09:59

@Hopinka.8 To je mazec :D :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
217
4.4.25 10:00

@Jane486 Taky bych šla do práce, aby to rychleji utíkalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.