Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Mildres ahojky. Je důležitá kvalita, ne kvantita. Kolik bylo odebráno folikulů a kolik z toho bylo vajíček, které oplodnili?
🦋
Tak se mi blíží první kontrolní UZ při stimulaci. Je něco na co se ptát? Na co se zaměřit a slyšet od lékařky?
Zatím to nesu docela dobře jen si přijdu nějaká unavená. Kontrola je naplánována na 6.den, podle toho co sem nacetla z protokolu je to v půlce. Léky jsou napsaný na 8 dní a pak jsou tam prázdná pole. Zatím mám 300 Meriofert ráno.
Pak tam mám nějaké olgaruttan, decapeptyl a ovotrelle. Přijdu si jak v laboratoři ![]()
@Anonymní píše: Více
Dr. ti zkontroluje, kolik mas folikulu a jak jsou veliké. Doplní ti do protokolu, jak máš pokračovat ve stimulaci.
Mně vždy zajímalo, co říkala, tedy právě počet a velikost folikulu a ptala jsem se, jestli můj stav odpovídá normě a dané stimulaci
Ahoj holky, tak včera večer jsem to dostala, takže dnes je 1. DC a zítra začínám stimulovat s gonalem.. No.. začíná pracovat stres. 😄
@Andriiiia No právě. 😀 už teď se bojím jak dopadne opu a pak et. 😀
@KokoNic píše: Více
Držím palce, aby to dopadlo, co nejlépe. Obojí je stres. Musíme věřit, že to prostě dopadne dobře 😃
@Andriiiia moc děkuji🍀 Nic jiného než věřit a doufat nám nezbývá 😅
@Soncak píše: Více
Díky za info. Aspoň vím na co myslet. Případně se doptat. Je fakt že člověk jde připravený a pak ma úplně tmu a neví na co se ptát
Snad to bude vše dobrý nebudu si nalhávat že nemám obavy. Je to mé první ivf 🦋
@KokoNic píše: Více
Já sem 3 den stimul budeme kousek po sobě takže doufám že tady dojdeme do úspěšného finaleee 🦋
No super, tak dávej vědět průběžně😊 Budu nám oběma držet pěsti✊️🍀
@KokoNic o stresu mi povídej…doteď jsem byla v pohodě, ale pak jsem si říkala co když to nevyjde a 46 tis přijde jen tak do koše? ![]()
@KokoNic o stresu mi povídej…doteď jsem byla v pohodě, ale pak jsem si říkala co když to nevyjde a 46 tis přijde jen tak do koše? ![]()
Toho se taky bojím. Je to fakt dost peněz.. 😅
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.