Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Anonymní píše: Více
Ahojky, tak to je super
a včera si ta UTZ nebyla?
🐞
Ja stimulovala už před třemi lety, ale nakonec to byl fofr, jen to čekání na začátek byl dlouhý no
to uteče, držím palce!
@Elsa88 Nene jdu až toho 28., byla jsem jen v laboratoři na krev s po krvi objednávají až za tři týdny na utz. Ja na to teda nespěchám, podle mě to uteče, aspoň už něco bude pořádně vidět 😇
Já jsem právě byla po 14 dnech na krev i utz. A pak mě objednali až za 14 dní a vůbec mi to neutíká ![]()
@Andriiiia děkuji moc, a ty chodíš taky do Gennetu na Letnou? Mne říkali že na ultrazvuk za tři týdny no… 😊 ale minule jsem tak byla taky a aspoň tam už fakt bylo hezky vše vidět bez pochybností. 🐞 a jsemnuvedava na dnešní krev tvoji, jak to poskočilo 😊
@Elsa88 ja už jedno dítě mam a zrovna marodí doma, nemam teda moc čas přemýšlet a spekulovat. Ani moc nepozoruji příznaky a tak, dneska jsem 5+0, tak je ještě brzo. 😊 ono to celkově moc neutíká ty začátky, ale věřím tomu, že se to pak rozjede 🐞 a bylo už něco na utz vidět?
Ahoj holky, je tu někdo komu se nezpozdila menstruace po Synarelu? Nebo je to běžné, že se zpozdí? Děkuji za radu.
@Berunkas píše: Více🦋
Pro zlepšení spermia jsme udělali maximum tak snad nám vše vyjde.
Já chodím na archu, protože mám DV. Hodnotu mám 1638j
je to v pořádku, když hodnota 12 den byla 857? Není to přesně dvojnásobná hodnota, ale přibližuje se tomu ![]()
Jsem objednaná na 20.2. Jen moje doktorka má dovolenou, tak k nějakému jinému doktorovi. No dva týdny, ale mám pocit, že to nevydržím. ![]()
Dneska jsem si to otraveně počítala, ještě 17 dnů do první kontroly a pravděpodobně rozjíždět druhou část (denně mám decapeptyl) a pak asi čtyři dny pero Rekovelle.Ale na druhou stranu jsem už dneska píchat pátou injekci, takže to defakto utíká, jen mě to přijde nekonečné
Neměl by zájem někdo o Estrofem 2mg a amalgem + ovu a těhotenské testy? Přepošlu zdarma.
Holky, nějaké tipy na lepší sliznici? vitaminy nemají cenu, protože pokud půjde vše jak má (ms) tak odběr by mohl být začátkem března,21 DC jsem ji měla 7 mm
Ja dostala na sliznici primo od doktora co me mel pod palcem na predpis naplaste extrahexal a za 3 dny bylo zesileni vyreseno 😃
Rekla bych ze neni cas na hrdinstvi potom vymyslet kdo vi jake jine prirodni metody 🤷♀️ 😃
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.
Koukám, že nejsem sama, komu ti přijde dlouhé…já si od 3.2 píchat injekce, pravděpodobně budu min až do 24.2,kdy mám první kontrolu, a začneme stimulovat, teď čekáme na ms. Najednou je vše nekonečný