Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Holly_polly jooo, šíleně to svědilo. Začala jsem pak zavádět rektalne
@Holly_polly
Ja to měla stejně. Pak jsem zavadela do zadku. A ted jsem začala rovnou zavádět do zadku. Je to lepsi, nic nevytéká a nic nesvědí.
@Anonymní píše: Více
Fakt jo? Mě právě zajímalo jestli byl na tom někdo podobně
vadí mi jak jsem z toho zaplácaná, ani nevím že se to smí zavádět do zadku, Dr mi nedala na výběr 🤭
@Holly_polly
Tak tam zavolej a zeptej se
js jedine tam, nemohu zavádět čípky vaginálně, jinak mam hned svědění ![]()
@Jane486 Snad to není nic vážného 🙏 Štěstí, že už tu genetiku dneska nabízejí.
Taky jsme nechávali geneticky testovat kvůli mé mutaci genu.
Tak to zní jako super dovolená, užijte si to a vraťte se ve zdraví zpátky domů ✈️
@Holly_polly automaticky to neřeknou. Nepíše se tato varianta ani v příbalovým letáku. Možné to ale je - zavádět rektalne. Je to opravdu o pohodlnější, protože při ket byla ta mykoza dost protivná
![]()
@Soncak dekuju moc za radu, pokud bude svědění pokračovat, zvolím tu druhou variantu
@Holly_polly já už teď budu rovnou tam zavádět. Právě poprvé jsem čekala a ono to bylo jen horší
blbý je, že si člověk nemůže ani nic moc namazat… Jediné, co mi dovolili, byla mast Fungicidin a to jen, když to bylo hodně protivný.. ![]()
@Detatkocislodve bohužel je a má to syn 😔 nevědělo se to, ale to nechci úplně rozebírat… moc děkuji, vám ať se taky daří, co nejlépe ![]()
Ahoj holky! Tak jsem dnes zkusila znovu, nedalo mi to a čárka je určitě výraznější, ale po zaschnutí cca po hodině skoro neviditelná jako u předešlého testu ze včera. Tak vám nevím
![]()
@Ginab píše: Více
Vypadá to dobře, počkej za 2 dny s dalším testem ![]()
Ještě je brzy. Ja měla jako ty, a více viditelná byla až 8. dnů po KET. Testuj obden.
Něco tam je.
Ono záleží i na tom jak moc byla moč naředěná… Zkus za dva dny znovu a uvidíš. ![]()
Dneska mi přišly výsledky z krve a mám HCG 17773 (5+6DT). Tak je to snad na dobré cestě. ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.