IVF/KET 2025

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
6.2.25 17:24
@Anonymní píše: Více

Koukám, že nejsem sama, komu ti přijde dlouhé…já si od 3.2 píchat injekce, pravděpodobně budu min až do 24.2,kdy mám první kontrolu, a začneme stimulovat, teď čekáme na ms. Najednou je vše nekonečný :cert:

• Citovat
  • Upravit
44
7.2.25 05:42

Ahojky, tak to je super :srdce: a včera si ta UTZ nebyla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 08:56

🐞

Ja stimulovala už před třemi lety, ale nakonec to byl fofr, jen to čekání na začátek byl dlouhý no :) to uteče, držím palce!

@Elsa88 Nene jdu až toho 28., byla jsem jen v laboratoři na krev s po krvi objednávají až za tři týdny na utz. Ja na to teda nespěchám, podle mě to uteče, aspoň už něco bude pořádně vidět 😇

• Citovat
  • Upravit
44
7.2.25 08:58

Já jsem právě byla po 14 dnech na krev i utz. A pak mě objednali až za 14 dní a vůbec mi to neutíká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 08:59

@Andriiiia děkuji moc, a ty chodíš taky do Gennetu na Letnou? Mne říkali že na ultrazvuk za tři týdny no… 😊 ale minule jsem tak byla taky a aspoň tam už fakt bylo hezky vše vidět bez pochybností. 🐞 a jsemnuvedava na dnešní krev tvoji, jak to poskočilo 😊

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
7.2.25 09:02

@Elsa88 ja už jedno dítě mam a zrovna marodí doma, nemam teda moc čas přemýšlet a spekulovat. Ani moc nepozoruji příznaky a tak, dneska jsem 5+0, tak je ještě brzo. 😊 ono to celkově moc neutíká ty začátky, ale věřím tomu, že se to pak rozjede 🐞 a bylo už něco na utz vidět?

• Citovat
  • Upravit
7.2.25 10:05

Ahoj holky, je tu někdo komu se nezpozdila menstruace po Synarelu? Nebo je to běžné, že se zpozdí? Děkuji za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 10:40
@Berunkas píše: Více
🦋
Barunkas moc děkuji za reakci. Taky sem si říkala že jim musíme věřít.

Pro zlepšení spermia jsme udělali maximum tak snad nám vše vyjde.

• Citovat
  • Upravit
169
7.2.25 14:28

Já chodím na archu, protože mám DV. Hodnotu mám 1638j :srdce: je to v pořádku, když hodnota 12 den byla 857? Není to přesně dvojnásobná hodnota, ale přibližuje se tomu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 15:00

@Andriiiia to mi přijde úplně v pořádku ☺️ a na kdy tě objednali? 🐞

• Citovat
  • Upravit
169
7.2.25 15:12

Jsem objednaná na 20.2. Jen moje doktorka má dovolenou, tak k nějakému jinému doktorovi. No dva týdny, ale mám pocit, že to nevydržím. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
7.2.25 17:33

Dneska jsem si to otraveně počítala, ještě 17 dnů do první kontroly a pravděpodobně rozjíždět druhou část (denně mám decapeptyl) a pak asi čtyři dny pero Rekovelle.Ale na druhou stranu jsem už dneska píchat pátou injekci, takže to defakto utíká, jen mě to přijde nekonečné

• Citovat
  • Upravit
1
8.2.25 06:04

Léky

Neměl by zájem někdo o Estrofem 2mg a amalgem + ovu a těhotenské testy? Přepošlu zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.2.25 09:14

Holky, nějaké tipy na lepší sliznici? vitaminy nemají cenu, protože pokud půjde vše jak má (ms) tak odběr by mohl být začátkem března,21 DC jsem ji měla 7 mm

• Citovat
  • Upravit
258
9.2.25 15:25

Ja dostala na sliznici primo od doktora co me mel pod palcem na predpis naplaste extrahexal a za 3 dny bylo zesileni vyreseno 😃
Rekla bych ze neni cas na hrdinstvi potom vymyslet kdo vi jake jine prirodni metody 🤷‍♀️ 😃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.