IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
760
5.2.25 22:20

@KokoNic mozna i pojistovne by to ve vysledku usetrilo penize za ivf ale dokud tam nebude sedet pojistny matematik ktery si timhle projde tak asi posun nebude. Pokud vyjdou “jen” nk bunky tak je potreba srazit imunitu a to se dela nejcasteji kortikoidama, u me to zabralo za dva mesice

Konvalinko ani kortikoidy nic?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.2.25 23:57

@Evka39 super,a v jaké fázi jste?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
6.2.25 00:01

@KokoNic manžel měl před několika lety 9% všech životascjpných spermií, před třemi lety mel 30% s šílenou kopou doplňků, a minulý rok musel na spermio znovu a měl 64% bez doplňků a vitamínů, jen změnil nějaký protein co bere na cvičení, tak jsem zvědavá kolik bude mít až půjdeme na ivf, protože ty proteiny střídá a samozřejmě už ho nebere

• Citovat
  • Upravit
433
6.2.25 06:40
@Anonymní píše: Více

Tak hlavně že se zlepšilo. 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
62
6.2.25 09:28

@Berunkas aha 😯 asi si tak budu muset stát za svym. Máme poslední dva pokusy a do dalšího IVF po finanční stránce se nemá nechce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
760
6.2.25 10:07

@Veve199 taky mi zbyvaly 2 embrya, jedno po genetice a jedno bez ale vzhledem k tomu ze jsem mela dva ivf cykly hned za sebou tak jsem nechtela jet pokus omyl

Příspěvek upraven 06.02.25 v 10:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
6.2.25 10:13

@Mildres tyjo, držím palce. Nás to vychází kolem 50 000,– cca ikdyz nejsme samoplatci :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
6.2.25 10:17

@KokoNic ahojky. Přítel má také ukázkový spermiogram.
Nakonec jsme zvolili i ten výběr nejlepších spermií a to proto, že já má PCOS a folikulu bylo dost, minimálně 20 na ultrazvuku, nicméně jak bylo každé v jiném vývoji, domluvili jsme se, že to bude lepší připlatit. A jsme rádi, protože bylo 6 folikulu k odběru, z toho 5 vajíček a vyšla nám celkem 4 embrya. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
433
6.2.25 11:03

@Soncak tyblaho tak já nevím. Člověk pro to chce najednou stranu udělat vše, ale na druhou se mi hned do prvního nechce vkládat tolika peněz, když ani tak není jistý jestli to klapne. 😕 Jsem v tomhle nerozhodná. 😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1148
6.2.25 11:13

@KokoNic v klidu, my taky nechtěli.
Ale pak jsem si řekla, že bych si to prostě vyčítala a bylo to navíc 5 000,–, což v té dardě už není tolik, no. Paní z laborky, co mi volala, mi říkala, že bez toho by sotva byla 4 embrya z 5 vajíček. Ikdyz spermiogram je úžasný. Je to proste o náhodě a štěstí trochu, no… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
169
6.2.25 12:23

Ty ceny jsou šílený. Koukám, že i bez dárkyně se člověk vyšplhá klidně na 100 tisíc. Tolik já platila s dárkyni včetně všech metod navíc, ale kdybych byla samoplátce, tak to mám tak za 160 tisíc i s léky.

Edit: dárkyni máme druhou. Takže slušná darda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.25 12:54

🦋
Tak děvčata to mi padá brada jako.
To jsou ceny nám bylo doporučeno zvážit pouze MACS nějaký speciální výběr spermií kvůli špatnému spermiogramu. Jinak tam máme v balíčku PK a ICSI. Když to tady tak čtu tak nám nikdo neříkal o genetickém testování embryí. Na genetice jsme byli a tu jsme měli v pořádku. Vlastně nám nedělali ani imunologii. U nás zjistili jen špatný spermiogram. Takže sem teď rozčarovaná.
Zítra začínám stimulovat takže se jen pomodlim aby vše dobré dopadlo. Teď už s tím moc neudělám maximálně se budu aktivně doptávat. Přijdu si jak úplný lajk co nemá žádné informace a vy jste tady solidní profesionálky.

• Citovat
  • Upravit
760
6.2.25 13:27

🦋 na geneticke testovani embryi musi byt indikace genetikem, bud uz vek nebo nejaky problem treba v rodine jinak to pojistovna nehradi takze pokud je u vas jen horsi spermiogram mohlo by to byt dobry🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.2.25 14:09

🐞 Ahojky tak já výsledek 14 dni po KET - HCG 3121 a na utz jdu az 28.2. 🤦🏼‍♀️ takže to bude dlouhé. Budu snad uz 8+0, masakr…

• Citovat
  • Upravit
169
6.2.25 14:58
@Anonymní píše: Více

Gratuluji :) to je hodně dobrý výsledek. To čekání bude sakra dlouhé :lol: řekla bych, že já to budu mít taky 28.2.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.